- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Избори 2014
^..^ Откъде знаеш от кого се храни „партията ми“?
(Аз не членувам в „Зелените“. Само помагам, когато има с какво.)
Да не се окаже, че пак е от „медиите“ и „експертите“?
ми откъде се храни бре, копаете картофи на нивата ли.
Ама то и от тях няма голяма печалба, щото чуждите вериги магазини в Моловето внасят голямо количество от чужбина, а и подбиха пазарите - е женския пазар и той стана като МОЛ, даже и там вече има и Била, а пазара стана супер малък и за да продаваш трябва да платиш някакви супер такси.
ПП: има две Били, а на близо и един Карфур, обърках се.
Ае, продавай си продукцията бедни народе, а вие партия издържате.
Последно редактирано от defender : 09-26-2014 на 13:44
Това с натура2000 е един кур, някои хора имат тия земи от доста време и ако не могат да си ги ползват както си желаят, то държавата да им плати земите по пазарна стойност или да им предложи парцел, който да ги компенсира.
n00bs
Последно редактирано от defender : 09-26-2014 на 13:58
Понеже гледам, че зацикляме– някой успя ли да провери чий сайт е expressnews.bg?
А когато овцете трябва да гласуват за овчар, но в листата има само вълци? Трябва ли тогава овцете да се чувстват виновни, че не искат да гласуват?
Хората ли са виновни, че политиците ги накараха да изгубят доверие и злоупотребяват с него.
Всеки иска да гласува за доброто бъдеще, но като злоупотребиха с надеждата и доверието му. Насила ли да гласувам, ми това демокрация ли е или е само фективна?
ПП: В момента нашата демокрация е такава - избери в коя пропаст да скочиш. Тук главния герой уж хем има избор, уж хем има свобода, но във всеки случай умира и после му казват че той си е виновен. Гениално.
Последно редактирано от defender : 09-26-2014 на 22:39
defender – така и не разбрах ти дали подкрепяш някого.
Сега обаче ви каня за нещо друго – всички пълнолетни и активни, четящи тук:
5 октомври: станете застъпници
Ето защо.
Най-важното е, че така проверяваме (и каляваме) гражданските си умения – за по-нататък.
А ако решите да отидете, ще се радвам (МНОГО) да разкажете после какво сте видели. Може даже да си направим една „галерия“ – с впечатленията и поуките...
аз съм бил застъпник към барекаприбрах се да спа, ходих на фитнес, стоях си в нас на лаптопа
имаше 6 човека от него, само в нашата секция
n00bs
Дончева има интересен клип, била единствения истински мъж в българската политика, сега чакам тиквата да и отговори някак.
Мерси!
Питам, за да си направя сметка колко пари е налял Бареков само за застъпници. Според тая статия излиза, че са 22 000 * 60 = ~1 300 000 лв.
А някой обяснява ли ти тогава защо са му трябвали толкова много застъпници? Не мога да разбера идеята...
... е точно това, което #КОЙ иска да вярваш:
http://precakaikoi.bg/
Не гласувай, за да може олигарсите ни да не се харчат толкова за платените си гласове.
Лично мен такива манипулации ме ядосват.
Още по темата, в конкретни имена и числа:
http://www.blitz.bg/news/article/292940
От тия хора няма НИ ЕДИН, дето да е човек на „Зелените“ – или въобще някаква истинска мисъл да има за бъдещето на природата и хората ни... Те са тия, които създават кофти име на зелената идея.
Досега винаги съм гласувал и за напред ще е така. Знам че няма да гласувам със сигурност за ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, ББЦ. В реформаторският блок има турци, ще видя от оставащите коя ще ми допадне най много и коя има най-голям шанс да влезе.
^male_kolko_si_dosaden
Тоест, korab, ти нищо не предлагаш, а само се оплакваш?
*въздъх*
дай му ти на него да мрънка и цяла вечер ще опява
чист пенсионер
Само гейовете им е позволено да се оплакват, че са недо*бани или защото им се сторило, че някой ги погледнал накриво. Мани ги пенсионерите с мизерната пенсия, ше ми се оплакват.
Последно редактирано от defender : 09-27-2014 на 15:27
korab, почваш да ми звучиш като един друг тип потребители. Те изобщо не са пенсионери – напротив, взимат добри пари за писаниците си из онлайн медии и форуми...
Минавам в standby режим, докато се появи нещо по-конкретно.