- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заклинание за любов и късмет
Здравейте , аз съм Илиян Недев - маг. Искам да ви покажа Раротонгански ритуал за отключване на късмета и любовта. Искам първо да кажа какво е Раротонга , това е един остров ,който се намира в Тихия океан от групата на островите Кук и именно преди три години във Варна се запознах с един невероятен шаман на име Мауй и с него той ми обясни всичко ,което е свързано с раротонганската магия. С повелителя на морето Тангаро и с неговото велико заклинание : Мауруру , мауруру тонгата койе - премахвам всякакъв негатив и вие ще бъдете изчистени в рамките на 41 дена
Последно редактирано от MagIliqn : 09-15-2014 на 10:09
Ако успееш да си махнеш главата, да я вкараш в хладилника, да го затвориш отвън и след това пак да си я поставиш ще ти повярвам..
ХАХАХАХАХАХАХАА
МАГ?! ХАХАХАХХАХАХАА
Направи магията да се изпариш![]()
https://www.youtube.com/watch?v=MwNaoTPvvLo ето мой клип , в който махам циганска копанарска магия и помагам на зрителите с помощта на Сириус , Хатор , хаторите и Сарат Кумара
Последно редактирано от MagIliqn : 09-16-2014 на 05:33
Тез заклинания за любов и късмет всяка втора циганка може да ги прави.
Я по-добре предложи заклинания за хакване на фейсбук профил или нещо тъй... по-модерно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защо още ли не сте заключили темата?
Не. Искам заклинание за хакване на фейсбук.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хах, т'ва да се хакват профили във фейса е някаква мания сред жените. Напоследък все повече и повече искат да разбиват разни профили.Бандитки!!
П.С. Добре че нямам фейс.
Авторе, направи заклинание за държавата да се оправи. Както и хората - нека се докажат като добри, а не само да се изтъкват като такива. Можеш уи?
Ооооо да заклинатели, магове, спиритуалисти. 99.9% измекяри дето изглеждат като умствено изостанали. Искаш ли да ти дам данните ми да ми направиш едно лошо заклинание, че те обиждам ?
Нямам вяра в такива заклинания и ритуали. Ако можеше така всеки щеше е щастливо влюбен.