- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- прогресът на анар4и
Просто две години е в основен период :-0
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
kak ste momicheta
Последно редактирано от dimitar., : 10-05-2014 на 09:15
ae az verno sedq dosta v neta. Ma na da razdavam na vsichki snimchici ot skuka ne sum pravil, male, male.
puhcho
Даже формата на брадата му е друга, вероятно е от колата. А знае ли колко са 10+ литра кола?! Ако ги изпие за 1 ден, аз ще му ги платя двойно. Виждал че има голям мях, но не вярвам да побере 10+ литра.
n00bs
Чакайте, що мислите, че го крия лол - всичките снимки съм ги качвал -_-
Снимките на които съм мега дебел, ги бях качвал тук като не разбирах от фитнес тренировки и поисках съвет, показах какво ми е тялото за да ми се обясни възможно най-подробно точно какво да правя във фитнеса - ако намирате нещо смешно в това . Ем к'во да ви кажа ваш проблем, вие сте жалки - всеки е тръгнал от някъде, на първата снимка съм тренирал само плуване, за т'ва и не съм нито масивен нито нищо, може би "Гърчъв" е думата, но с голям гръб. Надебелях защото се превърнах в геймър и спрях да тренирам плуване заради травма и една друга причина, която не искам да споменавам. От тренировки всеки ден отидох на месеци застояване залежаване не ебаване за външен вид и прочие. Нормално е да се освиня, но не се срамувам (щом съм качил снимка, представи си) Пък и дори и на 18 гърба ми е широк, просто съм с прибрани рамене, никога не ми е бил наравно с кръста. Но е трудно да се помисли. На втората снимка проблема е корема, не раменете.Освиних се от кола и джънк фууд. ;с
Както и да е, пандата пак се опитва да злобее, жалко жалко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да беше намерила снимки, които не съм качвал- да си мислиш, че си направила голямо откритие - тия снимки не са крити, напротив качвани са всичките точно тук >,<
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
стига сте го обиждали момчето с кво ви е засегнал толкова па
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Ahahahahhahaha![]()
Dr. Gregory House
понеже обичам да си злобея ^_^ искам да попитам къде ти е бенката, която се вижда на първата снимка, но не и на втората?
Мдаааааа, раменете ти са по-тесни от гърбът, ти си олицетворение на Попай.
При положение, че раменете са най-натоварената част при плуване, си успял да не ги ползваш въобще, освен да си плувал кучешката.
Каква бемка, тя самата структура на телата е напълно различна, все едно да дадеш снимки на куче и котка
може да си я махнал с операция ве отворковци
на един приятел чичото така беше направил
Абе какво толкова се занимавате с тоя човек,то е ясно като бял ден,че има някакви проблеми със себе си...щом форума му помага да се чувства по-добре,оставете го да си лъже както си иска![]()
май се опитват да убедят себе си че са по-добри от него![]()
смис1л голэм гръб с придружението на тесни рамене, представям си го като широк гръден кош на жена
Не знам дали снимките са на един и същи човек или не, малко ме съмнява, но няма значение.
Ще се радвам на снимки преди-след, за да видим прогреса. Много ме надъхват такива![]()