.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    veselena1997
    Guest

Smile Преса и Термо защита !

Здравейте! : )
    Има доста подобни теми (който прегледах), но реших да пусна нова, защото когато става дума за преса всеки си има индивидуални търсения, тип коса, цена и т.н.
    Нова съм в този форум и се извинявам предварително ако нещо греша относно правилата на самата група и пускането на тема. И така към въпроса:
    Ако може да ми дадете предложения за хубава, качествена и професионална преса за изправяне цена 150-200 лв. от моделите на Remington , към тази марка съм се ориентирала
    Много рядко даже само да кажем около 10 пъти съм се изправяла за 5 години !! Косата ми е къдрава (все едно с маша съм си правила къдрици , но не е баш като онези къдравелките ;д) изправяла съм я с Babyliss Pro 230 Radiance на 230 градуса , интересното е , че я водят професионална , но след като се изправя и няма и 10 минутки оставя я на една страна и е готова на вълна , която много трудно се изправя пак ( Веднъж съм се изправяла с пресата Babyliss Pro 230 , пак на 230 градуса и ме издържа цяла седмица на студа и на снега ... За съжаление вече е стар модела и я няма ... Сега , за около 7 месеца , ще ползвам ТРИВИТАМОЛ , за да порасне малко и да заздравее После , ще ползвам пресата и пак ТРИВИТАМОЛА и продукт за Термо защита ... Ще се радвам да ми кажете и ЕФИКАСЕН термозащитен продукт също
    Благодаря на всички предварително

Преса не мога да ти препоръчам, но относно тривитаминола ще ти кажа да внимаваш, защото трябва да се правят почивки. Не можеш да го ползваш 7 месеца без прекъсване. Можеш да правиш маски един месец с тривитаминол и да го редуваш на следващия месец с нещо друго. Иначе термозащита... имам една на Лакме, която не е чак толкова добра според мен. Препоръчвали са ми http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...nd-wrap-251-ml и скоро мисля да си я взема.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    Мога да ти препоръчам пресата Babyliss Pro Straighteners Fast&Furious 2072RE,а относно продукт за защита Babyliss Pro Straighteners Spa Repair Potion .

Аз използвам тази преса -remington s-1001 URB.Термо защита не мога да ти препоръчам(аз направо си горя косата :д),но от пресата съм много доволна (а и е толкова симпатична :д)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си