.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

За разнообразие

Здравейте!
    Замислих се от един получен отговор и ми стана интересно какво мисли женската част по този въпрос.
    Част от нас момчетата ни е интересно дали дадено момиче си има приятел ,и следователно дали имаме шансове с това момиче. Също така на доста от нас ни се е случвало да ни отговорят ,че си нямат приятел ,но за момента не им трябвало такъв. Ето точно тази фраза "Не ми трябва приятел за момента" ми се наби в главата и ми е под въпрос.
    Неведнъж ми се е случвало да ми кажат така и след определено време(седмица/месец) да видя момичето вече с "новият" си приятел. По явно от това ,че са те отрязали просто няма...,но ми е през *#@! ,че са ме отрязали. И без това предварително съм настроен да нямам големи очаквания. Може би пък и за това нямам приятелка ,но това е друга тема.
    Така де въпроса е дали това е фраза ,с която някои момичета бързо се опитват да те разкарат. С една дума да ти кажат ,че си жалАк. Също така нужно ли е след това да губиш надежда и да спреш да контактуваш с момичето заради една "ши*#!@" фраза. Въпреки ,че една фраза повечето от нас не може да ни спре. Общо взето е това ,което ме интересува.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 10-22-2014 на 21:24

Мега фен Аватара на xoxi
    Да, такива фрази най-често се използват, когато отсрещната страна няма смелостта да ти каже в очите, че няма интерес към теб. Дали ще продължаваш да контактуваш с този човек си е личен избор, но би било много наивно да се надяваш на нещо, ако ясно ти е показано, че интересът от отсрещната страна е нулев. В такъв случай рискуваш просто да станеш досаден.

Не трябва да спираш да контактуваш с момичето само за това което е казала,покажи и,че и трябва приятел.В началото на едно запознанство момичетата са малко дистанцирани и казват неща който не ги мислят Дай им шан да те опознаят по-добре.Е стига да не ставаш прекалено досаден

Супер фен Аватара на shmatarok
    "Не ми трябва приятел в момента" == "Да, бих искала гадже, ама не теб" . Общо взето по-завоалираният начин да те отрежат индиректно.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    "Не ми трябва приятел в момента" == "Да, бих искала гадже, ама не теб" . Общо взето по-завоалираният начин да те отрежат индиректно.
    Това.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Когато ми каже някое момиче така просто спирам да контактувам с нея. Просто съм си такъв. Оставаме си на здравей/здрасти и нищо повече. Както казах не очквам всичко да е розово ,както аз искам да бъде. Също така не обичам да досаждам и гледам да не бъда досаден. Просто ми беше интерсно вашето мнение по въпроса. Благодаря за точните отговори!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    "Не ми трябва приятел" = "Просто не те харесвам"

На скоро ми се случи момиче да ми каже "Имам си приятел, но сме в сложни отношения". Това какво означава, че се чудя да продължавам ли да и пиша или да я ....?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от stenli96 Виж мнението
    На скоро ми се случи момиче да ми каже "Имам си приятел, но сме в сложни отношения". Това какво означава, че се чудя да продължавам ли да и пиша или да я ....?
    Че се карат,сдобряват се.Евентуално късат,събират се.Евентуално и тя не знае какво иска Демек може да пробваш да се мушнеш в техните отношения,но ако си наранения виновен си си ти.Или иначе казано ако нещо не и хареса в даден момент винаги може да ти каже нещо от сорта на: "Съжалявам,но аз много обичам приятеля си и няма как да съм с теб."
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от stenli96 Виж мнението
    Оставя си вратичка, съвсем спокойно й пиши, ама не се ограничавай само с писане.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Че се карат,сдобряват се.Евентуално късат,събират се.Евентуално и тя не знае какво иска
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оставя си вратичка
    Доволно отблъскващо. Сега е съвсем абсурдно да изтърпя нещо такова, обаче ако бях момче пак нямаше да се занимавам. Авторът вече си е получил отговора, та... подобни увъртания са толкова популярни, че чак могат да накарат нормален човек да си мечтае за директна половинка. А всъщност това качество не би трябвало да се възприема като специално .

Мега фен Аватара на baby_baby
    Мда това си е фраза с която те разкарваме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си