- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Не мога да изразя колко мразя България.
"......и знам че тя е и одушевена...." започвам да се чудя....ами ти принципно някоя силиконова кукличка ли си гушкаш ?
Ако не е руса в "Новите ни козметични похождения"" щи кажат как да я изрусиш
Много ми прилича на http://kriminalnidosieta.com/izvestn...eniyat-ubiets/
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
в бг - да си лош - значи да си добър и да те уважават
другаде да си добър - значи да си добър и да те уважават
нищо чудно че добрите хора напускат.... държавна политика .... по скоро хорска психика
Коли за скрап изкупуване на коли за скрап за гр. София и региона
Аз съм почти като него, само че не се интересувам чак толкова от секса... и аз като тоя пич искам прегръдка или целувка. Съгласен съм с всяка една негова дума, дори и да е малко несправедлив и да е прекалил то е защото другите са го побъркали до тая степен. По-лошото е че вместо да го разбереш, на теб ти е забавно...
Има любов... не знаеш какво ще почувствам ако прегърна такова момиче каквото си представямв момента съм пиян
Ако имам точно такова момиче каквото съм си представял, в този момент няма да има по щастлив човек от мен... и Бог няма да е по щастлив от мен.
аз това кога го казах... няма ефект
наистина ме притеснява
@FemaleEyes, мисля си, че ако отидеш при специалист да поговорите за проблемите ти, той ще ти помогне да намериш русо момиче, като ти каже психологически трикове за привличане на вниманието на момичетата и т.н.
Гледах много добър филм и веднага се сетих за теб.
Zodiac от 2007
http://zamunda.net/details.php?id=224026&hit=1
Ако го изгледаш кажи мнението си за главния герой, искаш ли да си като него?
И би ли станал като него?
то няма такова перфектно нещо? хора сякакви , идеали сякакви....
Изкупуване на коли за скрап коли за скрап за гр. София и региона
Каквото ти е мнението за себе си,такова е и мнението на хората и света за теб.Света е огледало на самият теб...ако ти не се харесваш никои няма да те хареса...на никои не му пука какви качества имаш ако ти не можеш да ги покажеш и само ти си ги знаеш.Самосъжалението няма да ти помогне...с него ще свършиш зле накрая.Да обвиняваш света ,да бъдеш жертва това си си избрал,не ни занимавай нас твоята гледна точка за нещата ние не мрънкаме защото сме разбрали,че сме си отговорни за нишият живот.Не е лошо и ти да станеш отговорен за себе си и да изявиш това което е отвътре,на никои не му е лесно....
И моля ти се не ми отговаряй,иначе ще почувствам,че съм си изгубил 3 минути пишейки това напразно...
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Интересно. Хубава дрога взимаш, признавам ти го.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
"Живея в шибана къща, имам тъпо семейство..." -Ами ти какъв член на семейството си, защо не им помогнеш да поумнеят? Не си ли неблагодарен боклук ми кажи?
"Имах тъпи приятели (вече нямам никакви и не съжалявам)" -Не ни ли лъжеш за това, че не съжаляваш, а?
Такива на държавата, както и на семейството, не са нужни.
с тази нагласа да мрънкаш и търсиш проблемите навсякъде но не и в теб ще бъдеш същия лузър където и да отидеш
не му стигали парите за алкохол, ами напъни си задника и спечели малко пари мършо!
щял да отиде в Америка, аз съм бил там на бригада
да не мислиш че там тече мед и масло по улиците малоумнико? ще ти скъсат гъза от работа
работиш за $7/час, което е най-минималното оределено със закон
имаш почивка само колкото да се изпикаеш, 8 часа плътно на смяна
от тези пари половината отиват за мизерна квартира където спиш с още 5 човека в стая за 3, а другата половина за храна
ако не си хванеш втора работа няма да се върнеш с нищо а трябва да избиеш и $1000 които даваш за да отидеш там и на посредника който ти намира възможно най-мизерната работа която и негрите там не искат да работят
и се моли на господ да не се разболееш или да не те заболи зъб, защото просто умираш без пълната застраховка, $200 е обикновен антибиотик който тук струва 10 лв
просто като видя такива постове на някакви лайна с жтлто около устата които не са имали един работен ден през живота си и са свикнали родителите им да се грижат за всичко да плюят родината си и да възхваляват разни страни които познават само от холивудските филми и ми иде да им накова кухите кратуни!
успех! заминавай в Америка и ни пусни картичка като успееш