- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Столкъри, опасни ли са.
Никога не съм разбирала хората, които се вманиачават по другия. Отношенията се крепият на свободата, комфорта и спокойствието и на двамата души. Какви са тези неща "ако не си с мен, ще се самоубия"?! Пълни глупости, слаби характери са за мен такива хора. В крайна сметка всичко в този живот се преживява и винаги идва нещо по-добро.
Ми не, не се хваля, нито се гордея с разни такива постъпки. И доста по-гадни неща съм правила, и съм се променила, и време е минало от тогава.... не знам защо Ина реши, че "през тона ми прозира тъничка гордост". Отдавна ми е минал мерака да разигравам малки момчета. Ма тва вече не е по темата даже...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Вика му се: "Правя се на жертва и все пак аз съм невинна до доказване на противното!"
Иначе по темата на Номката. Попринцип това да те открие във фейсбук след като знае изключително разпространеното ти в света име и как изглеждаш въпреки,че градът го няма не е кой знае каква философия.Направих си един експеримент и написах името ти в търсачката.Е, трета или четвърта излизаш.Второто ти име започва с буквата... А, нали?
Не знам дали това е бъг на фейса или е вярно,но ако наистина имаш 1000 последователи както изкарва в търсачката изобщо не се чуди,че разни ненормалници дето искат предимно да ти се заврат под гащетата те търсят.Иначе аз без да съм кой знае какъв ненормалник случайно съм попадал и знам фейсбуците например на Пантерата и granger. Знаех го и на valdesbg,но съм го забравил вече нещо.
Относно другото.Свалките са си част от нашето съществуване.Нито мъжете,нито жените може да четат мисли,колкото и предимно на повече жени отколкото мъже да им се иска.На някой хора изобщо пък не им дреме дали даден човек си има гадже или не,на втори не им дреме дали е женен/омъжена,на трети въобще не им дреме дали има намесени деца и т.н.
Когато някой започне да ви сваля,а вие не искате просто му го покажете,а не се дръжте все едно му казвате: "Абе засега не те искам,но пък ако се потрудиш известно време и се поизпотиш малко за мен...знае ли се..."А в това показване влиза блокирането отвсякъде,необщуването с даденият човек,не отговарянето на съобщения и т.н..Ама не единият път така,а после иначе.Ако искате да го разкарате напълно от живота си,а не искате все пак просто да си се понавърта около вас отвреме навреме е още по-лесно...Е, преди това може и да се поаргумeнтирате леко .Не е лошо.А не като една девойка преди време.Сама ми се мушкаше в ръцете,впоследствие ме заговаряше и пак сме танцували и изведнъж се оказа,че и във фейса не иска да ме добави.
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-05-2015 на 13:12
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
то това да те изнудва емоционално със заплахи за самоубийство не го прави столкър.
виж, да те преследва в нета и да ти влиза агресивно в личното пространство - да. //моето любимо е да ми се включват рандъм гадженца на някой и друг мухльо, който кой знае какво им говори, че да ги насъсква, миличките:Д че и с хора от този форум и тази тема ми се е случвало, баси неадекватните има:Д
някъде има и закони, които да ни защитят, но не и в България:Д не е смешно, знам.
лично аз, обаче, обичам да мисля глобално и считам, че проблемът е друг - неспособността за близост и интимност в днешния свят. без да съм психолог и социолог, така си обяснявам фиксациите - като една последна остатъчна сламка на романтичност (в литературните разбирания на думата) - изборът на всичко е толкова голям, в един или друг момент ти можеш да правиш толкова много различни неща, да бъдеш на толкова много различни места, с толкова много различни хора; но този избор, това разнообразие са само една идея, една теория, един привиден ПР и подвеждащ маркетинг. Или с друга метафора - един зелен екран, на който можеш да проектираш всичко, но в твоята действителност си остава само това - зелен екран. Затова и след тази повтаряща се сексуална революция на сексът продава, полиамория, всевъзможни импланти и крайна освободеност, сиреч - извратеност, девиации, отклонения; леко си проправя път една нова система на мислене и живот (която, естествено, е базирана върху материализма и чувството/идеята за собственост, но все пак) и тя ще сложи край на постпостмодернизма (мисля си). Фиксацията е неизбежна при справянето със среда, която отвсякъде иска да краде вниманието ти (бибкащи и светещи, говорещи, вибриращи, етц. реклами, тех. уреди, медии, хора). Всъщност, обективно погледнато, тя е метод за фокусиране (на внимание, енергия, мисъл, действия). А това, което я поддържа и мотивира дадения индивид, е идеята за идеал, нещо единствено и "само за теб" (както гласи рекламното изречение), т.е. правилен избор. Та да, мога да оправдая заблудата, причинител на ентусиазма на разни хора да преследват разни неща или пък (идеи за) други хора. Виж, манипулацията и накърняването на нечие достойнство ме отвращават мен и искам геноцид на всички служещи си с подобни лайнарщини;
//Номном, ако не й е проблем, да си даде рождените данни, форумните астролози с интерес ще потърсим причината за привличането на мъже с подобен психопрофил;
Разбирам тоя от самолета - разбрал е, че си във връзка от разстояние, помислил е „Тая е лесна, ще спи с мен, щото нейния е далеч.“ и ти е дал номера си с надеждата да го намериш при по-голяма сушина. Щом си се представила с цялото си име, казала си откъде си и той знае добре как изглеждаш, като нищо да те открие във фейсбук. Колко България сме, че да не успее? Мен така са ме откривали след 30 секунди на сумрачно и име, а моментално си смених профилната, за да види само очи и вежда въпросния. И пак ме е открил някак. Писа ми, не отговорих, писа пак, пак не отговорих, не приех приятелството и спря. Радвам се, че нямам други подобни случки и всички обожатели до момента са се държали на ниво.
Бившия също е заплашвал с разни глупости докато бяхме заедно, правел е циркове и простотии, но още е жив и здрав, дори се заяжда като намери удобен момент. Както са казали нагоре, кучетата и лаенето там... Кво беше? :д
Ако толкова те е страх, представяй се с друго име когато непознати те заговарят, не казвай откъде си и какво работиш/учиш, не споделяй на колко години си, откъде идваш, къде отиваш и такива основни работи, по които могат да те намерят. Бъди и по-рязка когато някой ти набута телефонен номер и кажи, че не ти трябва, защото не смяташ да продължаваш да общуваш.
Освен това, имам странното чувство, че вземаш нещата твърде навътре. Човека от самолета е видял някой, който е хванал за канарче, което след това може да изчука. Едва ли е имал мисли да те гони, да те изнасилва и убива, да те рови в задния си двор и нам-ко. Тоя бившия като го блокираш отвсякъде (вероятно добре знаеш как), и той ще спре да те тормози. Едва ли след шест години знае къде живееш и те следи, че да може да ти посегне.
Извън темата леко: Аз като пътувам самичка по автобуси (влаковете са ми огромен страх), обикновено си заемам две седалки пичовски и си простирам раница/чанта/сак на другата и отварям списание + музика, за да си личи отдалече, че не съм отворена към разни хора, които си умират да заговарят непознати. До момента не ми се е случвало да са чак толкова пълни, че някой да ме помоли да си събера работите.
@tori, намери ме след 2 месеца, т.е. два месеца ми е помнил името и града, В КОЙТО ЖИВЕЯ, а не родния, родния не съм си давала, както и фамилията.
@някойтам , не съм тази с 1000 последователяи фамилията не съм си давала, пък като напиша името ми в гугъл, излиза какво ли не, само не аз.
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не в търсачката нa гугъл,а в търсачката нa фейсбук.
Добре де явно това е бъг на фейса и изкарва максималната възможна бройка та от там съм се объркал.Ти специално нямаш 1000 последователи,а 88 Приятелите ти са тактично и прилежно скрити
Но това въобще не променя фактa,че аз успях да те открия много бързо само чрез написване на първото ти име в търсачката на фейсбук и няколко снимки постнати в темата със снимки в раздел Секс на този форум.А този в самолета е знаел все пак и как изглеждаш. А може и да е бил добър физиономист човека
Просто може след два месеца да му е хрумнало да те потърси евентуално сещайки се за тази случка,евентуално мислейки си,че може и вече да си свободна или просто да му се е приискало да създаде отношения с теб.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-08-2015 на 14:35
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
@ Тактично и прилежно съм си сложила и снимка с мъжо, за да няма такива истории
Иначе, прав си за снимките тук.
Онлайн присъствието като цяло има и плюсове, и минуси.
И минусите ме притесняват единствено до толкова, ако застрашават живота ми.
Последно редактирано от NomNomNom : 01-08-2015 на 14:46
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
onzi den edna si iztarva 6ala na ulicata i az uj da i go vurna trugnah da q gonq ma tq si pomisli 4e ne6to iskam da q naranq li ddz i trugna da bqga ot men golqm film be6e mn sa smqh![]()
Баси... от всичко написано тук май излиза, че аз самият съм столкър...((
Но за разлика от типовете, с които много от момичетата тук са имали лоши моменти, аз търся единствено социален контакт. Не сексуален, нито искам да ставаме гаджета и т.н. Просто се чувствам самотен и искам да си попиша с някое момиче. Ежедневието ми е ставане, измиване, работа, прибиране, домакинстване, гледане на тв/ровене в Интернет (за релакс от стреса, натрупан през работно време) и след това отново сън.
Дали им дотягам - сигурно. Даже някои от потребителките в този форум сигурно са ме блокирали. Преди ден честитих рожден ден на едно момиче, което директно ми заяви, че я дразня (и това беше преди повече от половин година!). И аз не знам защо го направих - сетих се, че някой има рожден ден на 7-ми и ... части от секундата по-късно -се сетих кой е човека. Почувствах необходимост да я поздравя. Хубавото в случая е, че мацката май ме е блокирала, та никога няма да прочете съобщението.
Интровертен тип съм и не изпитвам необходимост да посещавам шумни публични заведения и да съм обграден от непозната компания. Това е причината да не намирам нужната мотивация да прекарвам вечерите не у нас си - по баровете и заведенията, а пред тв-то и компютъра. Може причината да е и от зодиакалния ми знак - Рак съм. И удивително се вписвам в написаното от Алена:
http://zodia.bg/sign/cancer
Девиз: "Аз чувствам", "Аз се съмнявам"
Съдбовна мисия: Да се развива и да съзрява. Да опознава душевността си. Да развие психолога у себе си. Да не обсебва. Да разбира преди всичко своята, често объркана същност. Да се научи да приема хората.
Дали се самоопределям като опасен човек - изобщо не! Аз на мравката път правя - наистина. През лятото, докато гледам къде стъпвам, когато забележа мравка или божа кравичка - гледам да не ги настъпя.
Но това си има своята предистория. Когато бях много малък, водещ почти несъзнателен живот си спомням, че бях при баба ми на село. Имаше едно котенце, а аз глупакът му с глупак - искащ на всяка цена да провери твърдението на родителите си, че котките не могат да плуват, реших да пусна котенцето в един варел с вода. То плуваше, но след време се удави. Когато майка ми разбра ... И още тогава научих един от най-ценните уроци в живота: "че всяко твое действие може да има супер големи негативни последици". Още съжалявам, че от тъпата си детска глупост лиших едно малко същество от неговия живот. Оттогава съм се самовъзпитал, самозарекал и т.н. каквото и да става - да не повтарям никога подобно лошо действие към живо същество. Единствените животни, които не са под тази протекция са хлебарките и молците. Дори когато видя паяк у нас, го хващам и изнасям навън.
Е, споделих една от най-съкровените си тайни. Ако някой има нещо да ме пита - ще отговарям (стига да не е твърде лично).
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Видях го как охранява там от корицата.
Някак си ми се струва,че си малко от тези хора,за които едвали не това,че си им пратил покана за фейса значи,че се опитваш да им навлезеш дълбоко в личното пространство.Сякаш се опитваш,защото имаш гадже да държиш мъжете по надалече овреме за да не се наложи да ги нараняваш после или едвали не някой да не те разколебае за връзката ти.А всъщност ако си напълно уверена в нея няма кой да те разколебае.Просто трябва да си твърда и да споменаваш отвреме навреме гаджето си.Никой няма право да ти се сърди,защото ти си предупредила предварително и предупреждаваш постоянно.И стига да не се държиш с някой друг като че ли сте гаджета си в пълното си право да си държиш на позицията.Ако вече връзката попадне на етап ще късаме,няма да късаме и пак обратно вече е по-опасно,но то често стигне ли се до това положение сякаш е по-добре наистина да я прекратиш.Ако много ти досажда някой,хайде чиба отвсякъде и да се маха.По-сложно е ситуацията,ако някъде знаеш,че има чувства примерно,но нещата няма как да се получат и напълно в реда на нещата след известно време си хванеш гадже.Е, може да праждосаш въпросният трети човек ако не го смяташ за кой знае колко близък,че даже и да го имаш въпреки,че ще е малко по-трудничко.Друг е вече въпроса,че никога не може да си сигурна,че тази връзка,в която си влезнала ще е последна и ти ще се омъжиш за гаджето си и ще заживеете щастливо до дълбоки старини.Може някога пак да проимаш нужда от първият човек и да съжаляваш,че си предпочела другият пред него в един момент.
Относно фейсбук.Мен специално изобщо не ме притеснява да приемам покани.На мъже или на жени,на по-дърти или пък на дребосъци.Така има опасност и да получа покана от фейк профил/и,но пък попринцип изобщо не ме грее.Няма какво да крия чак толкова,а ако решат да ми бъркат по надълбоко в личното пространство,е аз съм си малко агентче и вероятността да разбера кой е това е голяма.
Една съфорумка,тя си знае коя е,някога просто от любоипитство реших да и разбера второто и третото и име и го направих.Не че не можеше да я попитам,защото си бяхме в отлични отношения,но просто исках да разбера мога ли сам да ги намеря.Тя нямаше регистрации почти никъде,а където имаше използваше ник или псевдоним.Но все пак в днешно време може би трябва да живееш в пещера за да не фигурираш поне някъде в интернет и с трите си имена.
Иначе въпросният,че ти е пратил покана това не означава на 100%,че ще тръгне веднага да те сваля.Може да е някакво такова безобидно като мен.На мен потрябвали ми информация за някой или фейсбук в 95% от случаите рано или късно го намирам.Аз даже и не съм особен физиономист.Често ми трябва да общувам поне няколко пъти с даден човек наживо за да съм на 100% сигурен в чертите му.Случвало ми се е да пия на една маса с някакви хора на полумрак и да се чудя защо се държат все отне отнякъде ме познават и да се окаже,че всъщност пак някъде на сумрак сме пили.
И въпреки,че съм такова агентче и понякога например дори пращам покани на момичета (и не само де) дето съм виждал по два три пъти в живота ми за мен е изключителна ама изключителна рядкост да пиша на някого пръв без дори да ми е писал веднъж в чата.Трябва да почувствам някакъв вид интерес към мен,защото иначе се чувствам като някаква лепка.Именно и заради това доста често при започване на нови отношения предпочитам да пиша пръв ако преди това поне два три пъти ме е потърсила отсрещната страна и аз имам желание за това.Виж харесвания и коментари най-спокойно и нагло си правя.Отдавна ми мина притеснението.Щом ми се води някой приятел там ще търпи.А пък най са ми смешни че чак и жалки тия дето не са ми или пък даже сами са ми пратили покана за приятелство,че даже и страници най-често на партии и не само ме карат да им харесвам и после като им изкоментирам нещо и не им хареса ми изтрият няколко пъти коментарите и по някое време ме премахват или тези дето им пиша и се държат едвали не все едно ще ги изнасиля ако вземат та случайно се объркат и ми отговорят веднъж два пъти в месеца.Така беше с една общинска съветничка от града ни дето не я кефеше,че не и се кефя на партията БСП и храня Станишко мишко постоянно.Е,какво имам и друга приятелка от младежкото БСП и тя идеално знае позицията ми,но не е тръгнла да ме премахва заради това. Или пък една тукашна потребителка sexa na koplexa или нещо такова дето се скъсваше да ми праща покани към страници на Модерна България дето мъжа и е нещо като шефче там,а след като и опонирах на позицията дето се пънеше да обяснява как ако имало униформени служители с лекарите в циганските квартали това било нарушаване на правата им и дискриминация реши да ми изтрие коментара.И след като и казах,че това не е никаква демокрация нейното и ако тяхната партия проповядва така демокрация не е много по-различна от другите и има и по добри партии и че Българският Хелзингски Комитет е една лапачница на пари дето само усложнява проблемите където често ги няма реши да ми се прави на обидена и да ме премахва.Като цяло в тоя фейсбук човек може и да попадне на доста смешни хорица.
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-09-2015 на 09:15
Ок, интересни приятели като че да имаш
И да си агентче е добре
И аз разцъквам много , когато ме зачеше любопитство, но ок, любопитството ми рядко е от сексуален интерес към мъж, когато е било такова, по-скоро преглеждам как изглежда поведението ми в социалните мрежи , не неговото
Инак .. не знам дали написах, че човекът знае, че е по-възрастен от майка ми и изрично в самолета направих коментар, че щерка му е по-голяма от мен.
И след 2 месеца да се е сетил - притесних се, защото не исках никакъв интерес, и както ти спомена - ясно беше, че имам приятел и това е.
Иначе, за приятеля ми нямам притеснения, нямам притеснения нито за себе си, нито за него - не искам различен от него, искам да си градим и дълбаем връзката, както в момента.
Преди, когато съм имала връзки, сякаш не ги исках и исках да съм свободна и си представях в бъдеще време, прекарвано сама или с друга мъжка компания, а в момента просто искам само този човек, и не ми минава през акъла за други неща.
С други хора, освен близките ми приятели, не общувам почти на теми различни от работа
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Гледали ли сте този видео клип към песента на Maroon 5 - Animals?
Това поведение май и мен би ме уплашило (ако някое момиче/жена така се заплени от мен и почне да ме преследва)...
Вие как смятате - това поведение на "столкър" ли се пада или на краен психопат?
Едит:
И само на мен ли това видео ми се струва толкова откачено?
Последно редактирано от M**** : 01-10-2015 на 13:39