.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Unhappy аборт Варна

Здравейте въпросът ми е къде в BаpНа Moжe да се наnрави аборт Koлкo ще струва и Колко време ще oтнеме цЯла ПроЦедуpа проблем Ли е че момичето HЯма Haвърне на 18 a родителите и не са в Бг

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Това ли е на мода сега? Замислям се и аз вече за аборт.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    проблем е да

иначе се обърнете към личния лекар
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Здравей,на мен ми предстои аборт,надявам се да съм ти полезна.Доколкото съм запозната процедурата трае не повече от час.Не може да направи аборт без съгласие на родител,но с повече парички (250-300)предполагам може да намерите кадърен доктор,който да си затвори очите.Другия вариант ,сигурно го знаете -на черно,но не е за предпочитанe ,тъй като крие много рискове.Сподели на колко е приятелката ти и в коя седмица е
    Последно редактирано от kotencete954 : 01-12-2015 на 05:07

Мега фен Аватара на baby_baby
    обърни си към личния ти лекар той ще ти каже всичко

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Първо отидете при личният и лекар и вземете направление за гинеколог. Гинеколога ще определи в коя седмица е момичето и ще ви каже възможен ли е аборт. Попринцип под 18 е трудно без родител, но след като не са в България сигурно има някаква надежда да се извърши операцията. Пригответе си от 100 до 300лв.

Цитирай Първоначално написано от kotencete954 Виж мнението
    Здравей,на мен ми предстои аборт,надявам се да съм ти полезна.Доколкото съм запозната процедурата трае не повече от час.Не може да направи аборт без съгласие на родител,но с повече парички (250-300)предполагам може да намерите кадърен доктор,който да си затвори очите.Другия вариант ,сигурно го знаете -на черно,но не е за предпочитани тъй като крие много рискове.Сподели на колко е приятелката ти и в коя седмица е
    да но разбрах че след това ще е отпаднала няма да има сили да върви и ще трябва да лежи 24ч. което също е проблем защото роднините с който живее ще разберат а това не трябва да става.
    в 3 седмица е но докато се сдобия с парите ще стане в 5-6 седмица
    момичето е на 14г.
    има ли вариант за хапче,инжекция ? или някой да ми каже надежден вариант за спонтанен ще съм ви много благодарен

Цитирай Първоначално написано от rekards Виж мнението
    да но разбрах че след това ще е отпаднала няма да има сили да върви и ще трябва да лежи 24ч. което също е проблем защото роднините с който живее ще разберат а това не трябва да става.
    в 3 седмица е но докато се сдобия с парите ще стане в 5-6 седмица
    момичето е на 14г.
    има ли вариант за хапче,инжекция ? или някой да ми каже надежден вариант за спонтанен ще съм ви много благодарен
    Не се притеснявай за болката,чувала съм,че е като при менструация,не е ли вариант да го направите в петък(така няма да и се налага да отсъства от училище и ще може да си полежи).
    Съмнявам се да е в трета седмица,в трета евентуално настъпва имплантиране, трудно се улавя бременност и в четвърта (аз разбрах в 5седмица+6дни).Сигурен ли си в смятането ? Кога и е бил последния цикъл?
    Не става с хапче-в България не се практикува.За инжекция не съм чувала.Забрави "за надежден вариант за спонтанен"в къщи -опасно е ,вероятно ще има услужнения.
    Последно редактирано от kotencete954 : 01-12-2015 на 11:15

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Ако не можете да съберете парите наистина трябва да се обърнете към хората с които живее момичето,докато не е станало късно . В 5-6седмица също може да направи аборт,но закъснеете ли до 12седмица и Господ да слезе няма кой легално да се реши да направи операцията.

Цитирай Първоначално написано от kotencete954 Виж мнението
    Не се притеснявай за болката,чувала съм,че е като при менструация,не е ли вариант да го направите в петък(така няма да и се налага да отсъства от училище и ще може да си полежи).
    Съмнявам се да е в трета седмица,в трета евентуално настъпва имплантиране, трудно се улавя бременност и в четвърта (аз разбрах в 5седмица+6дни).Сигурен ли си в смятането ? Кога и е бил последния цикъл?
    Не става с хапче-в България не се практикува.За инжекция не съм чувала.Забрави "за надежден вариант за спонтанен"в къщи -опасно е ,вероятно ще има услужнения.
    последният цикъл е бил на 12.12.2014 и продалжил до 16.12.2014

Абортът с хапче (т. нар. химически) не е разрешен в България. Отидете на гинеколог, за да определи в коя седмица е и дали бременността не е извънматочна. След това той ще ви обясни всичко за аборта. Принципно няма нужда да лежи в болница, може да си тръгне малко след като се събуди от упойката. Няма да я боли кой знае колко, може да се чувства отпаднала няколко дни. Иначе това, че няма 18 може да се окаже, че е проблем, когато и двамата родители са в чужбина, би следвало тя да има настойник тук. Той трябва да подпише, че е съгласен с аборта и е запознат с възможните последствия.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от rekards Виж мнението
    последният цикъл е бил на 12.12.2014 и продалжил до 16.12.2014
    Здравей,потвърдена ли е бременността с тест?На колко дни и идва?Вероятно е в 4г.с+3,ако е бременна ,разбира се.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    http://www.bebeimama.com/kalendar-na-bremennosta
    Момичето е в пета седмица по мои груби сметки. Време да се почесвате и маете няма!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Време да се почесвате и маете няма!
    Чакай ся, да съберат парите хората...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

проблема е решен благодаря на всички за съдействието и информацията

Здравей,дойде ли и или аборт правихте?

Един мой приятел преди години имаше подобен проблем, един дядо му казал за я "оперка" в задния двор може да и дойде - така и станало. Може да е случайност или съвпадение, но важен е крайния резултат...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако случката е действителна, то бременността е била обречена и без да *оперкат* момичето в задния двор. Щяла е да се прекъсне спонтанно без външни въздействия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си