- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Добра психоложка в София?
Търся си добра психоложка, но не мога да намеря.Ако някой може да ми препоръча...
Много ми е смешна тая професия, бил съм при най-добрите в България и не съм видял дори един, който да има нещо в главата. Работят за пари, а не за да помагат.
На теб ти трябва лоботомия, не психолог.
Welcome to the Jungle...
Че реално нищо не знае и нищо не може.![]()
Welcome to the Jungle...
Dagichka-отидох веднъж и ето какво се случи:
Споделих нещо лично с нея, а тя ми обеща, че няма да каже на никой.Снощи майка ми се връща от родителска среща и ми казва, че класната ми е казала същото това нещо пред всички родители.
Много е дискретна училищната ви психоложка, вероятно е вложила години в усъвършенстването на умението си да пази тайна.
Welcome to the Jungle...
сериозно ли?! отврат...
жалко, че назначават такива "специалисти" в някои училища и всъщност само задълбочават проблема.. аз с моята психоложката на училището бях много близка, даже още се чуваме понякога.. ако си от софия мога да ти дам координати
всъщност да, даже на кафе сме излизали заедно хах изненадващо за някои, има хора, които си обичат работата и им пука за хората
моята психоложка в училище беше езотеричка като Blab :{
ахах
аз вчера си купих карти Таро, в 3 от местата, където питах дали продават, ме изгледаха все едно съм вещица и ей сега ще им направя нещо :д
ех кви спомени ми навяхте
аз имах перманентни 'покани' от нашата психарка
бехме си добри приателе по коридорете ама нейсе