.
Отговор в тема
Страница 1 от 12 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 280

Защо всички момичета сте еднакви ?

Искам да попитам специално женската част от форума, а именно защо всички момичета сте еднакви, материалистки, тръгвате с някой грозен, плешив, брадясал, кекав, татуиран, напомпан, или пък кух като лейка, с мозък колкото грахово зрънце ? Защо ли, защото джоба му е дебел, нали все пак кара БМВ М 3-ка. А стойностните момчета, които са качество, а не количество, остават пренебрегнати, хубавите момичета не им обръщат внимание. Момчета, като мен, които са, умни, не пушат, не пият, облечени са добре, но явно това в днешно време не се харесва на момичетата. Казвам го всичкото това, защото съм на 20 години, и никога досега не съм имал приятелка, нито сериозна, нито несериозна, никаква. Ами то отговора е простичък - как да имам, като не ми е дебел джоба, като нямам ауди или бмв, а едно просто опелче, нямам айфон и съответно няма как да демонстрирам престиж, и затова явно не ми се е получавало с предните момичета, с които съм искал да стане нещо повече от приятелство. А вие какво мислите по въпроса ???
    За себе си не мога да кажа, че съм грозен, нито пък беден, нито летя из облаците, както летят 90% от момичетата, просто съм си напълно обикновено момче, но винаги съм бил лишен от женско внимание, всичко е било само предмет на приятелство или някаква услуга. Излизам често с приятели и се обличам се добре, като моите наблюдения са, че красивите и хубави момичета ходят с някакви пълни минуси и злета, които пият и пушат, и се гордеят с това. Не вярвам защото са грозни, да нямат приятелки, но явно имат големи финансови възможности, и да, да не забравя, работят синове на бащите си. Все повече започвам да си мисля, че изпадам в някаква безизходица, понеже съм самотен, и винаги съм бил пренебрегван от женска страна, но явно съм толкова зле или пък съм много грозен, и просто няма как да се получат нещата.
    Е, ще поработя малко, ще си купя ауди а8-ца и айфон, маркови дрехи и парфюм, и като стана мускулест и оформен с много пари, може би евентуално ще се получат нещата. Все пак има време дотогава, нали все още съм млад...

Един от любимите ми въпроси :"Защо всички момичета/момчета са еднакви ?"
    Замислял ли си се, че проблемът не е в парите, а в теб самия?
    А може просто ти, да харесваш материално ориентирани момичета?

Не може да си на 20 години и да правиш такива генерални заключения, на базата на наблюдения и никакъв опит.
    А на въпорсът ти - Всеки намира,това което търси

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ахахах, ти си олигофрен. виж си ника. а ти защо искаш непременно красиви момичета? спокооойно, не всички са материалистки. нали усещаш, че също спадаш към 'еднаквите', търсейки и стремейки се към повърхностното.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Да, липсата на самочувствие би привлякла доста момичета. Повечето латексови.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ахахах, ти си олигофрен. виж си ника. а ти защо искаш непременно красиви момичета? спокооойно, не всички са материалистки. нали усещаш, че също спадаш към 'еднаквите', търсейки и стремейки се към повърхностното.
    аха, като ви кажат истината в очите и почвате с обидите, "ти си олигофрен", и по какво разбра, че съм олигофрен, ако може да ми обясниш?

nali kazah, no tyi kato si oligofren, nyama kak da razberesh ) :

istinata mi bil kazal

ти сигурно си поредната надута летяща в небесата кифла, айде отивай да си цъкаш на айфона тогава, нека другите да коментират по темата

s takova /veroyatno/ neprikrito mislene i povedenie, sam si blamirash shansovete, sunshine

На български може ли, че нещо тази шльокавица не мога да я разчета, и спри да се правиш на интересна, моля те, такива като тебе ги знам на 1000000000000%

okeiche
    beemvefenche

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Проблемът си е в теб, щом харесваш момичета, захласващи се по айфони и лъскави коли.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Айде у лево с генерализациите. След първото изречение спрях да чета, а дори не съм момиче.

celta na jivota mu e da chuka nikoleta lozanova i da kara bmw ) :

брей как позна, ти да не си роднина на баба ванга случайно ? благодаря ти, сега вече знам коя да харесвам

axa, baba mi e
    a sa 50 kinta za analiza, tyi kato sym materialistka, a i life teacher-a ne razboti bezplatno ppc

темата е фейк и от трол, то е ясно по отговорите.
    ама все пак, някой някъде може да търси точно "защо всички момичета са еднакви" и да попадне на тая тема в гугъл, и ето отговор от мен, едно скромно момиче:

-не бъдете толкова негативни и сравняващи се с другите
    -отдайте се на вашето си хоби и следвайте собствените си ценности; изградете си самочувствие на база на това кои сте ВИЕ и коя е ВАШАТА лична ценност като индивиди..
    -премислете в какви среди движите
    -премислете вкусовете си за жена защото те може да са тясно-свързани с това на какви типажи попадате
    -спрете да пускате такива провокативни теми, щото няма някоя да ви кацне на рамото и да каже: ето виж ме, аз съм различна..

с тази нагласа дето някой постоянно трябва да ви опровергава вие реално показвате, че не искате да си отворите очите за други алтернативи, а искате да виждате само това, което ви е удобно на вас - сиреч: другите са виновни, аз съм невероятен, всички проблеми са вън от мен (било то у момичетата, у времето навън, у хороскопа и т.н.,само и не и у мен)

и гледайте преди всичко себе си, щото може би вие сте негативни, отблъскващи, или просто неприятни хора, до които никой не иска да се доближи, дори т.нар. "свестни" момичета
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

хаха днес май си взела и торбата с лафовете с тебе
    иначе като ви кажат суровата истина в очите и почвате да хейтвате

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Бла-бла-бла. Купища изписани глупости. А ти, като искаш да имаш приятелка, какво направи по този въпрос, а?
    Освен да се оплакваш и възмущаваш от женските, които са се хванали с някой тип, какво направи?
    Някога минавало ли те е през ума, че тея пичове, които имат мацки до себе си освен да са обезпечени са направили и НЕЩО друго, с което да привлекат интереса на момичето до тях?!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Бла-бла-бла. Купища изписани глупости. А ти, като искаш да имаш приятелка, какво направи по този въпрос, а?
    Освен да се оплакваш и възмущаваш от женските, които са се хванали с някой тип, какво направи?
    Някога минавало ли те е през ума, че тея пичове, които имат мацки до себе си освен да са обезпечени са направили и НЕЩО друго, с което да привлекат интереса на момичето до тях?!
    Каквото съм можел, съм го направил, то се е видяло, че в днешно време стойностните момчета са самотни, а красивите момичета тръгват с някви убитаци ? какво е това НЕЩО друго да й привлека интереса, да й сваля звезда или какво ?

kupi i aifon

Само на мен ли ми се наби в очите, че все красивите момичета това, красивите момичета онова....ми ти сам каза, че си нормално момче, тогава защо не си търсиш НОРМАЛНО момиче или държиш да е някакъв супремодел?

Супер фен Аватара на skate
    пълен BULLSHIT

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    kupi i aifon
    изчезни бе, паразит такъв...ти май не си човек да разбереш от дума ??

''kato ti kajat surovata istina i pochvash da hate-ish''

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си