.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Тема: Дете?

Дете?

Имам огромен проблем,мисля че имам дете.Не съм сигурен,защото ме е страх да попитам.Преди около 4 години бях с едно момиче,за едно лято когато работех на морето,беше забавно,прекарахме си чудесно,не знам много неща за нея,защото не се интересувах,просто се забавлявахме.Бях на морето с мой приятел,работехме там и имахме квартира,запознах се с това момиче,спомням си,че щеше след лятото да замине да учи в Америка май,не съм сигурен,не си спомням,но преди няколко дни,моят приятел я е видял в едно заведение тук в София,поздравил я,а до нея имало дете на около 3 и я нарекло МАМО,тя се притеснила и му казала,че чака някого и той си е тръгнал.Каза,че детето прилича изключително на мен...
    Не знам какво да направя,трябва да я потърся ли? Да я питам ли ? Да кажа на семейството си? Какво трябва да направя? Побърквам се,тези няколко дни,не мога да спя,имам чувството че не мога и да дишам.
    Последно редактирано от goGu : 03-23-2015 на 19:51

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Направи си вазектомия, човечеството еволюира, а ти си пречка

Супер фен Аватара на fanton1
    Ако можеш открий я и се заговорете припомнете си за миналото и я питай дали си бащата . Иначе от къде ще разбереш ? Ако си бащата ще трябва все пак да се занимаваш с детето ,но ако не си браво .

Предлагам да кажеш първо на родата и приятелите, а ако ти остане време, можеш и нея да питаш дали е твое или не.

Аз съм напълно сериозен,нямам идея какво да правя.Трябва ли да я потърся ? Какво да й кажа? Да я питам дали детето е мое? Ако се окаже мое? Какво да правя,аз дори не я познавам.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от goGu Виж мнението
    Аз съм напълно сериозен,нямам идея какво да правя.Трябва ли да я потърся ? Какво да й кажа? Да я питам дали детето е мое? Ако се окаже мое? Какво да правя,аз дори не я познавам.
    Потърси я. Кажи ѝ, че искаш да видиш детето и да поговорите. Питай я. Ако се окаже твое, какво... що за въпрос!

"Оня, който се забавлява с девойката, съвсем естествено трябва да издържа и детето."

Ако детето е твое, поеми отговорност - не бъди долен плебей.

Няма да те питам защо не си мислил преди да осъществяваш сексуални контакти с хора, които дори не познаваш, защото не мисля, че ще можеш да ми отговориш. Заради подобни безотговорни постъпки, детските домове са препълнени, защото детето (не) е виновно за малоумието на родителските тела.
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-23-2015 на 21:28
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Banned Супер фен
    От където си ръчкал, от там ще теглиш. Не бъди безотговорен.

Мега фен
    Каза,че детето прилича изключително на мен...

може да е телегония
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...D0%BA%D1%81%29

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Тук дилемата е дали искаш да си баща или не.
    Можеби си тъп гъз и момичето си пази детенцето,а може и да събереш кураж,да намериш връзка с нея и да я поканиш на кафе.Ако се окаже твое - Честито и дано бъдеш достоен татко,ако не - поне си опитал и си разбрал как стоят нещата.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    може да е телегония
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...D0%BA%D1%81%29
    А може и да се самозапалиш спонтанно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Тук дилемата е дали искаш да си баща или не.
    Можеби си тъп гъз и момичето си пази детенцето,а може и да събереш кураж,да намериш връзка с нея и да я поканиш на кафе.Ако се окаже твое - Честито и дано бъдеш достоен татко,ако не - поне си опитал и си разбрал как стоят нещата.
    Какво значи дали искаш или не!

Ако детето е негово, трябва да помага за издръжката му. Въпросът е морален.

П.П. Как така момичето си пази детенцето? Какво да го прави? В боклука ли да го хвърля?
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-23-2015 на 21:38

За мен реакцията ти е както обоснована, така и малоумна. Има 2 възможни варианта, или да е твое, или да не е, и в двата случая, твоето притеснения нищо не може да промени. Виж се с нея, поговорете си, ако е твое, тя сама ще ти каже.
    И ако наистина е твое, някой ден на него ще му е все тая дали с майка му сте се познавали добре или не, за него ще е важно защо няма баща.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Потърси я. Кажи ѝ, че искаш да видиш детето и да поговорите. Питай я. Ако се окаже твое, какво... що за въпрос!

"Оня, който се забавлява с девойката, съвсем естествено трябва да издържа и детето."

Ако детето е твое, поеми отговорност - не бъди долен плебей.

Няма да те питам защо не си мислил преди да осъществяваш сексуални контакти с хора, които дори не познаваш, защото не мисля, че ще можеш да ми отговориш. Заради подобни безотговорни постъпки, детските домове са препълнени, защото детето (не) е виновно за малоумието на родителските тела.
    Е аз не съм я виждал от 4 години.Да я потърся и да й кажа "ей доведи детето си да пием кафе" И от нищото да й изцепя "Ей детето ти от кого е? Мое ли е?" Аз съм на 23 години,дете ли да гледам,аз още уча,целия ми живот ще се преобърне,не знам какво да правя.

Град
    Dreamland
    Е аз не съм я виждал от 4 години.Да я потърся и да й кажа "ей доведи детето си да пием кафе" И от нищото да й изцепя "Ей детето ти от кого е? Мое ли е?" Аз съм на 23 години,дете ли да гледам,аз още уча,целия ми живот ще се преобърне,не знам какво да правя.
    Доблест нямаш ли?

Късно е вече либе за китка.

Имам доблест естествено,но просто целият ми живот ще е се преобърне,аз имам мечти и цели и ако се окаже,че имам дете,какво ще стане..всичко ще отиде по дяволите.

Град
    Dreamland
    Имам доблест естествено,но просто целият ми живот ще е се преобърне,аз имам мечти и цели и ако се окаже,че имам дете,какво ще стане..всичко ще отиде по дяволите.
    Трябвало е да мислиш за това преди да се случи онова.

Зрелите хора поемат отговорност за постъпките си. Ако не го направиш, сигурна съм, ще ти тежи на съвестта.

А все пак може би е добре първо да поговориш с момичето и да го питаш за детето.

Защо сам се завличаш във филми, при все че още дори не знаеш дали е твое или не. И както вече казаха, късно е да се притесняваш. Да си мислил преди 4 години, понеже секса не е просто за удоволствие, с него идват и отговорности.

Потърси я и говори с нея,ако е твое детето поеми отговорност за действията си.
    Дори да си млад и да си убеден в момента,че всичко ще се обърка и живота ти ще се промени,така е,прав си,но мога да те уверя,че няма нищо по-хубаво от това да бъдеш баща.Така,че какъвто и отговор да получиш,няма да загубиш нищо.

Сега й търся фейсбука,освен там да й пиша да я поканя да излезем? Или там да я питам,но ще е по-добре според мен да я питам очи в очи,но ще ми е доста по-трудно,все пак бях 3 месеца с това момиче,харесвах я доста.Не мога да повярвам,че има дете и още повече,ако има възможност да е мое..

Град
    Dreamland
    Нали не я познаваше, сега пък казваш, че си я харесвал?

Нещо не си прочела? Естествено,че я харесвах бяхме цялото лято заедно,не я познавах до толкова,че не съм я разпитвал някакви лични неща и т.н.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Ако разсъждаваш по този начин, по-добре остави нещата така. Детето ще си има много по-добър баща от теб. Бащинството не се изразява в това да оплодиш някоя женска.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Я по-добре не я питай, че то това дете с такъв баща...

Първо, ти вообще не знаеш дали има дете. Приятеля ти може да е бил напушен или детето да е някое случайно и непознато за нея и да се е смутила защото непознато дете я е нарекло мамо, а и не знаеш дали детето не е на 2 примерно и да не е твое. Варианти бол, а ти преди да разбереш вече се хвърли в дълбоки мисли как живота ти се провали защото си на 23 и имаш мечти....Да не говорим колко варианта има и дори да е твое, тя може да е женена вече и детето да си има баща и т.н.

Вземи се стягай и я намери и просто разбери каква е ситуацията първо, пък тогава го мисли...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    дори да е твое, тя може да е женена вече и детето да си има баща и т.н.

Вземи се стягай и я намери и просто разбери каква е ситуацията първо, пък тогава го мисли...
    +

Да приемем, че има възможност детето да е твое. Защо според теб тя никога не ти е казала за това? Може би, по една или друга причина, не те иска в живота на детето или има някой друг, който вече е заел ролята на баща. Да, ти имаш право да знаеш, разбира се, но като гледам за теб това е само една пречка... Потърси я, питай я как е, какво прави, излезте и деликатно повдигни темата за детето й. Естествено без да й казваш какви си ги мислиш преди да разбереш поне на колко е.

Прекалено голям филм за нищо на практика, вероятността след теб да си е намерила някого и да е забременяла си е огромна.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на 102
    с такъв баща по-добре без баща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си