Имам огромен проблем,мисля че имам дете.Не съм сигурен,защото ме е страх да попитам.Преди около 4 години бях с едно момиче,за едно лято когато работех на морето,беше забавно,прекарахме си чудесно,не знам много неща за нея,защото не се интересувах,просто се забавлявахме.Бях на морето с мой приятел,работехме там и имахме квартира,запознах се с това момиче,спомням си,че щеше след лятото да замине да учи в Америка май,не съм сигурен,не си спомням,но преди няколко дни,моят приятел я е видял в едно заведение тук в София,поздравил я,а до нея имало дете на около 3 и я нарекло МАМО,тя се притеснила и му казала,че чака някого и той си е тръгнал.Каза,че детето прилича изключително на мен...
Не знам какво да направя,трябва да я потърся ли? Да я питам ли ? Да кажа на семейството си? Какво трябва да направя? Побърквам се,тези няколко дни,не мога да спя,имам чувството че не мога и да дишам.
Последно редактирано от goGu : 03-23-2015 на 19:51
Направи си вазектомия, човечеството еволюира, а ти си пречка
Ако можеш открий я и се заговорете припомнете си за миналото и я питай дали си бащата . Иначе от къде ще разбереш ? Ако си бащата ще трябва все пак да се занимаваш с детето ,но ако не си браво .
Предлагам да кажеш първо на родата и приятелите, а ако ти остане време, можеш и нея да питаш дали е твое или не.
Аз съм напълно сериозен,нямам идея какво да правя.Трябва ли да я потърся ? Какво да й кажа? Да я питам дали детето е мое? Ако се окаже мое? Какво да правя,аз дори не я познавам.
Потърси я. Кажи ѝ, че искаш да видиш детето и да поговорите. Питай я. Ако се окаже твое, какво... що за въпрос!
"Оня, който се забавлява с девойката, съвсем естествено трябва да издържа и детето."
Ако детето е твое, поеми отговорност - не бъди долен плебей.
Няма да те питам защо не си мислил преди да осъществяваш сексуални контакти с хора, които дори не познаваш, защото не мисля, че ще можеш да ми отговориш. Заради подобни безотговорни постъпки, детските домове са препълнени, защото детето (не) е виновно за малоумието на родителските тела.
Последно редактирано от dreamwalker : 03-23-2015 на 21:28
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
От където си ръчкал, от там ще теглиш. Не бъди безотговорен.
може да е телегония
http://www.teenproblem.net/forum/sho...D0%BA%D1%81%29
Тук дилемата е дали искаш да си баща или не.
Можеби си тъп гъз и момичето си пази детенцето,а може и да събереш кураж,да намериш връзка с нея и да я поканиш на кафе.Ако се окаже твое - Честито и дано бъдеш достоен татко,ако не - поне си опитал и си разбрал как стоят нещата.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Последно редактирано от dreamwalker : 03-23-2015 на 21:38
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
За мен реакцията ти е както обоснована, така и малоумна. Има 2 възможни варианта, или да е твое, или да не е, и в двата случая, твоето притеснения нищо не може да промени. Виж се с нея, поговорете си, ако е твое, тя сама ще ти каже.
И ако наистина е твое, някой ден на него ще му е все тая дали с майка му сте се познавали добре или не, за него ще е важно защо няма баща.
Имам доблест естествено,но просто целият ми живот ще е се преобърне,аз имам мечти и цели и ако се окаже,че имам дете,какво ще стане..всичко ще отиде по дяволите.
Защо сам се завличаш във филми, при все че още дори не знаеш дали е твое или не. И както вече казаха, късно е да се притесняваш. Да си мислил преди 4 години, понеже секса не е просто за удоволствие, с него идват и отговорности.
Потърси я и говори с нея,ако е твое детето поеми отговорност за действията си.
Дори да си млад и да си убеден в момента,че всичко ще се обърка и живота ти ще се промени,така е,прав си,но мога да те уверя,че няма нищо по-хубаво от това да бъдеш баща.Така,че какъвто и отговор да получиш,няма да загубиш нищо.
Сега й търся фейсбука,освен там да й пиша да я поканя да излезем? Или там да я питам,но ще е по-добре според мен да я питам очи в очи,но ще ми е доста по-трудно,все пак бях 3 месеца с това момиче,харесвах я доста.Не мога да повярвам,че има дете и още повече,ако има възможност да е мое..
Нали не я познаваше, сега пък казваш, че си я харесвал?
Нещо не си прочела? Естествено,че я харесвах бяхме цялото лято заедно,не я познавах до толкова,че не съм я разпитвал някакви лични неща и т.н.
Ако разсъждаваш по този начин, по-добре остави нещата така. Детето ще си има много по-добър баща от теб. Бащинството не се изразява в това да оплодиш някоя женска.
Я по-добре не я питай, че то това дете с такъв баща...
Първо, ти вообще не знаеш дали има дете. Приятеля ти може да е бил напушен или детето да е някое случайно и непознато за нея и да се е смутила защото непознато дете я е нарекло мамо, а и не знаеш дали детето не е на 2 примерно и да не е твое. Варианти бол, а ти преди да разбереш вече се хвърли в дълбоки мисли как живота ти се провали защото си на 23 и имаш мечти....Да не говорим колко варианта има и дори да е твое, тя може да е женена вече и детето да си има баща и т.н.
Вземи се стягай и я намери и просто разбери каква е ситуацията първо, пък тогава го мисли...
>>DjBelev<<
+
Да приемем, че има възможност детето да е твое. Защо според теб тя никога не ти е казала за това? Може би, по една или друга причина, не те иска в живота на детето или има някой друг, който вече е заел ролята на баща. Да, ти имаш право да знаеш, разбира се, но като гледам за теб това е само една пречка... Потърси я, питай я как е, какво прави, излезте и деликатно повдигни темата за детето й. Естествено без да й казваш какви си ги мислиш преди да разбереш поне на колко е.
Прекалено голям филм за нищо на практика, вероятността след теб да си е намерила някого и да е забременяла си е огромна.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: