- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късно ли е?
Здравейте, преди време бях пуснал тема относно едно момиче което харесвам. За мой късмет се оказа, че чувствата били взаимни. Всъщност, съм я виждал че ме гледа втренчено и тн., дори ме поздрави няколко пъти и всеки път ми се усмихваше. За жалост вече не можех да я намеря на обичайните места където ходи. Аз и се усмихвах също, но това трая едва 2-3 дни. Тъкмо си мислех да я попитам дали се познаваме и да завържа някакъв разговор и БАМ: с един "приятел" вървим в коридора и тя ми се усмихва. Следващото междучасие се повтаря и веднага след като се разминаваме, него го напушва зверски смях: как може да те харесва толкова неоформено и грозно момиче. Искам да добавя, че тя не блести с красота или с фигура, но това не ми пречи. След това ебавките продължават, присъединява се още едно момче, което се смее гадно :@ аз обяснявам, че не е толкова зле и не споделям че я харесвам. Резултатът: момичето разбира всичко, садва много, спира дори да ме поглежда. ФАК. Но из фб има само някви постове за паранои от момче от нейна страна. Не съм си и мислил, че някога ще бъда обект на подобно нещо, но ето на... Аз все още имам симпатии, но не знам за нея. Все едно нищо не се е променило. Тук идва момента за гадното хорско мнение. Консултирах се с обкръжението ми от истински приятели и общо взето мнението им за нея е 50 на 50. Повечето не се интересуват толкова от това как изглежда. Съветват ме да бъда щастлив. Но, дори и хипотетично да тръгнем, ще има виж те го пък този с каква ходи. Ако пак ми "проговори'' няма да изпусна шансът, но дали ще стане е въпросът. Имате ли някакви идеи да си върна контактът с нея? Благодаря предварително.
Последно редактирано от tochko : 03-26-2015 на 14:26
Задай си въпроса дали ще ти е тъпо да те виждат когато ходиш с нея. Ако няма да ти е тъпо, действай щото само с усмивки по коридорите нищо няма да стане, но ти си наясно с това, така че действай !
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Глупавите ти приятели може и да не си надраснат сегашния акъл, но ти имаш някакви шансове. Щом я харесваш действай. Все пак ти ще си с нея, а не те. Ако това би те правило щастлив - има ли значение какво мисли едикой си по въпроса? Отиди при нея, покажи,че имаш интерес, покани я да излезете и то ще стане,ако още те иска и тя.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Пич, а тези твои "приятели" имат ли си приятелки или са все още на фаза лъскане сам у дома? Какво им се връзваш изобщо? Просто отминаваш такива коментари с реплика от сорта на: "Теб никой не те кара да я харесваш", или "Твоята по-красива и по-стойностна ли е?" , винаги можеш да затапиш такива повърхностни хорица с не повече от 5 думи.
Ти много ли си красив? Щото така звучиш сякаш момичето не е достойно за теб? Просто отиди, говори с нея, опознайте се, в една връзка външния вид може и да е важен в началото, но далеч не е гаранция за добри отношения. Важно е характера да ти допадне.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Не, аз не съм много хубав или кой знае колко оформен. Много сме далече от "недостойни" един за друг помежду си, а напротив приличаме си. Нещата със съучениците ми все повече се задълбочават и понякога ме е яд защо изобщо дружа с тях. Сигурно вече няма да стане нищо с нея защото тя взе да слага някви работи по корицата си, че и е жал за "него", че бил изпусна шанса си. От друга страна пак срещаме погледи и просто не знам какво да мисля. Аз съм пълен нещастник. Яд ме е, че изпуснах такова момиче заради моите приятели и нерешителност. :@ отново съм Forever alone
Последно редактирано от tochko : 03-27-2015 на 11:54
Oди си прасни една плесница, че се държиш като момиче.
Престани да си вкарваш филмите, заеби кориците, песните които поства. Повярвай ми, тя те харесва, щом я заговориш веднага ще си промени настроението и ще забрави всичко свързано със " изпуснати шансове" и т.н.
Така че няма какво да те е яд, ами я заговори. Вярвам, че и останалите потребители ще те посъветват същото /тези които ти мислят доброто/.
Та гледай следващият ти коментар да е свързан с това как вече си я заговорил, а не пак да хленчиш.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
SHPAIdURmeN хахаха благодаря ти, ще я заговоря пък каквото излезе. Благодаря за мненията![]()
обаче е забавно как жените винаги си постваме някакви картинки, песни в youtube и т.н. с пасивно-агресивни послания
да, обикновено е знак, че иска нещо да й се докажеш
и ако си имал някво взимане-даване с нея и тя изведнъж почва да пуска дълбокомислени статуси, 100% е за теб.
хубавото е че тя чака да я обориш. не си си изтървал шансовете :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
усмихва ти се хиляди пъти и ти не и кажеш едно здрасти ли бе
може и само приятели да си станете
дори просто познати
ама не се дръж като тапир
102, на мен не ми се е усмихнала хиляда пъти, точно щях да действам може би на 2-3 ден докъто не ме изложиха. Далече не смятам да се държа като темерут, ще завържа разговор още утре сиг ще действам.
Не си постъпил мъжки като не си я защитил, а един вид си се съгласил с тяхното мнение, че даже си позволил и на мисълта "виж те го пък този с каква ходи" да се промъкне в теб. Щом ти я харесваш, няма никакво значение каква е оценката за момичето на някакви недоброжелатели, които най-вероятно дори не са говорили с нея. Външният вид не е всичко, а и при положение, че те е грабнала, значи е имало с какво. Изобщо не се води по чуждите идеали и се опитай да оправиш отношенията с момичето, ако наистина се интересуваш. Задаваш ли си обаче въпроси от сорта на "Няма ли да ме е срам от "приятелите" ми, когато съм с нея..." - по-добре не се занимавай, момичето със сигурност заслужава повече.
Не е късно, заговори я
Външният вид не е най-важното.