.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Post Защо Той ме пренебрегва сексуално?

Здравейте, имам проблем, който ме измъчва и ме кара да се чувствам ужасно.. Имам приятел, който много обичам, той мен също, и двамата сме силно привързани един към друг. Никога не сме си изневерявали, просто при самата мисъл за изневяра изпитваме чувство на вина (с две думи, сърце не ни дава да си го причиним)..С това описние на връзката ни, искам да отхвърля възможността за изневяра. Нека пристъпим към проблема, който е следния... От около 6 месеца насам, забелязвам, нежеланието му да прави секс с мен, предпочита оралните ласки и все така се случва, че аз оставам незадоволена, той свърша, а за мен нищо. Няколко пъти съм му задавала директно въпроса, защо не иска да правим секс и неговият отговор е, че е твърде изморен. Не съм грозна, имам хубаво, стегнато тяло, смея да твърдя, че доста мъже искат да са на негово място.. Не мога да си обясня откъде идва проблема.. Когато правим секс, чиято продължителност е не повече от 5 минути, той претупва нещата и гледа да преминем към "оралния завършек". Имам чувството, че не го интересува, дали на мен ми е хубаво.. Случвало се е да не правим секс 10 дни, през които, обаче аз го задоволям и по 2 пъти на ден... Възможно ли е да правя свирката толкова хубаво, че да я предпочита пред секса с мен? Много ви моля, дайте ми отговор на въпроса, много се измъчвам и страдам, обичам го и не искам да му изневерявам, но той прекалява и се страхувам, че един ще ми писне от неговото пренебрежение и може да направя неща, които да съсипят връзката ни! Благодаря ви предварително..

Мега фен Аватара на RapExotic
    Или ти изневерява или е обърнал резбата. Особено ако е някое богаташче с баварец не се и съмнявай в първото.

anonymous708973
    Guest
    Като го обичаш, защо не вземеш да го попиташ от какъв зор той не си мърда пръста за теб?
    Или ако не желаеш да говориш, направо обръщаш дебелия край и спираш да правиш каквото и да било.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Само минавам да кажа, че това ми е супер странно, по принцип мъжете гледат всячески да задоволят жената в леглото, дори и когато на тях не им се прави секс. Просто мъжете се чувстват наистина мъже, като жена им каже евала, благодаря, страхотен си, правиш ме щастлива, задоволяваш желанията ми и си ми достатъчен :д
    Залагам на втората опция, която рапекзотик даде :д И то съвсем сериозно, мъже, които отбягват вагинален секс, не им е много точно :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на draid
    Ами спри да го задоволяваш. То така той може да си кара цял живот, а ти все ще си незадоволена. Само да си знаеш споменавам, че като се стигне до подобен момент, то нещата вървят към раздяла.

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Така е! Или е намерил някоя да го задоволява сексуално или предстои да се случи.Нямам друго обяснение да иска само свирки....то може да си ги получи и от последната бръмтия в квартала

Не, не е богаташче..даже напротив, много скромно момче е.. Не знам на какво се дължи нежеланието му, не е изневяра, убедена съм! И да, говорила съм няколко пъти с него и отговор му е, че е много изморен и това един вид му е по-лесно.. :/
    Последно редактирано от pebbuls : 04-09-2015 на 22:46

Смятам, че само мъжете биха могли да ми дадат вероятен отговор на ситуацията, в която се намирам..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Спираш със свирките, като ти ревне защо, му казващ изморена съм. Ако и тогава не се светне поставяш въпроса директно - като няма кеф за мене, няма и за тебе, той да му мисли.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Хора, устите не са ви само за да правите свирки с тях.
    Нали сте си близки, обичате се и т.н, защо не разговаряш с него?

Нали ви казах, че съм говорила с него.. Отговора, който получавам е, че е изморен!

Има ли вариант да е девствен и да го е страх, че може да се издъни и да не ти донесе макс. удоволствие ?

Хораа, вие четете ли внимателно темата??? Не е девствен разбира се!

// Опс да, моя грешка, позаспал съм вече

Ne znam kakvo da si mislq veche..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Лъже те, че е изморен.
    Притисни го, застави го, ако не става с добро. По принцип може да има проблем с нещо, което никой не предполага, може и да си мисли, че така или иначе не може да те задоволи добре, защо да опитва.
    Ама, с поведението си не заслужава толеранс.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

.
    Последно редактирано от pebbuls : 04-10-2015 на 23:55

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от pebbuls Виж мнението
    Здравейте, имам проблем, който ме измъчва и ме кара да се чувствам ужасно.. Имам приятел, който много обичам, той мен също, и двамата сме силно привързани един към друг. Никога не сме си изневерявали, просто при самата мисъл за изневяра изпитваме чувство на вина (с две думи, сърце не ни дава да си го причиним)..С това описние на връзката ни, искам да отхвърля възможността за изневяра. Нека пристъпим към проблема, който е следния... От около 6 месеца насам, забелязвам, нежеланието му да прави секс с мен, предпочита оралните ласки и все така се случва, че аз оставам незадоволена, той свърша, а за мен нищо. Няколко пъти съм му задавала директно въпроса, защо не иска да правим секс и неговият отговор е, че е твърде изморен. Не съм грозна, имам хубаво, стегнато тяло, смея да твърдя, че доста мъже искат да са на негово място.. Не мога да си обясня откъде идва проблема.. Когато правим секс, чиято продължителност е не повече от 5 минути, той претупва нещата и гледа да преминем към "оралния завършек". Имам чувството, че не го интересува, дали на мен ми е хубаво.. Случвало се е да не правим секс 10 дни, през които, обаче аз го задоволям и по 2 пъти на ден... Възможно ли е да правя свирката толкова хубаво, че да я предпочита пред секса с мен? Много ви моля, дайте ми отговор на въпроса, много се измъчвам и страдам, обичам го и не искам да му изневерявам, но той прекалява и се страхувам, че един ще ми писне от неговото пренебрежение и може да направя неща, които да съсипят връзката ни! Благодаря ви предварително..
    shut up meg
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    А сега сериозно, изневерява най-вероятно.
    Не бих искал да правя секс с една жена ако го получавам от друга и ми харесва повече.
    Толкова е просто, сори.
    Последно редактирано от thefreak : 04-10-2015 на 01:19
    - Всички авто-части на едно място!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pebbuls Виж мнението
    Нали ви казах, че съм говорила с него.. Отговора, който получавам е, че е изморен!
    изморен за секс, ок, ама еквивалентът на свирка не е секс.

не съм мн сигурна че темата е реална, честно казано.. звучи абсурдно

и да, много ясно, че те лъже.. ти пък какво му се хващаш. егати подозрителната история. все да е изморен, чак така ли.
    ама и ти с какъв акъл му вярваш...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    6 месеца да е постоянно изморен? И ти му вярваш?
    М'кей.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Без грим ли си, когато те гледа уплашено ?

Няма нормален мъж, който да обича жената до себе си и да не се старае тя да бъде задоволена, дори и наистина да е уморен. Ако трябва с пръсти и език ще е, но не бих я оставил. Единственият въпрос тук е, дали той изпитва изобщо нужда от секс с друга, или свирките от теб са му достатъчни. Така като гледам по-скоро ти му вършиш идеална работа...

Повече от фен Аватара на obicham69
    изморен бил а иска да му правиш свирки по два пъти на ден
    нали разбираш колко абсурдно звучи това, не мога да повярвам че има толкова наивни момичета

вариантите са два:

1. секса с теб не струва, широка си му отдолу, грозна си, не го възбуждаш, не знаеш какво да правиш

2. хванал си я някоя която прави по-добре секс от теб, или му изпълнява някакви фетиши, които ти не искаш да изпълниш

при всяко положение този човек на държи на теб и не го интересуваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си