- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е, много е далеч от родното "хляб и сирене", тотално различна концепция, сирена и т.н. е
Не знам, до вкус си е, аз версията с месо не съм пробвала, но на версията със сирене си облизах пръстите.
Като казахте българско, неистово ми се яде баница и яйца по панагюрски. И пържени тиквички <3
Като писахте за сирена се сетих, че по Великден по едно време реших да ям само козунак с бяло саламурено краве сирене! (:
Получи се много вкусно - хем сладко, хем солено!
Това е ново - аз ям гъби ДОБРОВОЛНО и ми харесват.
И ми се ходи на тия концерти беееее, ходи ми се...
Видях една съученичка от 4 клас, не съм я виждал близо 15 години, искам я за жена.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тая класация ме озори, но пък се получи добре. Дано привлече необходимото внимание.
Welcome to the Jungle...
Искам Теди Александрова за жена
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Пичове и пички, тия дни си припомних, че дипломата от гимназията ми е 4,20. Сметнете колко коз е отишъл за това нещо.
П.П. Не правете като мен! ;Д
Иии честит рожден ден на ... pandabear. Всичко най-хубаво занапред!
ПТ: Всичко е точно, доволен съм от днешния ден, доста ползотворен, с'я лягам да спя.
Много ми е странно и объркано... Водих разговор с бившия и проумях, че въпреки всичко не съм го преживяла и че цялото това самоубеждаване, че всичко е минало и че всичко е свършило, е било напразно. Обичам си го пък. Не ми пука колко тъпо се е държал и колко грозно ме предаде... Иска да се поправи и реваншира, личи му, личи му и че съжалява и че ме обича, но ме е страх да му се доверя по начина по който му се доверявах преди и ме е страх, че ако някой ден започнем отначало, ще се завъртим по същия начин, по който бяхме и че ще свърши по начина, по който беше завършило... Искам да продължа напред, но като че ли се връщам постоянно към него и към онова, което имах с него и това някой ден ще ме преебе до такава степен, че ще съжалявам жестоко след това...
От друга страна пък се поуспокоих... Май изскочи квартира и скоро ще мога да бъда свободна да разполагам с моето си лично пространство и моите лични решения... Тук ми е направо ад понякога с това мънинкотоА уж за детска учителка ще кандидатствам и следвам след броени месеци o.O
И да... От утре си почвам диетата и по-засилените тренировки и до края на месеца да се надяваме, че ще вляза във форма за пробите на роклята ^_^
Лека нощ на всички нощни птички![]()
благодаря, Vanchhh! (((:
приятно обаждане с прекрасно пожелание ме събуди. и все пак не съм много ентусиазирана. за мен си е ден като ден. да е жива и здрава майка ми, че толкова години търпи говедце като мен, и ще продължава да го прави, хех.
иначе и моя звяр има рожден ден днес. става на 2 годинки и честно казано повече се радвам за него :Д накупила съм продукти за кучешка торта, имам и рецепта– след малко започвам да я правя ;p
Всъщност...още със събуждането си мога да кажа. Тъпа, тъпа и смотана реалност...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ето и нещо за тези дето много обичат и се радват на гръмотевиците:
http://www.vesti.bg/bulgaria/inciden...tograd-6035489
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Дишането на пари с алкохол и джинджифил помагало.
Нямам никаква идея какво ми има от 2 месеца, но е като астмата и на всичкото отгоре основно се появява, като легна.
Лекарите ме отсвириха с алергия, не са ме снимали, само ме слушаха и нищо не ми изписаха.
Наблюдения:
- от антибиотика за ур. инфекция ( широкоспектърен ) ми се засили кашлицата :д
- от кортикостероидите ( два дни пих на приятеля ми тези :д ) - не се повлия , ама то два дни ..
- от алкохолните пари мисля, че се повлия.
имам Eo% (Еозинофилни гранулоцити) - 15%, в граници 0-5%, което ми казаха, че говорело за алергии.
Не знам, някой дали е имал подобни проблеми, ако е имал, да сподели как е минало и какво се е оказало, мен малко ме поотсвириха без лечение на това ( щото ми лекуват друго ) , и вчера пак ме изби хипохондрията.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Сутринта станах доста рано, но пък трябваше да пътуваме. В Х-во мина добре. Не открих каквото ми трябваше, но пък беше забавно. Момичетата бяха въодушевени :д .Накрая уморено скляпахме в колата. И дано нещата с А. се оправят, не искам да е тъжна.
Вечерта се видях и с него. Не искам утре да тръгва :с Много е кофти всичко това. Но пък отношенията ни не са били толкова прекрасни за цялата година и малко. И преди това.
Видях и дядо <3
Днес предпочитам да прекарам целия ден у дома.
Не, всъщност, не целия. Ще го чакам да приключи работа и да сме си двамата.
Сега ще закуско-обядвам с мамчо.
![]()