- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- честит ден на ''европа''
всички знаем какво е станало днес https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hp...7f&oe=55DA74ED
ебавам ви деня на европа те знаеха как да влязат в ЕС
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hp...6d&oe=55DDF889
Последно редактирано от haritov : 05-09-2015 на 06:23
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Те и в България влязоха по същия начин.
Welcome to the Jungle...
#siegheil
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Сегашната Европа нямаше да я има без руснаците, не че някой от българските политици го осъзнава, то нали е по-добре да направят паметник за жертвите на комузима, които всъщност са били нацисти.
Кръвта по ръцете не е случайна.
Дефендито сигурно патрулира покрай МОЧА.
Welcome to the Jungle...
иди в Брест това е първата руска крепост нападната от германците още се носи мирис на мърша от труповете на избитите цивилни от немците
били са изгорени живи жени и деца и новородени само си представи как пищят докато горят и как им се цвърчи плътта
и след това си представи обгорените до неузнаваемост трупове целите покрити с червеи
това е лицето на войната
а ти продължаваш да си знаеш твоите става дума за 20 милиона души които почитаме на този ден
не мисли за Сталин и Хитлер мисли за тях за тези 20 милиона семейства за хората които са дали живота си и от двете страни
Последно редактирано от defender : 05-09-2015 на 12:06
http://www.blitz.bg/news/article/335624 Това е уважение, не като нашите духачи, които пренаписват историята, защото дядовците им са били първите, които са се навели пред Хитлер и това им се е превърнало в навик.
Аз съм на страната на Германия във ВСВ. Като се почне да се изкарава едно голямо хвалене колко добри и силни били руснаците ми става много смешно.
Сбиват се две фашистки държави и СССР и Германия са тоталитарни и управлявани от лунатици. И двете държави са агресори. Щото всички знаят какво правиха германците, ама колко знаят какво правят руснаците?
Германия започва войната като на 1ви септември влиза в Полша, на 17-ти семптеври влиза СССР, разделят си я, сключват Договор за дружба и граници и армията на СССР без причина и провокация влиза във Финладния, заради което СССР е изключен от ОН. При което може да се види как "великата", "непобедима" и "славна" Червена армия става за смях и проявената тотална некомпетентност на СССР да води нападателна война е причината Хитлер да придобие кураж и да нападне СССР.
А къде седи България в това, България за разлика от другите сили на Оста влизаме във войната водени не от имперски амбиции, а от идеала за национално обединение. Идеал, за който много млади български войници са пролели кръвта си, влизаме във войната, защото сме единствената държава във европа, ако не и във света, която граничи сама със себе си.
И с победата на Червената армия ние завинаги губим Македония, завинаги губим покрайнините, завинаги губим Северна Добруджа и което е най-тежкото според мен, завинаги губим беломорска тракия и излаза на Бяло Море.
Затова, ако някой днес е българин, а не наведена продажническа подлога, няма да празнува.
я кажи с кой манифест влизаме във войната
просто за да подкрепиш думите си
ако бяхме до самия край с Германците дали нямаше да ни орежат с територия?
или трябваше да си избием евреите за общото благо?
не прав си трябваше да си пратим войските на източния фронт да умират
Последно редактирано от haritov : 05-09-2015 на 14:28
Пиши още глупости, да те еба.
Падам си ксенофоб малко, не се съвкуплявам с различен етнос от Българския.
Последно редактирано от haritov : 05-09-2015 на 14:46
да не би през ВСВ руснаците да са имали болно чувство на превъзходство над другите нации, ама с германците бил, с кое си на германците, с болното чувство ли.
Ама и си вярваш, което е най-смешното? Като сме почнали с нереалните въпроси -
Ако Германия беше победила в ВСВ щеше ли българия да е 2 пъти по-голяма по територия?
А по население?
Щяхме ли да сме в тясни икономически отношения с първата икономика в Европа, а бедните и прости руснаци?