- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Седмицата на Отворените врати отмина (без)славно. И дойде време за равносметка...
Седем дни по-късно и противно на очакванията на papugai, че спра ли да пиша в темата си, то една група потребители ще започнат да се разписват, нищо подобно не се случи. Всъщност липсваше каквато и да е активност.
По отношение на ЛС-ите - малцина се осмелиха да драснат по ред. Поднасям благодарност към тях! (:
Така седмицата отмина и отново е време да се върне всичко по старо му...
Е, почти всичко - единствената разлика е, че смятам да понамаля в значителна степен своите коментари.
И да - Правилата за достойно поведение отново са в сила за всички! (:
Завършвам с пожелания за успешна, ползотворна нова седмица! :)
Последно редактирано от M**** : 06-15-2015 на 08:03
С настоящото съобщение Правилата на достойно поведение се изменят както следва:
§ 1: Премахва се т. 3.
§ 2: Досегашната т. 4 става т. 3.
Нагледно новите правила изглеждат по следния начин:
Правила на достойно поведение:
1. С призив за по-малко спам от останалите.
2. Тук съдържателят на темата - M****, ще се разписва по различни теми от света на Свръх-човеците, които са му привлекли вниманието (вместо в самите теми).
3. Следните потребители не следва да се обсъждат в настоящата тема: Ivaaaaa, Lilanda, dreamwalker & therichbitch.
Ин кен бидон...
и те така! (:
Такааа...
Днес ми се наложи да отида до университета и...
Е, не е истина какви яки мацоранки са приети за студентки в моя факултет... Защо отминаха времената на лекциите и учебните часове... :/
От тия, които се скиториха по коридорите, едно 80% бяха със светли очи! о.О Човек ще каже, че всичките са правени с донорска сперма, внесена услужливо от някоя скандинавска страна...
И всичките момичета имаха средни/големи цици.
Освен това тия днешни горещини - те са верен съюзник на мъжкото око. (:
Всичките момичета/жени, всички тръгнали с едни потничета и ефирни блузки. (((:
Ако имах деца, които да лъжа, то определено бих изпаднал в подобна ситуация:
Mamma! ...
/suck sound
:D
Тъжно, стигна до там, че започна да говориш за цици, освен това бойкота към Ива трудно би се приел, даваш клип с любимия и актьор
М, какви са тия приказки? Разочарова ме ;/. Представих си те като някой крийпър, който седи по ъглите да бройка мадамите и се попипва ;д.
Уважаеми потребител papugai, уведомявам Ви, че сте в нарушение на т. 3 от Правилата за достойно поведение в тази форумна обител.
Моля да редактирате своето съобщение или да го премахнете!
В противен случай Вашият коментар ще бъде третиран като недостойно поведение от Ваша страна!
Ахахахахахаха.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Три енергийни напитки О.о? Ти си съсипваш здравето.
Хайде да играем "Истината или се осмеляваш". Е, истината или се осмеляваш?
Пас съм.
В момента наваксвам с вашите писаници от вчера следобед до този момент... Яко сте драскали и трябва много да чета... :/
След това ме чака форматиране на външен хард от 1 ТВ и опит за сън. :Д
По мои предположения - хардът ще си се форматира около 14-15 часа, така че компът няма да се гаси - сам ще си се наглежда.
Чети южните раздели, на север е боза.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
М, не бъди скучен де ;/. Даже аз ще се подложа преди теб. Избирам истината. Задай ми въпрос, ама по-пикантен ;д.
Боза, боза, ама...
аз обичам боза! :Д
А и гледам е имало мини форумни войни. (:
Трябва да навляза в час кой с кой е в алианс и кой на кого е враг. (:
Че Тронът е само един! Аз съм седял на Трона, имам снимка за доказателство и да...
накрая отново аз трябва да бъда на него. (:
Форумният Перез Хилтън. Ще влизам в тази тема, за да чета глупости.