- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
миро така се получава защото аз съм прост човек и пиша прости неща
мадамата Димана Уолтърова тук е от по-интелигентните![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Как не ви е срам, изписали сте поне 10 поста за ден, а тъкмо го бяхме научили, че никой не иска да му пише в темата.
Виж, възможно е да си прав(а) и наистина да има тънък хумор (под формата на сарказъм, ирония, леко осмиване, насмешка или обикновена закачка) в твоите коментари.
Истината е, че аз влизам в този форум, за да разпускам. И като пиша "разпускам" не разбирай да релаксирам физически, а мисловно.
По тази причина последното нещо, което ще тръгна да правя, е да си напрягам мозъка. (:
Това е.
papugai, нямаш представа какво ми се случи днес...
Звъни ми телефонът. Отсрещната страна се представи за агент от ДА "ТО" или ДАНС... Забравих, какво да се прави - човек съм.
Та, по същество - помоли ме да ти намеря адреса, че искал той и още няколко негови колеги да ти дойдат на гости. Каза ми, че сте стари познати от едно време, ама ти загубил адреса... :Д
btw: Ей, тази песен, с ей този клип ми се е загнездила от вчера...
Оригинална, да, оригинална!
https://www.facebook.com/funnyphotos...type=1&theater
Пускам го и тук, защото искам да чуя мнението на М ;д.
Кажи си твоето мнение де. Колко години им даваш на гълъбчетата (като възраст)?
Морална полиция.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Какво те засяга?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Той не ѝ е дядо.
И отново: Какво те засяга?
Не ме засяга. Ти само на неща, които те засягат ли се възмущаваш?
Става въпрос за избор на чужди хора, не ме засяга нито пряко, нито непряко - по същия начин и теб.
Не знаеш каква е реалната ситуация.
Права си. Девойчето сигурно прави дишане уста в уста на клетия старец, спасява му живота.
Много си ограничен.
Каза защитникът на религиите. Трудно някой може да е по-ограничен.
Знам, че го правиш нарочно, знанията ти по тези теми не са предпоставка за религиозност.