- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
eto we, gei. hubaw li sym? kakwo mislite? molq za po- seriozni otziwi.
Последно редактирано от espada : 12-25-2015 на 20:54
Ето ме и мен снимка от миконос заедно с езичето ми http://prikachi.com/images.php?images/997/8537997M.jpg
трол едишън
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Понякога ме учудва с интереса си към астро нещата, защото го смятам за рационален, а зодиите не ги числя към сериозното.
mai si padam po nego... ne znam
Пич е, радва ме. Не знам защо някои не го харесват.
espada - По мен ли си падаш ти бе ? бен есек ону кипирдамак истиуорум
по повод хронологията.
Или одъртявам, или някому е в повече свободното време, или много бъдещи нобелови лауреати сте се събрали във форума ...
Искам да разбера имаш ли някви наклонности към мен или не ? Да или Не ?
ту имам, ту нямам. ти мислиш ли, че бих могъл да имам истински такива?
питам искаш ли нещо от мен да или не ?
Последно редактирано от solo_ : 12-26-2015 на 19:39
iskam twoqta liubow.. no ti mai iska6 samo da si igraem i ni6to powe4e...
espada - Ще ми оближеш шамара !!!
LoadRunner - На мен ли думаш ?
веднага се сещам за дарт вейдър като го видя
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
vladee ""the force""