- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подготвяте ли се за училище?
Абсолютно не съм подготвена и не смятам да преговарям уроци през лятото. Авторката вероятно е 5 клас,свършила е на 30 май и заради това казва, че са минали два месеца. Хаха.
Всъщност вече искам да отивам на училище, голяма скука е няма човек с кой да излезе покрай интернета. Ии да, запасих се с дрехи и гримове.![]()
Хмм, първо че почвам дскл на 15 септрмври, 2ро не, 3то не и 4то не.
Абе,какво всички сте нападнали момичето,бе?Ебати злобните хора сте,щото е лято и отворила тема за училището.Да,почти никой не учи и не чете-то е нормално,ама се държите с нея като първобитни хора.Изкажете си мнението като хората,не като маймуните.
Те даже и годините ми не изкараха вярни! Ту 4-5-6 - ти клас пък съм за 8 - ми! xDD Боже ...Една пусната тема и те скачат. Че митове и легенди се учели не знам кога си.
))
Кой учи през ваканците (и през "учебно" време) ? Нито съм се подготвил нито ще си правя труда.
Мчи, кат е седнала да дава акъли, така ще е. Ти кво очакваш? xDD
Всъщност, след кратък размисъл, успях да стигна до няква предистория на темата:
Родителите на авторката са я понатиснали да прочете нещо от списъка със задължителните книги за лятото, да си отвори старите тетрадки, да не се отпуска... Доста дълга лекция ще е била. И авторката изведнъж се почувствала пораснала и зряла след тия слова и решила да пусне темичка да раздава акъли на хората.
gg.
На мен ми липсва Варна. И отивам още другата седмица. ХА!
Мила, не знам какво се заяждаш като намерих това > http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BB%D0%BE < . Тази темичка, ако не се лъжа е твоя.Така че, е тъпо да обиждаш мен и едновременно да пускаш същата тема. Айде, да не се отваряш.
:P
И в моята тема ти отговорих, но ще кажа и тук "Кое в коментара ми ти се стори като заяждане?"
Пък и дори в 5 - ти клас не завършват на 30 - ти май.Не, не съм 5 клас.
))