.
Затворена тема
Страница 61 от 145 ПървиПърви ... 115157585960616263646571111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 3621
    Мега фен Аватара на pandabear
    Another rainy morning
    People rushing by
    My head is still in the clouds
    I dream with open eyes
    Suddenly out of nowhere
    He came into my life
    Like we know each other
    For quite a while

/усещам как тези няколко седмици ще минат неописуемо бавно.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Времето навън се слива с настроението ми, но поне ми създава уют.
    Биатлонът и ски бягането започват, слънчица!

Накратко.. чувствам се меко казано зле и тъпо, супер съм раздразнен и ме хвана ревността, и не вярвам това да се промени в близкото бъдеще..

Супер фен
    http://www.thelocal.ch/20151124/mps-...urka-in-ticino

евала на Швейцарците

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Този следобед беше голямото сбогуване. Издържах геройски да не ревна мощно пред него, казах му всичко, което бях решила да му кажа, за да го уверя, че ще сте боря. Минах само с насълзени очи и в момента, в който се обърнах, ревнах мега мощно. Сега си лежа и му душа парфюма, уж за да ми е по-добре и да не усещам липсата. Вечерта излизах с една компания, мислех да се присъединя към пушещите трева, но нещо ми попречи за щастие и си карах само на цигари, даже и алкохол не пих. Не знам, очаквах да се срина, но или не мога, защото предните дни съм се изревала докрай, или просто той ме увери, че това не е краят. Изненадващо спокойна съм, чакам с нетърпение обаждането от чужбина и се чувствам заредена със сили да издържа на изпитанието, породено от шибаното разстояние! Който каквото иска да ми говори, че такива връзки нямат бъдеще... Колкото и филмарско да звучи, съдбата ни събра и ако е писано да сме заедно, ще ни събере отново и приказката ще продължи.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Социопат.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Добро утро
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Мн ми е уютно. Излежавам се по средата на седмицата без угризения. Имам изпитване чаак след студентския празник, което означава, че мога свободно да си чета художествена литература. Смятам да прекарам деня в компанията на Елизабет Бенит и мистър Дарси. А пък ски бягането почва в един в петък, бееее. Тогава съм на уни, което означава, че или ще си дам почивка или ще зяпам от тела и въобще не ми дреме, ако ми направи забележка тая гад. Дъъааа, нямам търпение ^___^

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Сънувах как го срещам, но той беше точно обратното на това, което е - изкритикува всичко в мен, всеки дребен детайл на външен вид и хорактер, които са хаотични и неспретнати, съсипа ме, сравни ме в земята. Мечтаех си в съня си това да е сън, и беше сън, но не осъзнавах и просто бях готова на всичко само и само да сме заедно, и той изведнъж, както си бях помислила, че изпитанието е свършило, ми каза, че ще ми е чудесно сега да си живея в бг, и да си изкарам шофьорски курсове, и т.н.
    Още не мога да се съвзема, бога ми, защо сънувам такива мъчителни неща.

//нз защо тук влизам само да депресирам, иначе не съм такава :Д

Иначе, утре ми предстои среща с един невероятен мъж, но усещам как ще е безсмислено, дано поне няма разочаровани и хора с грешни очаквания.

Пък има един, с който искам да сме си приятелчета само, но той упорито крие, че си има приятелка и ме кани да ходим на разни места ( далечни, за няколко дни ), иначе е джентълмен и пич за парти, но е твърде красив и има твърде хубаво тяло,а аз съм смотла и си падам по мъже, които знам, че няма да ми изневеряват :Д а не ми е до рандом секс

Като цяло, не търся нищо и никого, а чакам да се окажа в такава ситуация, в която да можем да заформим с някого емоционална връзка, но знам, че е невъзможно да е в идните години, не си правя илюзии.
    Последно редактирано от NomNomNom : 11-25-2015 на 09:28
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Сънувах как го срещам, но той беше точно обратното на това, което е - изкритикува всичко в мен, всеки дребен детайл на външен вид и хорактер, които са хаотични и неспретнати, съсипа ме, сравни ме в земята. Мечтаех си в съня си това да е сън, и беше сън, но не осъзнавах и просто бях готова на всичко само и само да сме заедно, и той изведнъж, както си бях помислила, че изпитанието е свършило, ми каза, че ще ми е чудесно сега да си живея в бг, и да си изкарам шофьорски курсове, и т.н.
    Още не мога да се съвзема, бога ми, защо сънувам такива мъчителни неща.
    Даже Фреди Крюгер би предпочел да не ти влиза в сънищата.
    http://www.imdb.com/title/tt0087800/

Добре съм, емоционално заредена, леко замечтана, и аз искам да създавам емоционални връзки и аз си имам моите пречки.
    Girl problems..

Мисля, че 2016 ще е една чудесна и много по-лека година за всички от нас, така че.. да си стискаме взаимно палци
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на pandabear
    сутринта реших да сложа някакви коледни лепенки на вратата на входа:
    http://i.imgur.com/mbt1LKr.jpg и съм учудена, че още никой не ги е отлепил ;д
    и като цяло съм добре, май.
    засега.

чудно ми е може ли едни и същи хора, всеки ден да изказват мнение как се чувстват по два пъти.

Супер фен Аватара на corbV2
    Щото са зленца :*

Чувствам се коренно различно от вчера, настроението ми се обърна, айде не на 180°, но съм по-добре, особено след като разбрах това, което исках да разбера за нея и него.. ^^

Супер фен
    чувствам се раздвоен - хем искам да нахраня климатика, хем да се заям с корбето.

Ще ви помоля занапред да не пишете един след друг Тригървате ме и се обърквам емоционално.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    чувствам се раздвоен - хем искам да нахраня климатика, хем да се заям с корбето.

Ще ви помоля занапред да не пишете един след друг Тригървате ме и се обърквам емоционално.
    ахахаххаахах

Супер фен Аватара на corbV2

Заповядай.

Град
    Dreamland
    Тригървате ме и се обърквам емоционално.
    Мислех, че това е нормалното ти състояние.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Заповядай.
    Какво направи с Карамазови?

Мега фен Аватара на tori
    Добре ми е, изпратих го, но утре той ще ме посреща. Оказа се по-лесна задача да го изпратя като знам, че утре ще се видим пак. Добре е, не очаквах да се съвземе толкова бързо от това, очаквах да плаче или поне да е тъжен и мущълчалив. Оказа се, че приема нещата дори по-леко от мен. И да - живота ми тече по обичайния начин - не очаквах да стане толкова бързо.
    Освен тва си имам яка червена коса и си намерих баси топлото и хубаво яке, което ми пасва МЕГА добре на изградения стил. И плюс всичко е на ебати добрата цена. Скоро не ми се беше случвало да направя тооооолкова добра покупка.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Пихме с Ewok по форумно, тъкмо по темата
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    хммм
    2 засега
    добре
    добре тръгва и дано стане и всичко да стане едно различно
    путенциал
    лол

Мега фен Аватара на galaxy29
    чувствам се като изхабена подметка, стъпваща в мръсна обществена тоалетна хд

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    путенциал
    Пусенциал*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си