.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Cool Уголемяване на пениса

Та така въпроса ми е прост някои ползвал ли е някакви хапчета,лепенки или каквито и да е продукти за уголемяване на члена? Един приятел сподели, че е поръчал някакви лепенки някой ползвал ли е такива продукти и работят ли?

Някои ако е пробвал да си сподели опита важно е

ScoreBG
    Guest
    Да и на мен ми е много интересно някои пробвал ли е такива продукти и кои работят

BioFish
    Guest
    Един приятел беше пробвал някаква опаковка само за тест и каза, че работят ама незнам какви са били. Ако някои знае да пише и аз искам да знам.

Мега фен
    Сега ще си направиш трети профил и ще напишеш кои са имената

Не знам за лепенки, ама ти определено страдаш от раздвоение на личността

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Искам да ти споделя,че има такива лепенки! Отначало не вярвах,но след като пробвах останах изумен!
    Даже имам допълнителни бройки ако имаш интерес , самите лепенки приличат на скоч тиксо ,ама не са скоч тиксо!
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на Pug_306
    Хаха ееее с лепенки ли вече почнахте да си докарвате малките пишленца ?

Не не страдам от раздвоение на личноста просто в тоя шибан сайт има 20 потребителя който влизат за да се заяждат. Питам някои знае ли ако знае да отговаря а не да се ебава

Я кажи как работят и за колко време

Мега фен Аватара на Dwyd96
    И ко лепиш си лепенката на патката и тя расте? Сериозно ти тва как си го представяш ?

Да, верно. Дали има лепенки за мускули, хмм

Ми както има стероиди за мускули така е възможно да има примерно хапчета за пенис сега аз не питам точно за лепенките за всички такива продукти. И има ли някакъв начин за уголемяване или не

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Koster Виж мнението
    Ми както има стероиди за мускули така е възможно да има примерно хапчета за пенис сега аз не питам точно за лепенките за всички такива продукти. И има ли някакъв начин за уголемяване или не
    Пенисът обаче не е мускул. Той е съвкупност от гъбести тела, които разчитат изцяло на напълването си с кръв, за да еректира пениса. Единствения начин да увеличиш размера му е с операция, ама не чакай да ти стане като на слон, резултатите са до 2см.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Koster Виж мнението
    Я кажи как работят и за колко време
    Навиваш стегнато три оборота от тези лепенки,които приличат на скоч тиксо ,ама не са скоч тиксо и го оставяш така около 5 дена и половина. Има ефект.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на ОР
    Майка ти уголемява моя. Пробвай и ти.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Хахахха навиваш вика И ко викаш - 5 дена не си миеш патката ли ? Бахти болните

Ами Male edge някои ползвал ли е

Внимавайте какво си поръчвате по интернет. Един приятел си поръча уголемител за пенис. И получи.... ЛУПА!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Циркът свърши.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си