- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Уголемяване на пениса
Та така въпроса ми е прост някои ползвал ли е някакви хапчета,лепенки или каквито и да е продукти за уголемяване на члена? Един приятел сподели, че е поръчал някакви лепенки някой ползвал ли е такива продукти и работят ли?
Някои ако е пробвал да си сподели опита важно е
Да и на мен ми е много интересно някои пробвал ли е такива продукти и кои работят
Един приятел беше пробвал някаква опаковка само за тест и каза, че работят ама незнам какви са били. Ако някои знае да пише и аз искам да знам.
Сега ще си направиш трети профил и ще напишеш кои са имената
Не знам за лепенки, ама ти определено страдаш от раздвоение на личността![]()
Искам да ти споделя,че има такива лепенки! Отначало не вярвах,но след като пробвах останах изумен!
Даже имам допълнителни бройки ако имаш интерес , самите лепенки приличат на скоч тиксо ,ама не са скоч тиксо!
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Хаха ееее с лепенки ли вече почнахте да си докарвате малките пишленца ?![]()
Не не страдам от раздвоение на личноста просто в тоя шибан сайт има 20 потребителя който влизат за да се заяждат. Питам някои знае ли ако знае да отговаря а не да се ебава
Я кажи как работят и за колко време
И ко лепиш си лепенката на патката и тя расте? Сериозно ти тва как си го представяш ?
Да, верно. Дали има лепенки за мускули, хмм
Ми както има стероиди за мускули така е възможно да има примерно хапчета за пенис сега аз не питам точно за лепенките за всички такива продукти. И има ли някакъв начин за уголемяване или не
Хахахха навиваш викаИ ко викаш - 5 дена не си миеш патката ли ? Бахти болните
![]()
Ами Male edge някои ползвал ли е
Внимавайте какво си поръчвате по интернет. Един приятел си поръча уголемител за пенис. И получи.... ЛУПА!!!
Циркът свърши.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!