.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Приятелката ми е бременна-помогнете

Здравейте,аз съм на 17 години след няколко месеца правя 18.Приятелката ми е на 16,преди месец правихме секс без презерватив.Малко след като и закъсня си направи тест и беше положителен.Сега и двамата не знаем какво да правим,нито аз,нито тя е казала на родителите си.Честно казано аз нямам нищо против да задържим бебето,но тя мисля,че не иска.
    Записа си час за гинеколог и той и потвърди бременността и каза,че е във 4г.с ? Каквото и да значи това ?
    Моля ви дайте съвети какво да правим ?

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Събирайте пари за детско легълце, кошара и количка. И гледайте да са зелени, бебето все пак ще е тролче като баща си.

Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Събирайте пари за детско легълце, кошара и количка. И гледайте да са зелени, бебето все пак ще е тролче като баща си.
    ?

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    tebrikler

Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    tebrikler
    teşekkürler

Не напразно, тези неща са ги правили на времето, когато са имали мозък в главата. Никой не ви познава и не познава родителите ви, и не познава и възможностите ви. Как точно трябва да ви помогне някой? Да ви купим ескапел? Да говорим с родителите ви? Да те потупаме по рамото и да ти кажем, бе нямаш си и на идея каква отговорност е, но ще си страхотен баща..?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Е с какво да ти помогнем, да го гледаме ли, какво ? Просто ще ти кажем честито !

Според вас кой е по-добрия вариант,за момента.Аборт или да задържим бебето.Възможности имаме,на приятелката ми родителите са богати така да го кажа...

Повече от фен Аватара на autumn666
    Окей, да приемем, че темата не е трол.
    Ти осъзнаваш ли колко голяма отговорност е да отглеждаш дете? Т'ва не ти е домашен любимец, дето и там има страшно много грижи и отговорности, т'ва ти е човек, който някой ден ще порасне колкото теб и ще стане, не дай боже, същия като теб.
    Как ще го отглеждате? Та на тебе тепърва ти започва живота, имаш да мислиш за работа и самостоятелно издържане, за висше образование...
    А момичето още ходи на училище... с тоя корем, който ще отрасти, не стига, че ще си докара подигравки от съучениците си, ами и още купища проблеми на главата, да не говорим за здравословни такива.
    Знаеш ли от колко неща ще трябва да се лишите, колко ще трябва да се ограничавате? За колко неща ще трябва да се образовате, тия термини, с които не си запознат, ще трябва да започнат да те интересуват.
    Откъде ще имаш финансите да отгледаш нов живот, като сигурно още ги нямаш за да поддържаш своя?!
    И защо за такива решения се допитваш до непознати в интернет?!
    Ето ти малко хляб за размисъл.

Не мога да се допитам до познати,защото не сме казали на никого.
    Отделно,аз искам бебето,защото не искам да принуждавам приятелката ми да стане убийца.Аз я принудих да го правим без презерватив и за това не искам тя да страда един ден за причинения аборт.От друга страна тя не иска бебето,поради причини,че не иска да отнася подигравки на училище,не иска да си проваля живота на 16 и не иска да се задължава да гледа бебе вместо сега да ''живее''.За това се надявах да получа тук адекватни съвети.Нямам нищо против да стана баща на 16 и както казах по-горе родителите и имат възможности все пак ще им е внуче,защо да не помагат за отглеждането му ?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от matrinnn Виж мнението
    Не мога да се допитам до познати,защото не сме казали на никого.
    Отделно,аз искам бебето,защото не искам да принуждавам приятелката ми да стане убийца.Аз я принудих да го правим без презерватив и за това не искам тя да страда един ден за причинения аборт.От друга страна тя не иска бебето,поради причини,че не иска да отнася подигравки на училище,не иска да си проваля живота на 16 и не иска да се задължава да гледа бебе вместо сега да ''живее''.
    Ти си изключително безотговорен! За първа бременност е изключително опасно да се прави аборт, но ти си я принудил да правите секс без презерватив. И защо?! Да се правиш на много готин!?
    Ако тя абортира сега, има голям риск да не може да има деца отново. Ако все пак момичето се навие да износи бебето, приготви се да станеш самотен татко, защото това заслужаваш. Лошото е, че бебето не заслужава да страда заради вас!
    Кажете всичката истина на родителите си - твоите и нейните възможно най-скоро. Ако загубите време, някои от възможните решения ще станат невъзможни, незаконни и дори опасни!
    Разбирам че е тежко, но ако имате подкрепата на родителите си се оженете и си гледайте бебето! Добре дошли в света на възрастните!

Не не исках да се правя на готин,просто наистина презерватива пречи, и нито на мен,нито на нея и е удобно.Знам че е опасно за това искам да задържи бебето,но от вчера тя не си вдига телефона.Нея я е страх да говори с родителите си.Аз с моите мога да говоряя не ме е страх.Но тя е много депресирана и ми е ужасно ядосана. Но аз мислех,че ще мога да свърша извън нея просто явно не съм достатъчно опитен.

Град
    София
    ...просто наистина презерватива пречи, и нито на мен,нито на нея и е удобно.
    А сега пречи ли ви!? Сега удобно ли ви е и на двамата!? Лошото е че вече е късно!
    Нея я е страх да говори с родителите си.Аз с моите мога да говоряя не ме е страх.
    Ако наистина не те е страх, кажи на вашите още тая вечер и утре отиди да го кажеш и на нейните! За пръв път в живота си постъпи като мъж! Колкото повече отлагате и бавите, толкова по-малко време за мислене и възможни решения ще имате. Каквото и да решите, няма да се мине без знанието и нуждата от подкрепата на родителите ви! Дори за аборт, тя е непълнолетна и трябва да се направи в болница със съгласието на родителите и!
    Но аз мислех,че ще мога да свърша извън нея просто явно не съм достатъчно опитен.
    Знаеш ли колко татковци са мислели така ?! Може и ти самият да си се появил на тоя свят по тоя начин! Дори да не "свършваш вътре", пак може да я забремениш, щом си го вкарвал (предеякулационна течност)! Възможно е и без да си го вкарвал, ако свършиш на вагината и потече навътре! Малка вероятност, но не е невъзможно!

Не ме е страх да говоря с родителите си,но в момента са извън града,а по телефона малко....Връщат се на 2 ноември и ще им кажа.Лошото, е че не искам да изгубя приятелката си,а тя ми е много сърдита и обидена.И тя иска да направи ''аборт на черно'' за да не се налага подпис и присъствие на родител,защото не иска техните да разбират.Не си вдига телефона и се притеснявам за нея.А относно презерватива,съжалявам че го махнах,то и на двамата не ни беше хубаво нямаше никакъв оргазъм.

Да, напълно подкрепям това , че постъпката е супер безотговорна, и според мен по-добре да направи аборт. Възможно е да се случи така че повече да не може да забременее, но по-добре безотговорни хора изобщо да не стават родители, защото един ден те ще постъпват безотговорно и спрямо децата си. Тъй като виждам, че все пак ти пука и не искаш тя да страда, мисля, че е добре да и обясниш, че каквото и решение да вземе, ще я подкрепиш и дори и да иска да задържи бебето, нямаш нищо против. Но не я карай да не прави аборт. Ако тя смята, че не е готова да става родител, по-добре да го приемеш. Е, не и казвай да решава и да се оправя. Това би я обидило много. Бъди до нея, но се съобрази и с това, което тя иска. Хората са против абортите също и защото това означавало да убиеш един човешки живот. Да, реално е така, но на мястото на бебето бих избрала да ме убият преди да се родя, отколкото да се родя сред хора, които ме смятат за някаква грешка или не отделят нужните усилия за отглеждането. Това е моето мнение попринцип, все пак вие трябва да прецените как ще постъпите

Град
    София
    ....тя ми е много сърдита и обидена.И тя иска да направи ''аборт на черно'' за да не се налага подпис и присъствие на родител,защото не иска техните да разбират...
    В никакъв случай не позволявай това да се случва! Това е изключително опасно и може дори да е фатално! Такава манипулация "на черно", ще убие не само бебето ТИ, а е възможно и майката!
    Цитирай Първоначално написано от like_a_diamond Виж мнението
    Ако тя смята, че не е готова да става родител, по-добре да го приемеш. Е, не и казвай да решава и да се оправя.
    Бебетата не се ли получават от двама родители?! Защо само единият да се разпорежда дали да умъртвят нероденото си бебе или не?! И последно какво - да настоява или да и казва да си решава и да се оправя сама?

Тази сутрин имахме дълъг разговор с моята приятелка,тя е говорила с родителите си и за това не е вдигала телефона си.Родителите са я подкрепили и тя реши да задържи бебето.Щастлив съм,защото и аз това исках.Радвам се,че няма да прави аборт,а е смела и ще реши да го роди.За училището ще мине на самостоятелно обучение и ще си учи в тях,само за изпити ще ходи.Аз ще си ходя редовно на училище,а работа ако си намеря може и да почна да кажем като сервитьор или барман.Парите,които ще получавам ще ги давам само за бебето,а моите родители ще си живее при тях докато не навърша 18години.Всъщност аз все още не съм говорил с тях,когато се върнат в града тогава,надявам се да ни разберат,защото решението вече е взето от наша страна !

Град
    София
    Родителите са я подкрепили и тя реши да задържи бебето.Щастлив съм,защото и аз това исках.Радвам се,че няма да прави аборт,а е смела и ще реши да го роди.За училището ще мине на самостоятелно обучение и ще си учи в тях,само за изпити ще ходи.Аз ще си ходя редовно на училище,а работа ако си намеря може и да почна да кажем като сервитьор или барман.Парите,които ще получавам ще ги давам само за бебето,а моите родители ще си живее при тях докато не навърша 18години.Всъщност аз все още не съм говорил с тях,когато се върнат в града тогава,надявам се да ни разберат,защото решението вече е взето от наша страна !
    Браво !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Браво !
    Смяташ ли,че постъпваме правилно ?

Тва бебе ще бъде отгледано от богатите си баби и дядовци, ако въобще са богати, ако знаеш кво значи работа и пари на 17.

seks
    Guest
    тези презерветиви закво са ги създали

Град
    София
    Смяташ ли,че постъпваме правилно ?
    Аз мисля че постъпвате правилно! Просто ще ви се наложи да порастнете и да станете отговорни малко по-рано от връстниците ви. Бъдете сериозни и работете здраво и всичко ще се нареди и се надявам да сте щастливи! Много е важно в случая, че и родителите ви подкрепят. Станалото-станало детето си е ваше - обичайте го! Сигурен съм, че след години няма да съжалявате, че сте решили да си го гледате! Успех !
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Тва бебе ще бъде отгледано от богатите си баби и дядовци, ако въобще са богати, ако знаеш кво значи работа и пари на 17.
    Това не е ли по-добре, отколкото да го убият или да го дадат за отглеждане в дом за сираци?!
    Последно редактирано от Грозния : 11-01-2015 на 17:58

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Аз мисля че постъпвате правилно! Просто ще ви се наложи да порастнете и да станете отговорни малко по-рано от връстниците ви. Бъдете сериозни и работете здраво и всичко ще се нареди и се надявам да сте щастливи! Много е важно в случая, че и родителите ви подкрепят. Станалото-станало детето си е ваше - обичайте го! Сигурен съм, че след години няма да съжалявате, че сте решили да си го гледате! Успех !
    Това не е ли по-добре, отколкото да го убият или да го дадат за отглеждане в дом за сираци?!
    Аборта до третия месец не е убийство. Все едно ти като си биеш чикия да убиваш хиляди деца.

Скачайте на аборта бе, братле, ти нормален ли си? К'во бебе на по 16-17 години? Ти знаеш ли, че животите и на двама ви свършват ако го родите т'ва бебе ??

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Аборта до третия месец не е убийство. Все едно ти като си биеш чикия да убиваш хиляди деца.
    Законово може и да не е убийство, но биологически си е прекратяване на вече създаден живот. Изхвърлените при чикия (или мокър сън) сперматозоиди не могат да създадат човешки живот самостоятелно. Същото е и с менструацията при жените - все едно да кажеш че е убийство. Яйцеклетката и сперматозоидите си имат срок на годност и ако не се стигне до оплождане, те така или иначе се изхвърлят от тялото за да освободят място за нови. То си е като консуматив.
    Цитирай Първоначално написано от z1p0 Виж мнението
    Скачайте на аборта бе, братле, ти нормален ли си? К'во бебе на по 16-17 години? Ти знаеш ли, че животите и на двама ви свършват ако го родите т'ва бебе ??
    Ти си поредният безотговорен хлапак! Животът не свършва, а започва с раждането на дете. Поне по-смислената част от живота на родителите! На който му се купонясва и не е готов да поема отговорност, да мисли навреме!
    Последно редактирано от Грозния : 11-01-2015 на 18:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си