- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Какъв втори език да уча?
Важното е да запазите детското в себе си и да бъдете добри, за да отидете в Невърленд при покойния Питър Пан и останалите. Учете какъвто език ви харесва.
Немски
BTW Три езика не са ли ти в повече?От личен опит ти казвам,че т'ва не е много лесно.
Немският е по-добрият избор, според мен, не слушай тези, които казват, че езикът звучи грубо и т.н., всичко си е наред, само малко трудно се свиква с граматиката, но с повече упражнения...![]()
Аз пък мога да казвам "здрасти" и "обичам те" на десет езика.
nemskiqt e bezpolezen
ispanskiqt i frenskiqt sa pedalski
tyiche nemski, predpolagam
:O
Всъщност ти не преливаш от граматическа и пунктуационна интелигентност. Освен това трябва да преминеш на метадонова терапия за прекомерна употреба и зависимост към удивителни знаци.
Никът ти трябва да е пълен член, но зад такова комплексирано ... /не ми идва думата/ значение (?) не може да има нещо различно от малък член.
Чада, не се карайте! Немският е най- интересен и най- полезен.
Causa finita!
За начало искам да те поздравя с една подходяща песен:
https://www.youtube.com/watch?v=IEFi...youtu.be&t=49s
И кой ми го казва - баннатата за писане на латиница, системно!
Нито си спала с него, нито ще спиш, така че какво те вълнува члена? Или може би те вълнува, след като толкова си се фокусирала да обсъждаш нещо, което нито си виждала, нито ще видиш, но явно си мечтаеш
![]()
!
Айде пусни си пак песента и хубава вечер!
Чадо, в заблуждение си!
Последно редактирано от Грозния : 12-28-2015 на 22:37
Toz pyk, ahahaha. Latinicata mi nqma nishto obshto s vrodeniq ti mentalen deficit. Dori za chalga nqmash vkus.
Към кого се обръща, лол :д
За да е правилно употребена формата за кратък член, прозвището трябва да бъде като допълнение/характеристика към основното нещо, а тук липсва такова. Мн хипотетично ми идва и не мисля, че етиологията е идиопатична.
Не трябва да е допълнение, прозвището си е прозвище. Преведи си nickname на български и ще разбереш в случая как е правилно.
Мислех си да се изкажа и относно втората част, но ще си замълча, защото ще изглежда като заяждане (а най-вероятно и ще е такова).
Хайде, со здраве.