.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Мега фен Аватара на solo_

СЕКС СЛУЧКА НОМЕР 1

Здравейте !!! Стана голямо нещо, в момента съм на село , а не в бургас преди малко излязох на поляната гол и започнах да видакам... Ехоооооо има ли курви ехооооооо... и по едно време излезе една вампирка и ме стресна и ме охапа по 22 сантиметровия патлак обаче нямаше кръв защото тя нямаше големи зъбки ! но по едно време гледам един кол на поляната и отидох и седнах върху него но естествено бях си сложил тапа на ануса за да не стана педал та качих вампиркака на кура си и я чуках зверски !!! после тя ми каза таким образом, они не были трахал в течение длительного времени и отидохме у нас
    и пак ми се доеба
    Този път взех един нож и започнах да го завирам в путката на вампирката и аз я ручках с моя кур тлъст мазен дебел в дупарлягата(понеже тя и се вазтановяват раните заради това нямаше нищо против).
    Предложи да ме направи вампир и аз се съгласих. Тя ме направи вампир и сега скитаме из полетата като потаргайси за вечни времена ще сме заедно и постояно се ебем много е яко да сте вампири....
    Ебеш 15 дни без да спреш.... И като тругнеш да го празнеш празниш по 500 кила сперма... давиш я направо....

бате, ти ще да си на нещо тежко

Истина е и не лъжа !!!

внимавай с върколаците

Аз тук там убих някви току що

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си