- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя !?
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. Харесвам един ,който е на моята възраст(не съм опитна в тези работи,защото предимно гледам на ученето ). Преди няколко дена му писах,че искам да сме повече от приятели и му обясних всичко. Той се съгласи да ме опознае ,но при всяко мое съобщение само прочита,но не пише. Игнорира ме !Какво да правя ? Да се отказвам ?
Не се отказвай! Никога! Докато не постигнеш желаната цел.
Няма ли начин да те опознае по някакъв друг начин, не през чата?
Изключително много съжелявам да ти го кажа , мила , обаче ти не можеш да имаш приятел и връзка, това се дължи на онова твое хоби на което обръщаш най-много внимание... За вбъдеще дано нищата де се променят в твоя полза...
И като си имаш приятел ? - Той ще се ди и ще те гледа как четеш xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
.... В тоя форум само балерини има и нищо друго...
Късмет за напред.
И аз съм правила грешката да кажа на момче, че го харесвам преди да се познаваме добре...
Късмет все пак
Еее. Ако не беше сложил това с балета ей така, отникъде, можеше и да повярвам.![]()
еее значи....
педераста - inewton и педерасткинята Indistinct дойдоха хахахахаха
Няма да те оставим да си говориш сам.![]()
Божеее колко романтично... Те искат да сме заедно xD
коленете ми омекнаха, направо... <3
Бъди заедно с Danielad. Никой не може да те спре.![]()
Могат лесно да се проверят знанията за балетните пози.![]()
соло ей маняк, не знам кой няма живот, регистриран си от 2 месеца и имаш 3 000 мнения, кво се подиграваш на момичето, че учи и е noliferka бро, ти май от 2 месеца имаш нов дом, трябва да плащаш наем на сайта бахахах ще еа във виртуалния палячо поне тука успяваш ли да впечатлиш някого ;д
Е ясно е,че той не те иска спри да го преследваш,това пък е най-глупавото, което можеш да направиш....да преследваш мъж...това си е живо унижение
Защо не излезете на няколко срещи за да се поопознаете по-добре на живо