.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: РЕВОЛЮЦИЯ

Повече от фен

Exclamation РЕВОЛЮЦИЯ

Така, тази тема не е за тук, но ако я направя в раздел "Кофата" няма да я видят много хора, защото раздел "Кофата" е окупиран от един олигофрен. Може би някои от вас са забелязали, че този форум е тотално лайно. Тези от вас, които са от старите потребители знаят, че преди форумът беше съвсем различен, преобладаваха нормални хора, но това е минало. Много от нормалните напуснаха, а много от останалите нормални не пишат почти изобщо.

От известно време форумът е завладян от умопомрачителна простащина. Всеки от вас е забелязал, че един индивид, подвизаващ се под ника "solo_" е завладял форума и е основният виновник за тази простотия. Пуберът има 3 000+ мнения за 2 месеца, можете само да погледнете каквa простотия е в "Кофата". Един потребител даже е направил тема, в която търси модератори, които да се справят с този тумор, но неуспешно. Олигофренът се подвизаваше първо под ника "AmxModx".

Ще кажете "убий глупака с мълчание", но това не става, по мирен начин няма как да се реши проблемът, с пубер на глава не се излиза. Не може това лайно да се оставя да преебава форума още повече докато вече не остане никой. Затова, аз предприех крайни мерки и поведох тази революция.

Призовавам всички хора, милеещи за този форум, старите ще ме разберат най-добре, защото знаят какво беше преди, да не обръщат внимание на този простак и да го убием с мълчание. Забелязвам, че има много нормални хора, които знаят какъв е, но въпреки това му обръщат внимание, просто недейте за да се справим с този тумор. Всички виждаме какъв олигофрен е и колко е прост и как преебава форума със своята простотия.

Нека да си върнем стария форум !

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Този форум е зарязан от години, единствено за рекламите се грижат...Не печелят нищо от този сайт и на никой не ми се занимава. Каквото и да правиш, че очаквай нищо, откак направиха ъпдейта на форума всичко е заебано. Много опити са правени да се намери начин да се върне форума, но няма шанс. Сори.
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на solo_
    Само да кажа че аз съм най-активен в "Кофата" където се вижда какво пише http://prikachi.com/images/593/8622593Y.jpg

В "фън фън и пак фън" където си спамим относно общи интереси, смешки и други... Но ти Dwyd96, нали не разбираш от фън, тъй че...

ПОСЛЕПИС: Вместо да си правиш Български версии на моя никнейм и да правиш революции по форумите, вземи и направи революция в Икономиката и оправи държавата, след като си такъв революционер!
    Последно редактирано от solo_ : 02-07-2016 на 18:20

Мега фен Аватара на divergent
    Има ли истинско соло тук или всичко е фейк, и защо, дъ фък сте 15 човека с това име?!

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Има ли истинско соло тук или всичко е фейк, и защо, дъ фък сте 15 човека с това име?!
    Причината е хейт... Виж ми датата на регистрация. (Моята и неговата)

Мега фен Аватара на divergent
    дИмек ю ар риъл, те са всички останали са фейк.

Повече от фен
    http://www.prikachi.com/images/94/8623094f.png Погледни се бе боклук жалък

Повече от фен
    http://www.prikachi.com/images/100/8623100o.png !!!!!!! Боклук жалък

Аз съм свестен и тук има хора които биха го потвърдили, това е главната причина да Ви игнорирам и Вие да НЕ можете да си постигнете целта!

Лек ден Ви желая, г-н Атанас!

ПП: Хабиби , псуваш ли ме ?
    Ти ме гониш, а аз обичам те...
    Последно редактирано от solo_ : 02-08-2016 на 11:59

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    дИмек ю ар риъл, те са всички останали са фейк.
    В литаратурния Английски "Р" не се казва даже и в are когато го кажеш, пропускаш "R" и "E" и даваш с удължено "A" ^_^
    и да тук аз съм царя, на бедни и богати господаря! (И ам тхе реал усер solo_, хере!)
    Последно редактирано от solo_ : 02-08-2016 на 12:54

Повече от фен
    Ти си царя на путките и педалите

Цитирай Първоначално написано от sоlo_ Виж мнението
    Ти си царя на путките и педалите
    Аз му говоря на "Вие" , а той ми връща с псувни.
    Сами можете да сметнете колко е слаб и немощен. Смях!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Аз му говоря на "Вие" , а той ми връща с псувни.
    Сами можете да сметнете колко е слаб и немощен. Смях!
    Не мога да разбера защо се правиш на луд, като всички те знаят какъв олигофрен си

Повече от фен
    Аз и ти не можем да се сравняваме по умствен капацитет. А това, че пиша простотии е защото на твоята простотия отвръщам със същото.

Се тая... Оставям Ви да си пишете в темата в която няма никой.

Лека вечер!

Повече от фен
    http://www.prikachi.com/images/12/8628012i.png питам нормално ли е ?

Повече от фен
    http://www.prikachi.com/images/11/8628011V.png ..... в раздел "Любов"

как ви се струва ?? Още ли ще го поддържате тоя олигофрен ?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Потребителят solo_ е поддържан жив (във форума) най- вече благодарение на мен, Dwyd96 и Indistinct. Аз вече не общувам с него защото не виждам смисъл в това. Няма какво да предложи освен простотии, които на всичкото отгоре са еднотипни и лишени от всякакъв вид оригиналност. Съвсем скоро другите двама, които споменах също ще пристъпят към преустановяване на контакт с него. Това ще е неговият край като форумен трол. А докато това стане му пожелавам приятни мигове във форума и себеусъвършенстване (, което му е изключително необходимо),

inewton

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Потребителят solo_ е поддържан жив (във форума) най- вече благодарение на мен, Dwyd96 и Indistinct. Аз вече не общувам с него защото не виждам смисъл в това. Няма какво да предложи освен простотии, които на всичкото отгоре са еднотипни и лишени от всякакъв вид оригиналност. Съвсем скоро другите двама, които споменах също ще пристъпят към преустановяване на контакт с него. Това ще е неговият край като форумен трол. А докато това стане му пожелавам приятни мигове във форума и себеусъвършенстване (, което му е изключително необходимо),

inewton
    Прочетох го защото е много интересно

sol4o

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението

inewton
    ЕТО ТОВА Е ! Най-точното мнение, което бях чел ! Нямам какво да добавя.

Повече от фен
    Евала, че спря да му обръщаш внимание, абсолютно безсмислено е

solo_ няма да си тръгне
    а ти щом ме мразиш защо се правиш на мен
    - обичаш ме е то и аз те обичам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си