- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- solo_ (оригинал) срещу sоlo_ (омразен двойник)
solo_ (оригинала)
sоlo_ (двойника)
оригиналната тема беше това http://www.teenproblem.net/forum/sho...lo_?p=11394509
но поради зрителски оплаквания пускам тази да я наследи
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Сега ще пратя линка и на другите...
А да, това е фалшивия solo_ - http://www.teenproblem.net/users/view/1215847.html
Той го е яд че татко ми е богат... Празни се защото е чекиджия и го е яд даже гледаше моя снимка и се празнишенямам думи... И е простак и гаден комплексар!
ПП: Той мисли че ще ме изгони.... Пам-Пам-Пам Пам-Пам-Парам
-Не му обръщай внимание, той сам показва какъв е... Рано или късно той ще спре защото ще осъзнае че аз няма да спра да му се смея но когато спре, аз пак няма да спра да му се смея и ще казвам "хахаха, смейте му се, хахаха виж те го, хахаха смейте му се, хахаха" Тъй че ... Нека го оставим той сам да разбере... Но в крайна сметка той може да говори всичко... хехе, обаче няма да ме изгони хахаха...
По всичко личи, че той е на много, много... ниско ниво, нали ?
[ ето го отговора как той е със същия никнейм ? - Просто едната буква "о" не е на Латиница а на Български![]()
]
Последно редактирано от solo_ : 02-08-2016 на 17:35
Аз съм спокоен знаейки, че на по-ниско от твоето няма как да съм, така че всичко е 6![]()
соло гласува за себе си с всичките си фейк акаунти![]()
![]()
![]()
![]()
но ако не обръщам внимание на него не остава никой тук на когото да обръщам внимание![]()
солкооо не садвай моля те![]()
![]()
Винаги ще се гавря с тебе споко
Ааааахахахахахахахахаахах ахахахаахаха
НЕ СИ ТРЪГВАЙ !!!
Ок, сега ти казвам чао, аз излизам.
После ще се върна и ще гледам... :d
Отивам да ма ебааат ттттт
И то с убедителен резултат.
Соло, не ти се получава да се изкараш такъв какъвто не си. Жалкар си и си го доказал вече безброй пъти.
ако се сбиете на живо и ми пратите клипче ще уредя победилия да спечели борбата като гласувам за него с легионите се фейкове които се въздържат засега![]()
Не знам, но и двамата имате напредък в писането. Така се стараете да надминете другия по правопис.![]()