- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .........
zdraveite na vsichkireshih da vi spodelq neshto znam moje da e glupavo no ako nqkoi mi pomogne shte sam mu mnogo blagodarna zashtoto tozi koito pomogne s1shto shte napravi dobro
![]()
imam vr1zka s edno momche ot 2 godini i polovina az mnogo go obicham no v blizkite 2-3 sedmici toi sprq da mi obr1shta tolkova mnogo vnimanie pochva da se otdalechava ot men a az ne iskam da se razdelqm s nego i mislq che prichinata za tova e drugo momiche toi otricha no dokato sama ne provera za da se uvera nqma da sam spokoina vsichko probvah samo v facebook-a ne sam mu vlizala zashtoto mu nqmam parolata ako nqkoi znae kak da mu razbiq parolata ili nqkoi moje da mi pomogne neka mi pishe![]()
авторке много си зле честно ако му имаше дори малко доверие нямаше да искаш да направиш това
По-добре остави това момче и не го занимавай с глупостите си
milichka ti kato nqmash chuvstva k1m nikoi i nikoga ne si imala po dobre nedei da se mesish k1deto ne ti e rabotata pisah tova za po svestni hora a ne kato teb![]()
имала съм чувства но това че имам не значи че трябва да му разбивам фейсбука защото е много тъпо и детско
горкото момче просто с такава като теб до него не му завиждам
Пиши в kaldata !
Там има много яки хора които ще ти помогнат (с узнаването на паролката)
ПП: Аз мога да ти помогна по друг метод, но не се знае дали ще проработи на 100%
Няма да се учудя ако те зареже с това собственическо поведение ужас
я помисли на теб ще ти е приятно ли да ти разбие фейсбук за да види с кого пишеш?
ne iska da q dava pitam go dali krie neshto toi kazva che nishto ne krie za vsichko otricha no ne moje e taka ot nishtoto da se promenq
http://www.hacking-guide.com/how-to-...-page-advance/
Ти си на ход.
Прочетох само първите няколко коментара, видях те как разсъждаваш, само разбери, че шпионирането няма да те доближи до него, а напротив, сещаш ли се какви са последствията от това, ако не седни помисли малко. Щом не си си изградила елементарно доверие към него за теа 2 години. вземи направи поне тва![]()
Няма и да го чета след като е написано на шльокавица![]()