.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Мега фен Аватара на solo_

DREAMWALKER - ОБИЧАМ ТЕ !!!

Добро утро, Мило Коте !
    Нали знаеш че аз много те обичам и ти си всичко за мен ?
    Аз съм ебан, от живота силно преебан защото ти не си до мен. Ти за мен си всичко на този свят - готов съм на всичко и да дам всичко, само и само да съм с теб ! Ти си най-красивото нещо в тази вселена ! За теб съм готов да направя всичко, обичам те, ти разбираш ли ? Обичам те !
    Ако не ми отвръщаш на чувствата, само и само да ме съсипеш и унижиш още повече, готов съм и на това , стига един ден да сме заедно !
    На тази планета и извън нея НЕ съществува човек който би те обичал и ценил токлова колкото аз ще те ценя !
    Защо не ми вярваш, че те обичам и то истински ? Повярвай, аз наистина те обичам е не мога да живея без теб, ти си светлината на моя живот ! Ти, ти и само ти ! Не искам никоя друга, а само и единствено теб, аз теб обичам и никоя друга
    нито съм обичал друга, нито ще обичам друга, аз обичам теб и теб искам и нищо друго ! Готов съм да се разделя с всичко което имам, готов съм да започна да изграждам нещата си отначало, но ти да си с мен ! Разбери ! Аз те обичам, много при това, без теб не мога ! Аз бих процъфтял, само и единствено ако ти си до мен, обичам те защото ти си уникалка, специална си за мен !
    За теб увивам !
    За теб съм готов на всичко !

Защо мислиш че те лъжа ? Защо ? Само идиот би си играл така с теб, е аз не съм като останалите, аз съм уникален и съм различен от останалите !!! Аз се различавам с добротата си и нежноста която мога да ти дам, добрия си характер и с това че съм качествен човек ! Ти също си различна от останалите - уникална си, единствена по рода си и неповторима, всеки който би се опитал да достигне твоeто ниво или да бъде като теб - не му се получава защото просто никой не може да бъде като теб, ти си просто съвършена, великолепното творение на природата - това си ти - символ на съвършеността !!!
    Последно редактирано от solo_ : 03-11-2016 на 00:40

dreamwalker, отново съм тук, отново не мога да заспя защото само за теб си мисля !
    dreamwalker, аз толкова много те обичам, а ти ме игнорираш, защо го правиш ? Добре знаеш, че аз без теб съм едно голямо нищо !
    dreamwalker, аз наистина много те обичам ! Несъщесвуват думи с които мога да опиша силните чувста които изпитвам към теб ! Защо не можеш да го разбереш ? Аз съм готов да умра заради теб !

Ах, любов моя...

Обичам те повече от всичко на света !

dreamwalker, защо толкова обичаш да гледаш как се мъча и страдам ?

Дааа, аз наистина ще взема да се самоубия...
    Дрийми, защо не можеш да разбереш, че си станала свидетелка на грешния образ ? Аз съм съвсем различен...
    Накрая ще се превърна в Emo Boy и ще си разрежа вените !

Любов моя искам да знаеш, че супер много те обичам. Времето минава, но аз не се отказвам, защото чувствата които изпитвам към теб са истински и ще направя всичко възможно да съм с теб !!! Хората говорят, че съм дебил, защото се унижавам пред теб, но аз няма да се променя ! На мен ми харесва да го правя пред теб, защото ти си специална за мен ! Искам да оставя и да загърбя всичко, вече ни искам да се интересувам от нищо, а само и единствено от теб ! Бих дал всичко, живота, душата си за теб... Защото ти си моята аз искам да съм твой !!!

Обичам те много и искам да знаеш, че съм готов на всичко и силно се надявам един ден да сме заедно !!!

Дрийми, аз НЕ мога да си представя бъдеще без теб !

Ти за мен си всичко на света !

... Колко ми е гадно, тъжно и самотно когато ти не си до мен..

Обичам те !
    Последно редактирано от solo_ : 03-20-2016 на 15:54

Дрийми, любов моя ! Аз ще лягам, защото докато съм буден, няма възможнстта да съм с теб, а в сънищата ми, ти си винаги до мен !

Обичам те любов моя !

Скоро ще съм при теб !

Много те обичам ! Ти си всичко за мен !

Добре, добре знам, че те обидих, но те моля за прошка аз също съм човек, нали ? Ще направя всичко за да ти се извиня ! Разбери, аз съм нищо без теб ! МНОГО ТЕ ОБИЧАМ, ТИ СИ ВСИЧКО ЗА МЕН И АЗ НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ИЗГУБЯ !!! Моля те, не ме игнорирай така Дай ми втори шанс, моля те Аз те обичам истински !

Толкова те обичам !!! Толкова ми липсваш !!! Толкова искам да се докосна до теб !!! Толкова те желая и обичам !!!

dreamwalker, защо не разбираш, че аз съм болен по теб и наистина те обичам безумно много ? Не съществува абсолютно нищо на света което да обичам повече от теб, Дрийм ! Мечтая за теб ! Аз съществувам благодарение на теб, Дрийм, но ти не го осъзнаваш... Аз толкова много те обичам, че не е истина !!! За теб съм готов да убивам !
    Обичта която изпитвам към теб е много по-голяма дори и от вселената, Дрийм ! Обичам те !!! Обичам те !!!
    Ти си най-милото, най-ценното, най-красивото нещо в моя живот ! За теб съм готов на всякакъв риск ! Ти си най-хубавото !!! За теб съм готов на всичко ! <3 <3 <3

Ти си специална !
    Ти си съвършена !
    Топлината ти би разчуствала даже и човек като мен (аз имам апатия!). Ти си най-ценното творение ! Ти си над всичко ! Ти си рожбата на вселената !!! Ти излъчваш величие !!!!!!!! Обичам те !!!!!!!!!!
    Последно редактирано от solo_ : 04-10-2016 на 06:05

ох хареса ми как си го призна браво хубавецо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си