- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Пак станах късно, имам работа а се чувствам демотивиран да я свърша. Не мога да тренирам защото си обелих ръцете предния път, болеше малко. Са ще ходя да хапна нещо, че умирам от глад а после съм на рожден ден, ще се разбия...
И все пак се чувствам непълноценно, няма нещо истински значително, което да правя. Всеки ден едно и също, взе да ми писва, а в шибания Благоев всичките ми познати ги няма. Взех, че пропуших, на всичкото отгоре. Чувствам се като fuck up, няма да го крия.
Нашите в чужбина, брата и той, малко е самотно...
Последно редактирано от Ospi : 08-14-2016 на 15:36
мислех да се присмея на едни суперактивни във фб, ама ще си замълча засега
някакво студено ми е от два дни, вярно, че си е по-студено по принцип, ама хората ходят по-леко облечени от мен и изглеждат ок, явно в мен е проблемът
апък за първото предложение май се поуспокоих засега
няма да имам парички, колкото и по-малко да ми трябват, по-натам ще го направя, сигурно ще може, хе
и първата половина от лятото ми неусетно ще приключи в четвъртък, сега предстои по-вълнуващата
тъкмо да заредя за предстоящата година, говори се, че щяло да бъде тегаво
Днеска научих един много важен урок: не спори с идиоти и необразовани, защото ще паднеш на тяхното ниво. Във фитнес темата, един грозновати приятел говореше пълни глупости, аз му изпратих линкове и му обясних защо греши, а той почна да обижда и да спами с емотиконки (май се досещате кой е). Не знам да се смея ли или да плача. Да се смея, защото такъв жалък индивид е просто приятна гледка или да плача, защото най-вероятно не получава достатъчно внимание от близките си, затова си избива комплексите онлайн.
Аз сега се чувствам страхотно, отпочинал и в добро настроение. С дамата след няколко седмици ще е първата ни годишнина и се чудя какво да и взема като подарък. Не си пада по бижута и скъпи ресторанти, затова мисля да я заведа в мола. Първо да хапнем, па после да поцъкаме на игрите в Playground. Просто не можем един без друг.
а не може ли просто да е добър? колко олимпиади вече мачка. нямам идея дали си прав, но ми е много несериозен този скептицизъм, към всеки доминатор в спорта.
в зимните спортове /или по-точно функционалните, където има смисъл/ американците са в повечето случаи само присъствие. и познай, единствените, които гърмят ежегодно са руснаци. е, тази година имаше и украинци. най-гнусният зимен спорт е в русия. там няма ли резултати/медали се почват с едни освирквания, натиск, спекулации и тн. спортистите им са роботизирани, горките. големите в тези спортове са норвежци като цяло. и те ли зобят? талантливи са, работят здраво и просто не знаят друг начин.
ти кво беше спортувала
доколкото помня абсолютно нищо
а висенето пред телевизора и пипането с фантазии за някой със ски е ....
не казвам, че Фелпс не е добър
но човешките възможности си имат граници
може да имаш тяло на тюлен буквално
ама все пак си оставаш човек
след олимпиадата в Сеул през 88-ма се почна при плувците със зобенето
сигурно и другите спортове са на същото ниво
ми чета и се интересувам доста, представи си. и за спринтьорът от ямайка ли са създали специален коктейл 'юсеин болт'?
вижте кво, не отричам приемането на 'суперменски субстанции' в спорта като цяло, но това се прави от всички, фелпс просто е И добър и се подразних са камарата коментари, че успехите му се дължат на допинг. тва е, баси.
днес си направих сметка колко хора ще си тръгнат от живота ми
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Грозен, как имаш наглостта да спамиш а в същото време пълниш модераторската помощ със нърдските си клевети
Последно редактирано от YoungBloodZ : 08-15-2016 на 06:58
Намерих си страхотна тренировка за крака.
Чувствам се отпочинал,малко болен,дано да се оправя по-скоро.
Не я разбирам,понякога се усмихва като ме види,а друг път се държи дръпнато я притеснявам,не я разбирам
Грозен, брат, ако се беше кръстил готин и пишеше нахакано пак щеше да имаш повече успех от повечето лигльовци. Виж, вътре в теб има едно нещо, което се казва "истинско аз", обаче теб се обзалагам, че те е страх да го приемеш.
2 страници спортисти ильоменати, еби му майката
папугай, като пишеш през другия профил си по-малко напрягащ
ако беше толкова за стероиди защо на предната олимпиада го победи онзи ла коос ли, къв беше, дето тази година беше 4ти и защо тази година взе сребро и го победи 18 годишен?
Признавам - във фитнес не съм стъпвал. Дали ми е необходимо - ако желая да имам аполоново тяло - да. Но не мисля, че с малкото си бирено коремче съм зле. А днес по новините даваха репортаж за прочутия Фелпс и специално на мен не ми се стори чак толкова мускулест. Просто човекът нямаше грам излишни мазнини. Но определено не бе колоритно релефен, както културистите се стремят да изглеждат, та блъскат ли блъскат л-карнитини, протеини, креатини, стероиди и т.н.
//Rakshy, нямам представа к'ъв си, що си, но те имам за културист. Не много умен фитнес маниак, т.е типичния стереотип. (:
Всъщност това, което повече ме учуди бе, че жените плувкини нямат никакви цици. Ама никакви. Дори зърната им не се отбелязват. А като са с шапчици и очила за плуване единствено цялостните бански ги отличават от мъжете плувци...
Последно редактирано от M**** : 08-14-2016 на 21:38
1. дори да тренираш, това не означава, че ще имаш хубаво тяло :Д
2. както щангистите, както бойците, както спринтьорите, така и плувците не печелят от по-големи мускули. Не е трудно да се сетиш, че имайки по-големи мускули, ще ти е по-трудно да плуваш. Фелпс тренира в зала. Както и всеки един атлет, който иска да бъде по-добър. Тренировки =/= Рони Колман, за бога.
хич не е здрав, просто е атлетичен на боклук и с нисък процент бф (както ти каза), that's it
3. Всеки човек, който не може да признае спортните му постижения, е глупак. Всеки, който плюе фигурата му, е глупак.
4. Никога не съм бил културист, нито пък съм се занимавал кой знае колко с бодибилдинг. Отдадох последната година и половина на силов трибой, а сега просто изграждам начина, по който искам да изглеждам. (не, не като културист : ) ) Не знам как мериш интелект, но завърших училище с към 5,35 успех (2ра аег), изкарах книжка от първия път, имам CAE с B и на матурите съм от тези няколко хиляди с 2 оценки над 5,50. Много далеч от типичния стереотип, не мислиш ли?
5. Нисък бф % = липса на цици. Има някои, които си имат, но банския им ги смачква доста и малко се тая дали имат :Д
Идеята е, че мъжете и жените се различават по първичните и вторичните полови белези, т.е. като скриеш косата и промениш малко лицето с очилата и шапката, махнеш циците, остава ти да им гледаш в гащите...
Гледах някакви стари снимки и най-после го усетих, повече нищо никога няма да е същото. Яд ме е само, че този 1 месец в България го откарах предимно на крак, вместо да обърна внимание на хората, които наистина го заслужаваха. Дори една снимка нямам с него, всичко е само общи.
още едно стероидно кошче. Шибаните ямайци са платили на шибаните американци да сложат на Болт стероидите в списъка на позволени субстанции
Ахахха, тва е най-яката снимка. И аз попитах същото, ама конспиративните теории са на преден план. Аз спирам да чета българските ретарди, както ги нарече. Бахти комплексираните, отрицателни същества. Ся болт освен стероиден фетишист е и маймуна.
Имах кофти вечер. Май имаше пълнолуние и заспах на разсъмване. Нз кво ми стана и започнах да мисля за смъртта, ахах. Всъщност знам кво ми стана. Вчера един идиот мина на милиметри от мен с магистрална скорост в еднопосочна, тясна уличка. Късмет е, че пиша днес хд