- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде е границата или кога я прекрачваме?
Здравейте. Дълго ме мъчи един въпрос, на който съм получавала много и различни отговори, но без обосновка и някак си оставам недоволна. Не съм сигурна дали темата е за този раздел или е за "секс", но реших да я пусна тук, а ако има проблем, нека бъде преместена. Като за начало - ще се опитам да се абстрахирам от подигравателните коментари, защото съм сигурна, че ще е пълно с такива, но въпроса ми е абсолютно и напълно сериозен.
Та, да мина направо, че пак разтягам страшно много локуми. Според вас с колко мъже/момчета е нормално да е била интимна една жена/момиче? Аз бях във връзка в продължение на 2 години и нещо, и никога не съм се замисляла над този въпрос, защото съм била интимна само с това момче и не ми се е налагало да мисля какво се случва след като се разделим (разбира се не мисля да си оставам стара мома, така че би следвало да не ми е единствения партньор). Веднъж получих отговор, че "10 е една добра бройка", но някак си ми звучи много. Имам познати, на които бройката им е доста над 10 и като цяло повечето ми приятелки са били с повече момчета от мен (почти всички с над 5, ако трябва да бъда точна) и не, не ме разбирайте погрешно - не искам да ги плюя и да изляза супер голямата моралистка, защото знам, че не съм такава, но не мога да приема да си легна с някой без никакви чувства, например. Дразни ме и когато ме пришпорват да си намеря "някой за чукане", защото не търся такива отношения. Не знам точно как да го обясня, но не се чувствам в зоната на комфорта си що се отнася до това. Казвам го, защото с повечето ми приятелки се случва точно това - излизат 2-3 пъти с някой, правят секс и повече никога не се търсят. Добре, да приемем, че съм страшно задръстена, но не би ми било приятно да се случват така нещата и с мен. Друг е въпроса, че живеем в много малък град и всичко се разчува и се стига до грозни ситуации, с което също не съм много окей.
Според вас прекалено скептично и сухарско ли съм настроена, защото на моменти започвам да се замислям и над това (но като не ми е окей, не искам и да се насилвам да спя, с който ми падне)?
http://ask.fm/iwwkaa
бройката е без значение
ако си дърво е леглото
Леле, мале... Каква тема само...
бтв: не съм сигурен (т.е. убеден съм към 95%), че ти бе едно девствено момиче (поне преди три години - точно когато се регистрирах) и бе пуснала тема дали някой може чрез фотошоп да направи колаж как би изглеждала с обица на носа. Тогава ти изпратих няколко колажа, с няколко вида обици. Ти беше нали?
Колкото до въпроса ти - няма много да ти се хареса отговора ми или по-точно другите няма много да харесат отговора ми. Но все пак ще потърся една моя тема и когато я намеря - ще едит-на настоящия си коментар.
ДОТА, Тази тема нямам намерение да я разисквам, защото всеки (разбира се) ще се похвали и ще каже какъв еб*ч е.
И не съм сигурна, че бройката няма значение. Факт е, че донякъде леките момичета не се определят толкова по бройката, колкото по поведението си, но все пак не е ли малко тъпо като си на 18 да се "таковаш", като разпрана, но като станеш на 25 (примерно) и започнеш да мислиш за нещо по-сериозно да се правиш на непорочна и да скачаш като ощипана госпожица, като стане въпрос за секс (едва ли не "аз не знам кво е тва). Донякъде визирам определени личности с тези примери, което не е много хубаво, защото казах, че не искам да плюя по никой, а в момента точно това правя, но наистина много ме гложди и се опитвам да намеря някакъв задоволителен отговор и за да се случи това, трябва обясня по някакъв начин какво имам предвид.
ЕДИТ:
M****, да, аз бях хлапето, което искаше чрез фотошоп да си сложи обица на носа
Малко по-късно си пробих носа наистина, но нещата не се получиха и махнах обицата.![]()
по-добре да се ебеше много на 18
отколкото да станеш на 25 с деца
и тогава да тръгнеш да мърсуваш
я дай повече информация за тва перде
и какво трябва да се случи, за да падне
на дърти години
П.П.
ако приемем, че и ти си с перде
Търсенето приключи успешно. (: Намерих си темата - йее. Проблемът бе, че не съм я писал през настоящия си профил - както съм споделял тук: след като се регистрирах в самото начало на 2013 г., изкретах 2-3 месеца и се оттеглих. До новото ми завръщане през началото на 2015 г. имах няколко спорадични завръщания за по седмица-две. (: И не винаги пишех от постоянния си профил, както ще се види от коментарите ми в темата (но пък подписа и поведението ми си личат въпреки това).
Ето темата: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%B3%D0%B0 .![]()
Не си ли наблюдавал/а как семейства се разпадат, защото един от двамата (най-често жената) започва да се изживява, като 15 годишна и върши глупости? Става въпрос за това, че човека твърде дълго си е натискал парцалите и изведнъж решава, че иска да "живее". Тука, обаче вече става въпрос за хора, които не са успели да бъдат себе си.
Аз съм "перде" за някои работи, но за други - изобщо. В случая не съм перде.
M****, ще я разгледам. А ти как още ме помниш оттогава?![]()
Тогава бях съвсем нов във форума и гледах да помагам с нещо, ако мога. А ти бе/си първият потребител, до когото писах ЛС. Преди година точно архивирах съобщенията си (по съвет точно на papugai/ДОТА), щото един потребител ми препълни кутията за пръв път (за инфо. на останалите - заради dreamwalker), та преди малко погледнах ЛС-ите, за да се уверя дали съм прав или греша. (:
Едит: глаголно време
Последно редактирано от M**** : 05-05-2016 на 22:01
ако на тия години толкова те вълнува
как изглеждаш в очите на околните
по-късно направо ще живееш според
техните желания и правила
Ти не виждаш ли, че на всеки 2-3 коментара съм с нова версия в темата? ДОТА, да броиш можеш ли?
бтв: точно от тази тема се запознах с едно момиче - Бояна, за която писах, че ме е изтрила от скайп (миналото лято), щото спрях да ползвам тази програма миналия април.
Едит: уточнение
Последно редактирано от M**** : 05-05-2016 на 21:57
Извинявай за спама, Зайче. Сега ще ти отговоря и по темата: предлагам да не се водиш изобщо по акъла на приятелките си, прави това, което ти смяташ за правилно. Вижда се, че не одобряваш разпуснатото поведение, в такъв случай, действай така, както вярваш, че е добре. Изобщо не си скептично настроена, много хора разсъждават като теб.
ДОТА, дори не знам дали е толкова заради мнението им за мен, защото честно казано за мен се говорят доста лоши неща (старите потребители, ако ме помнят, биха потвърдили), защото като човек изобщо не съм цвете за мирисане. Гложди ме от гледна точка на това, че дори и след време да съм с човек, който не е от моя град и не знае нищо за мен (т.е. дори и да съм имала една стабилна бройка и да съм излъгала) аз ще си знам за себе си и пак няма да ми е окей.
Като цяло може и да съм в такава дилема със себе си, защото ми се насъбраха доста неприятни неща за отрицателно време и започнах да изпадам в някакви състояния, в които не мога да определя дали взимам правилните решения (като цяло) и дали след време това ще ми се хареса. На няколко пъти даже ми казваха, че съм биполярна, защото постоянно нещо ме гложди, не мога да взема решение, сменям си мнението по 50 пъти в минута. Предполагам, че това е временно и ще се отпусна, но когато нещо не ми е наред и ми е нарушено личното спокойствие гледам да се допитвам и до хора, които биха ми дали обективно мнение (а в случая форума е един много добър вариант, защото никой не е повлиян от лично отношение към мен).
Тука малко го обърнах на размисли и страсти, обаче наистина искам да дискутирам с някой този въпрос и да се опитам да стигна до някакъв консенсус със себе си.
Знам, че звуча много, много глупаво и евентуално нелепо.![]()
Зайке...има жени има и жени..Някой си мислят,че да спиш с много е опитност която ги изтрелва в класацията на разбирането за мъжете и секса...докат не са влюбят в някои и не си седнат на задника с озадачена физиономия...
Ако трябва да ти кажа моето мнение за мен с колкото повече мъже е спала една жена толкова по-ковра ми идва,без особено самоуважение,защото когато около човек има много ...значи никои от тях не става,разбираш ли какво искам да кажа ?Хората който не са обичани и не се чувстват така си мислят,че могат да запълнят тая празнина със секс..което дефакто няма как да стане..ама въри обяснявай...Както ти е казал и Сол (душата) тва е съвсем нормално ,а ти прави това което чувстваш за правилно все пак правилно и грешно са въпрос на гледна точка на гледащият.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
И това ми е минавало през главата, въпреки че вероятно всеки си го изживява по различен начин, защото и аз не се чувствам особено обичана сега /но го изживявам малко по-различно, което не знам дали е за добро, или за лошо/. Опитвам се да намеря някаква златна среда, пък да видим.
Между другото получих и няколко лични, за което благодаря на авторите им. Като цяло не съм очаквала да ми обърнете толкова внимание и най-вече да сте сериозни, защото преди постоянно бях в пререкания със съфорумците и очаквах яко наредби.![]()