.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Момиче...

Момиче...

Здравейте, така ще жледам да го карам на кратко за да може всеки да го разбере, не съм добър в обясненията ..
    Така проблема е че момичето което харесвам има най-добра приятелка (нещо като нейна майка не мога да я определя, но я пази постоянно, и мисли само за нея ( не не е лесбийка) и беше недоволна че си пишех и си говорех с приателката й) та тази приятелка й каза да избира между мен и нея (говоря за момичето което харесвам че трябва да избира) не се учудих че избра приятелката си, странното беше че искаше да подържаме контакт без приятлката й да знае, добре до преди няколко дни когато ми писна да съм на заден план и едва ли не да няма време за мен... За 3 седмици май сме се виждали най-много 1-2 пъти през другото време уж е заета или прави нещо (не е така знам че нищо не прави не е от типа хора дето се трудят к т.н.).. Преди няколко дни й казах, че трябва да говорим и й звънях, не след дълго получих съобщение че е заета и трябва едвали не да чакам защото уж е "заета" и няма 2 минути да ме чуе каквото искам да й кажа.
    Добре някак успях да не се вбеся и да се скарамв и ми каза че ще ме потърси (което е правила 1-2-3 пъти от както се познаваме тоест от поне 4 месеца) .. Та според вас дали ще ме потърси, и вобще да очаквам ли нещо ? Дори и да ме чуе и да се промени (не вярвам кой знае колко) какво да правя с приятелката й ? Нямам представа вече какво да правя ..

Според мен тя не знае какво иска. Но по-скоро не разчитай да се получи нещо. Звучи ми като да е несериозна. Ако тя искаше нещо с теб нямаше да се държи така недостъпно.

Цитирай Първоначално написано от Mоnstera Виж мнението
    Здравейте, така ще жледам да го карам на кратко за да може всеки да го разбере, не съм добър в обясненията ..
    Така проблема е че момичето което харесвам има най-добра приятелка (нещо като нейна майка не мога да я определя, но я пази постоянно, и мисли само за нея ( не не е лесбийка) и беше недоволна че си пишех и си говорех с приателката й) та тази приятелка й каза да избира между мен и нея (говоря за момичето което харесвам че трябва да избира) не се учудих че избра приятелката си, странното беше че искаше да подържаме контакт без приятлката й да знае, добре до преди няколко дни когато ми писна да съм на заден план и едва ли не да няма време за мен... За 3 седмици май сме се виждали най-много 1-2 пъти през другото време уж е заета или прави нещо (не е така знам че нищо не прави не е от типа хора дето се трудят к т.н.).. Преди няколко дни й казах, че трябва да говорим и й звънях, не след дълго получих съобщение че е заета и трябва едвали не да чакам защото уж е "заета" и няма 2 минути да ме чуе каквото искам да й кажа.
    Добре някак успях да не се вбеся и да се скарамв и ми каза че ще ме потърси (което е правила 1-2-3 пъти от както се познаваме тоест от поне 4 месеца) .. Та според вас дали ще ме потърси, и вобще да очаквам ли нещо ? Дори и да ме чуе и да се промени (не вярвам кой знае колко) какво да правя с приятелката й ? Нямам представа вече какво да правя ..
    Е не ,брат тая нейната приятелка голям боклук е !!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mоnstera Виж мнението
    Как така приятелката й ще й казва с кого да бъде? Това не мога да го разбера. Все едно й е шефка. Махни се от момиче, което държи повече на приятелката, отколкото на човека, който ,,обича''. Тя не те обича, щом се държи така. Най-добре я зарежи и гледай напред. Все ще има някое момиче, което да те уважава.

Подкрепям и горните 2 мнения ^^

Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Как така приятелката й ще й казва с кого да бъде? Това не мога да го разбера. Все едно й е шефка. Махни се от момиче, което държи повече на приятелката, отколкото на човека, който ,,обича''. Тя не те обича, щом се държи така. Най-добре я зарежи и гледай напред. Все ще има някое момиче, което да те уважава.
    Последно ми обясняваше, че ако приятелката й я остави щял живота й да свърши... как и защо не знам ама ... и аз това си мислех да спра всякакъв контакт с нея и като цяло всичко свързано с нея ама все имаше някаква малка надежда да ме потърси или нещо, но няма ... а за друго момиче, е не е лесно да се намери (не знам да плача или да се смея от този факт) особено където живея, уча и се развивам ... ама мерси.

Супер фен
    Тя оная не и е никаква приятелка....,a може и нейната приятелка да те харесва и да те ревнува от нея като се опита да ви раздели...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това просто е ревност от страна на приятелката на момичето дето харесваш :д може просто и тя да те харесва и за това да отдръпва другото момиче от теб

Когато аз постъпвам така с момче, нямам интерес към него. Въпреки това, така правя аз, има много различни момичета. Възможно е да е объркана, да я е страх от връзка или пък да се прави на недостъпна, но и в тези три случая, е несериозно. Мисля, че не трябва да бъдеш с големи очаквания, съжалявам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Това просто е ревност от страна на приятелката на момичето дето харесваш :д може просто и тя да те харесва и за това да отдръпва другото момиче от теб
    Точно това казвам и аз.Аз бих посъветвала автора да намери начин,да разговаря насаме с момичето,което харесва и да се разберат.

Говорих с момичето, каза че просто не била готова за връзка, но искала все пак да имам контакт с нея ( дам ... мнооого е объркваща или поне за мен е такава), това че приятелката й ме харесва, едвали, повече мисля че се има за нейна майка от колкото това, но кой знае, няма да разбера скоро.
    Благодаря на всеки който е писал, темата вече май стана безполезна...

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Според мене може нейната приятелка да и говори нещо и това да я одръпва от тебе или пък да се притеснява от нещо

Просто се сближи с приятелката и (имам в предвид приятелско сближаване). Така може да си допаднете по характер и да не се налага момичето, което харесва да избира между Вас двамата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си