- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче...
Здравейте, така ще жледам да го карам на кратко за да може всеки да го разбере, не съм добър в обясненията ..
Така проблема е че момичето което харесвам има най-добра приятелка (нещо като нейна майка не мога да я определя, но я пази постоянно, и мисли само за нея ( не не е лесбийка) и беше недоволна че си пишех и си говорех с приателката й) та тази приятелка й каза да избира между мен и нея (говоря за момичето което харесвам че трябва да избира) не се учудих че избра приятелката си, странното беше че искаше да подържаме контакт без приятлката й да знае, добре до преди няколко дни когато ми писна да съм на заден план и едва ли не да няма време за мен... За 3 седмици май сме се виждали най-много 1-2 пъти през другото време уж е заета или прави нещо (не е така знам че нищо не прави не е от типа хора дето се трудят к т.н.).. Преди няколко дни й казах, че трябва да говорим и й звънях, не след дълго получих съобщение че е заета и трябва едвали не да чакам защото уж е "заета" и няма 2 минути да ме чуе каквото искам да й кажа.
Добре някак успях да не се вбеся и да се скарамв и ми каза че ще ме потърси (което е правила 1-2-3 пъти от както се познаваме тоест от поне 4 месеца) .. Та според вас дали ще ме потърси, и вобще да очаквам ли нещо ? Дори и да ме чуе и да се промени (не вярвам кой знае колко) какво да правя с приятелката й ? Нямам представа вече какво да правя ..
Според мен тя не знае какво иска. Но по-скоро не разчитай да се получи нещо. Звучи ми като да е несериозна. Ако тя искаше нещо с теб нямаше да се държи така недостъпно.
Как така приятелката й ще й казва с кого да бъде? Това не мога да го разбера. Все едно й е шефка. Махни се от момиче, което държи повече на приятелката, отколкото на човека, който ,,обича''. Тя не те обича, щом се държи така. Най-добре я зарежи и гледай напред. Все ще има някое момиче, което да те уважава.
Последно ми обясняваше, че ако приятелката й я остави щял живота й да свърши... как и защо не знам ама ... и аз това си мислех да спра всякакъв контакт с нея и като цяло всичко свързано с нея ама все имаше някаква малка надежда да ме потърси или нещо, но няма ... а за друго момиче, е не е лесно да се намери (не знам да плача или да се смея от този факт) особено където живея, уча и се развивам ... ама мерси.
Тя оная не и е никаква приятелка....,a може и нейната приятелка да те харесва и да те ревнува от нея като се опита да ви раздели...
Това просто е ревност от страна на приятелката на момичето дето харесваш :д може просто и тя да те харесва и за това да отдръпва другото момиче от теб
Когато аз постъпвам така с момче, нямам интерес към него. Въпреки това, така правя аз, има много различни момичета. Възможно е да е объркана, да я е страх от връзка или пък да се прави на недостъпна, но и в тези три случая, е несериозно. Мисля, че не трябва да бъдеш с големи очаквания, съжалявам.
Говорих с момичето, каза че просто не била готова за връзка, но искала все пак да имам контакт с нея ( дам ... мнооого е объркваща или поне за мен е такава), това че приятелката й ме харесва, едвали, повече мисля че се има за нейна майка от колкото това, но кой знае, няма да разбера скоро.
Благодаря на всеки който е писал, темата вече май стана безполезна...
Според мене може нейната приятелка да и говори нещо и това да я одръпва от тебе или пък да се притеснява от нещо
Просто се сближи с приятелката и (имам в предвид приятелско сближаване).Така може да си допаднете по характер и да не се налага момичето, което харесва да избира между Вас двамата.