- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Този глас...<3 Не знам защо се развълнувах сякаш го чувам за пръв път. Хубаво е. трябва да измисля нещо. Ще измисля нещо. СБК, знам, че помниш. ;р <3
тази година се оказах много щедра откъм подаръци, май-май...
абе...нека има![]()
черпя https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.n...76&oe=58E844BE
има справедливост
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Само тези които заслужават,нали?
Пак прецакан.
Язък.
Тамън мислех да кажа кво мисла за тия маймуни.
А на въпроса на Ракши,за коледното настроение-не.
Нито сняг има,нито знам кога и къде ще дават "Сам в къщи"..
По темата:
Най-накрая ще почна книгата на Кинг.
Последно редактирано от deitona22 : 12-23-2016 на 16:18
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Ако Земята спре да се върти…
Ако Луната през деня блести…
Ако животът почне отначало…
Ако си имахме вълшебно огледало…
Поетът всъщност е едно дете,
което си измисля светове.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
момента в който разбираш че всъщност си сам и стоиш като самурай хванал гордо меча гледащ врага право в очите
и макар и сам му се смееш в лицето и знаеш че той се страхува понеже ще вземеш още един със себе си
а си мислех че съм я забравил
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Говорихме си дали мнението ни един за друг се е променило от момента, в който сме се запознали, до сега. За мен казаха, че са знаели, че обичам да съм сама, но не са предполагали, че ще бъде толкова често. Беше много дийп, накара ме да се замисля, че наистина е така. Че съм се превърнала в пълен парцал, асоциално самотно животно. Ако излизам с някого, е само с определени хора, които броя на едната си ръка, през деня действително предпочитам да си стоя сама и да си пилея времето с глупости. Понякога дори когато съм навън с голяма компания, отказвам да участвам в разговора, дори да е по тема, която ме вълнува, и само стоя мълчаливо на масата с останалите като най-големия интроверт. Искам да бъда човека, който бях преди три месеца, онова усмихнато момиче, което не се спираше за повече от 15 минути вкъщи и непрекъснато общуваше с различни хора от различни среди, и най-вече, се чувстваше щастливо. В момента съм се вкопчила в идеята, че мога да бъда щастлива само ако отношенията ни се оправят, въпреки че знам, че вероятността това да стане е 2%. Не искам да е така, но не мога да открия как да си избия тези мисли от главата и да се чувствам добре отново.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
като сте заговорили за сам вкъщи тъкмо прочетох това http://www.obekti.bg/chovek/13-tayni-za-sam-vkshchi :дд инче и на мен хич не ми е коледно
обичам да ходя там, да ям супа и да си лафя с него, голям пич е, а кви романтични неща прави на неговата... грр :д
Ракши ли, не знам кой пита нагоре за коледното настроение. Имам! <3 Хубаво е да ядеш шоколад под формата на дядо Коледа, хубаво е храната да е забавна и красива. Хубаво е, когато навсякъде свети и има елхи. И е хубаво да си у дома. Вкъщи, в Русе демек, също често си скръцваме със зъби през многото почивни дни, но е нормално при две седмици 24ри часово висене вкъщи. Това е единственото време от годината с толкова време за себе си и другите.
квак
Life goals - да имам възможност да си купувам цялата серия на дадена марка козметика, а не само няколко неща. ^_^ Winter на Есенс е майкоооо... Три цвята лак за нокти, три цвята прахообразни сенки за очи, две червила, молив за устни, руж, крем за ръце, бляскава база за сенки, апликатор за грим, искам ги всичкитееее! <3 Задоволих се само с едното червило, матовия лак, базата за сенки и апликатора. Пак съм доволно де.
Такива цигании чак не съм очаквала. И това са хора, които се занимават с уж смислени неща. Не знам как може да живееш на гърба на другите по този начин и да си ок с това.
Ако не друго, то поне е ценен опит за мен. Никакви "познати" повече.
не е шут, а е рицар, както много пъти предполагах
http://www.blitz.bg/layfstayl/khoros...ews474007.html
ако тя е рицар значи май нещо няма да си паснем защото има нужда от партньор, който не е агресивен и прекалено доминиращ
хохохохох, значи си идеален
още не сте се събрали, а вече се интересуваш от нуждите и
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
виж са да кажем че съм съгласен понеже и аз много пъти (както и сега естествено) съм бил недооценян :д
но след като жената не оценя нищо и да кажем не е с теб но утре я видиш с някой друг тук тезата ти пропада
значи жената цени разни неща които явно ти ги нямаш а ги има другия, и тва в общия случай а не при тебе или мене
са вече кои са тия конкретни неща които ценят жените може само да се гадае
1во-(предчувствам включване на грозния)
2ро-(предчувствам включване и на някоя "свястна" която цени отношението и бла)
3то-(интересно е кой друг типаж за който не се сещам ще се включи)
аз съм второто хахах
Евала!
1-во - Какво те накара да мислиш така?
2-ро - Тези "свястни", които ще побързат да се оправдават, ще го направят за да не излезе че са най-обикновени к0-ври!
хахах
"Гузен негонен бяга!"
Баш си от второто!
ми бате не знам, ама подборното оценяване не важи, или оценяваш или не
и като оценяваш не значи да налапаш нечий к*р, а просто да оцениш - to acknowledge it
щот като някой напълно непознат ти направи път да минеш - просто минаваш, ама като ти направи път да минеш пичагата дет си е паркирал мерцедесчето отпред му се усмихваш, нали
кат ти подаря цветя се радваш, щот са цветя и е миличко, не значи, че ще ми духаш в кенефа
кат ме целунеш по бузата го намирам за сладурско и миличко и се радвам, не си мисля, че искаш да ми духаш в кенефа
или кат баба ти ти се обади да те пита дали си се прибрал или неш такова - оценяваш го, не мрънкаш, че тая дърта бабичка не спира да ти досажда
fuck mate, it's all of them little things that make life beautiful
*end of rant*
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer