.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Прекрасни места.. Много искам да карам по такива змиевидни пътища.
    И аз, и аз. Разкошни са!
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    хубаво е човек първо да опознае родината си и да пътува в нея,преди да излезе навън , за да опознава другите страни.. лично аз знам.някои много добри места в България където ходят само бройки и не са известни..
    България е малка страна - на можеш да ме убедиш, че в нея има повече и по-красиви природни забележителности, отколкото по широкия свят !
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    За да победиш страховете си, трябва да се изправиш срещу тях.
    Така е, но сигурно никога не бих могъл да ги преодолея напълно.
    С удоволствие бих минал пътя Ла Пас - Коройко (Yungas Road), но пеша или с колело.
    Camino del Rey - в никакъв случай !
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Прекрасни места.. Много искам да карам по такива змиевидни пътища.
    Това проходът Стелвио ли е ?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Така е, но сигурно никога не бих могъл да ги преодолея напълно.
    С удоволствие бих минал пътя Ла Пас - Коройко (Yungas Road), но пеша или с колело.
    Camino del Rey - в никакъв случай !
    Аз бих ти препоръчала стъклената кутия на Връх Мон Блан. Безопасна, но ще ти вдигне адреналина изключително.

Повече от фен Аватара на michaelis
    познах 'шот си една от ногото
    че какво и е на момичето бе бохо ?!? Дори и пари да няма или каквото и е да е, защо да не пише за места в света ?
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Аз бих ти препоръчала стъклената кутия на Връх Мон Блан. Безопасна, но ще ти вдигне адреналина изключително.
    стига пък и ти, че ми се изпотиха ръцете като ги гледам тези височини, аз имам страх от високото и лекара ми е казал на по-високо от жена да не се качвам

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    abre boho,ne kazvam,che ne e hubavo,ama mojeshe pone da probva neshto za rodinata si da predstavi,a ne samo da si vinti vyobrajenieto s mesta na koito nikoga nqma da byde.. Ako iskash mojem da zasegnem i temata kak i zashto ima nepokytnati mesta po zemqta i tolkova krasivi na koito ne e stypval choveshki krak,a sme trygnali da habim resursi za leteneto v kosmosa?
    Последно редактирано от DoubleDMG : 12-17-2016 на 20:08

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    белинташ е доста интересно място и близо до Пловдив до колкото помня присъства в едно от пророчествата на Ванга

а от времето на траките се смята че това място е центъра на света
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    България е малка страна - на можеш да ме убедиш, че в нея има повече и по-красиви природни забележителности, отколкото по широкия свят !
    ?

dori ne se opitvam ... napylno sym syglasen, che po "shirokiq svqt" ima i po krasivi mesta,no e hubavo chovek da pogledne pyrvo okolo nego..

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    белинташ е доста интересно място и близо до Пловдив до колкото помня присъства в едно от пророчествата на Ванга

а от времето на траките се смята че това място е центъра на света
    А какви интересни обекти може да се наблюдават отгоре на платото.. Само трябва да се внимава с радиацията, че на места е до опасно ниво.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    А какви интересни обекти може да се наблюдават отгоре на платото.. Само трябва да се внимава с радиацията, че на места е до опасно ниво.
    това с извънземните не го вярвам много но си е факт че компаса там полудява и смятам да го посетя идващата година
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

abre boho,ne kazvam,che ne e hubavo,ama mojeshe pone da probva neshto za rodinata si da predstavi,a ne samo da si vinti vyobrajenieto s mesta na koito nikoga nqma da byde.. Ako iskash mojem da zasegnem i temata kak i zashto ima nepokytnati mesta po zemqta i tolkova krasivi na koito ne e stypval choveshki krak,a sme trygnali da habim resursi za leteneto v kosmosa?
    Ти сам пишеш за местата в България ама с букви на маймуница. Знам, че ние в България имаме такива места където никъде другаде по света ги няма. По света също има такива места затова и земята е уникална.

абе тя малка малка ама е център в света за някои неща, но нащо племе още не го разбира ....

това с извънземните не го вярвам много но си е факт че компаса там полудява и смятам да го посетя идващата година
    дали вярваме или не те просто съществуват, само че са доста по напред от нас не става въпрос само за техническата част

Доста елементарно и типично за дребна душица, като теб. Вместо да се включи и да каже и покаже нещо допълнително, той плюе по другия, защото е представил нещо, което на него не му харесва или не му се струва достатъчно.
    Няма да коментирам изобщо въпроса, че ти не си този, който ще казва аз къде съм била и какво съм видяла, къде ще бъда и т.н.
    Повече не смятам да ти отговарям, че много ти паднах на нивото.

Град
    системата дегоба
    нашата земя е напоена с духа на хората които са живели по нея и също така с много история

тази година започнахме да копаем на случайно място окопи и докато копаехме започнахме да вадим гилзи манлихер и ремингтон

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    дали вярваме или не те просто съществуват, само че са доста по напред от нас не става въпрос само за техническата част
    от къде знаеш че са само едни и че няма други дето са по-назад от нас?

Уникални красоти.. Не бих жертвал живота както някои хора на показаните снимки, освен ако нямам друга цел. В планините има много енергийни центрове. Дом на много легенди за божествени явления.. В Родопите например някои местни също споменават, че през нощите излизали странни светлини като НЛО. В близост до връх Триглав също някои хижари пазят истории и има едни земни очетания и кръгове, където не расте трева, заради някакво излъчване.

Представете си щом в България има такива кътчета, то Хималайте какви тайни пази.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Това проходът Стелвио ли е ?
    Да!
    Първата снимка - Трансфъгърашкото шосе в Румъния.
    Втората - проходът Стелвио най-красивият алпийски път в Италия.
    Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

от къде знаеш че са само едни и че няма други дето са по-назад от нас?
    разбира се, че има всякакви видове, отделно вече са тези паралелни вселени и т.н. На базата на матетатични изчисления на приблизителен брой планети и звезди от "само няколко стотин милиярда" в тази вселена се предполага, че съществуват от около 300 000 цивилизации някъде си там. Колко са по-напред от нас и колко по-назад или като нас незнаем, защото тези които са по-напред няма да се занимават с изостанали примати като нас, а другите на нашия хал не могат да дойдат до тук както и ние никъде не можем да отидем да видим.

разбира се, че има всякакви видове, отделно вече са тези паралелни вселени и т.н. На базата на матетатични изчисления на приблизителен брой планети и звезди от "само няколко стотин милиярда" в тази вселена се предполага, че съществуват от около 300 000 цивилизации някъде си там. Колко са по-напред от нас и колко по-назад или като нас незнаем, защото тези които са по-напред няма да се занимават с изостанали примати като нас, а другите на нашия хал не могат да дойдат до тук както и ние никъде не можем да отидем да видим.
    те са тук и не са един вид. занимават се, и с нас, и с планетата

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    те са тук и не са един вид. занимават се, и с нас, и с планетата
    ми незнам може и така да е. Но имаше едни чинии в САЩа дет са паднали в Розуел през 1948г. и от там с reverse engineering имаме сегашните джаджи, но не само те и руснаците са имали контакт и китайците, Аржентина, Чили и къде ли не. Ние поне като видим нещо друго в небето и веднага стрелба, толко сме гостоприемни
    Последно редактирано от michaelis : 12-18-2016 на 08:18

ми незнам може и така да е. Но имаше едни чинии в САЩа дет са паднали в Розуел през 1948г. и от там с reverse engineering имаме сегашните джаджи, но не само те и руснаците са имали контакт и китайците, Аржентина, Чили и къде лине. Ние поне като видим нещо друго в небето и веднага стрелба, толко сме гостоприемни
    Нашите технологии са като дървено копие срещу АРМАТА. сравнение с техните.. : )

anonymous990763
    Guest
    Не се шегувам за радиацията.

Мега фен Аватара на solo_

Thumbs up

Това е обяснено за клипчетата и снимките в YouTube - http://www.protectiongroup.org/sup/ufos.html

иначе може би се намират в небесния Йерусалим на Бог
    споменат в Откровението

а ако нещата в Библията са реални, извънземните далеч няма да са такива за каквито ги мислите в момента

ето ви и това:

От тези апарати излезли някакви същества, подобни на хората. Всяко имало по четири лица (на човек, орел, лъв и херувим) и по 4 криле, по които се виждали и ръце. Две крила обхващали тялото му, а другите две били свързани.

това звучи по-логично от митовете за Сивите, Сирианците, извънземните хора, звездните хора и останалите глупости

извънземните хора се смятат за хибриди, създадени от Сивите

хибрид между човешко същество и нещо друго... но не си спомням какво беше

мисля, че това са просто измислици на хора, търсещи вниманието на медиите

в древността хората са били много по-напред от нас в момента
    тъй че технологията нищо не означава
    Последно редактирано от solo_ : 12-18-2016 на 11:17
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    От тези апарати излезли някакви същества, подобни на хората. Всяко имало по четири лица (на човек, орел, лъв и херувим) и по 4 криле, по които се виждали и ръце. Две крила обхващали тялото му, а другите две били свързани.
    Човека, орела, лъва и херувима са символ на всяко от четирите Евангелия, а не описание на извънземни, невежа.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си