- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Много са ми интересни такива места. Споделете и вие??
България е малка страна - на можеш да ме убедиш, че в нея има повече и по-красиви природни забележителности, отколкото по широкия свят!
Така е, но сигурно никога не бих могъл да ги преодолея напълно.
С удоволствие бих минал пътя Ла Пас - Коройко (Yungas Road), но пеша или с колело.
Camino del Rey - в никакъв случай!
Това проходът Стелвио ли е?
abre boho,ne kazvam,che ne e hubavo,ama mojeshe pone da probva neshto za rodinata si da predstavi,a ne samo da si vinti vyobrajenieto s mesta na koito nikoga nqma da byde.. Ako iskash mojem da zasegnem i temata kak i zashto ima nepokytnati mesta po zemqta i tolkova krasivi na koito ne e stypval choveshki krak,a sme trygnali da habim resursi za leteneto v kosmosa?
Последно редактирано от DoubleDMG : 12-17-2016 на 20:08
белинташ е доста интересно място и близо до Пловдив до колкото помня присъства в едно от пророчествата на Ванга
а от времето на траките се смята че това място е центъра на света
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
Доста елементарно и типично за дребна душица, като теб. Вместо да се включи и да каже и покаже нещо допълнително, той плюе по другия, защото е представил нещо, което на него не му харесва или не му се струва достатъчно.
Няма да коментирам изобщо въпроса, че ти не си този, който ще казва аз къде съм била и какво съм видяла, къде ще бъда и т.н.
Повече не смятам да ти отговарям, че много ти паднах на нивото.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
нашата земя е напоена с духа на хората които са живели по нея и също така с много история
тази година започнахме да копаем на случайно място окопи и докато копаехме започнахме да вадим гилзи манлихер и ремингтон
Уникални красоти.. Не бих жертвал живота както някои хора на показаните снимки, освен ако нямам друга цел. В планините има много енергийни центрове. Дом на много легенди за божествени явления.. В Родопите например някои местни също споменават, че през нощите излизали странни светлини като НЛО. В близост до връх Триглав също някои хижари пазят истории и има едни земни очетания и кръгове, където не расте трева, заради някакво излъчване.
Представете си щом в България има такива кътчета, то Хималайте какви тайни пази.
разбира се, че има всякакви видове, отделно вече са тези паралелни вселени и т.н. На базата на матетатични изчисления на приблизителен брой планети и звезди от "само няколко стотин милиярда" в тази вселена се предполага, че съществуват от около 300 000 цивилизации някъде си там. Колко са по-напред от нас и колко по-назад или като нас незнаем, защото тези които са по-напред няма да се занимават с изостанали примати като нас, а другите на нашия хал не могат да дойдат до тук както и ние никъде не можем да отидем да видим.
ми незнам може и така да е. Но имаше едни чинии в САЩа дет са паднали в Розуел през 1948г. и от там с reverse engineering имаме сегашните джаджи, но не само те и руснаците са имали контакт и китайците, Аржентина, Чили и къде ли не. Ние поне като видим нещо друго в небето и веднага стрелба, толко сме гостоприемни![]()
Последно редактирано от michaelis : 12-18-2016 на 08:18
Това е обяснено за клипчетата и снимките в YouTube - http://www.protectiongroup.org/sup/ufos.html
иначе може би се намират в небесния Йерусалим на Бог
споменат в Откровението
а ако нещата в Библията са реални, извънземните далеч няма да са такива за каквито ги мислите в момента
ето ви и това:
От тези апарати излезли някакви същества, подобни на хората. Всяко имало по четири лица (на човек, орел, лъв и херувим) и по 4 криле, по които се виждали и ръце. Две крила обхващали тялото му, а другите две били свързани.
това звучи по-логично от митовете за Сивите, Сирианците, извънземните хора, звездните хора и останалите глупости
извънземните хора се смятат за хибриди, създадени от Сивите
хибрид между човешко същество и нещо друго... но не си спомням какво беше
мисля, че това са просто измислици на хора, търсещи вниманието на медиите
в древността хората са били много по-напред от нас в момента
тъй че технологията нищо не означава
Последно редактирано от solo_ : 12-18-2016 на 11:17
Let's ride the big rainbow to Gayland.