- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Притеснявам се, че мириша на лошо
Неискам да разправям на дълго и широко за проблемите със здравето ми. Следващата седмица съм на доктор.
Ще разкажа накратко за проблема. От около месец почнах да се изпускам по голяма нужда в гащите ми. Неусещах, че ми се ходи и изведнъж ставаше всичко. Нашите разбраха и си помислиха, че може да е нещо временно. Решиха да ми купят памперси докато отшуми проблема да ги нося, но не отшумя. С памперса е много по-лесно. Понякога си мисля, че мириша и усещам миризмата от памперса. Нося си парфюм с мен да се пръскам, но отново си мисля, че мириша на лошо. Има ли начин да премахна миризмата?
Вземи си панталони с ластик на глезените, да не ти се стича в обувките поне, хем ще ти е топло на краката. Миризмата я остави, без това си грозен.
Los Merengues...
Тури си един ароматизатор в гащите и готово ... ще миришеш на пролет !
Все ми е наум, че ваще ще ти купят и дадат да носиш памперси един месец, вместо да те заведат на лекар. Толкова ли ви е скучно, че се подигравате с неща, които ама хич не са смешни? Лапешка му работа. А и да, да не забравя, обикновено шега, шега, ама си предизвикваш съдбата и ще ти дойде на главата наистина.
тоя чичко много се вазбужда така штото има фетиш
ма е много айди да неказвам штото е самотен и само мастурбиранито му устана като опция
иначи преди сашто имаше такава тема ма бяха качени снимки на някакви гашти намазани с някакво жиле
по темата - намири си женаи се лекувай
вав случай чи темата е вярна - има упражнения за стягане на мускулити
Последно редактирано от solo_ : 01-19-2017 на 16:25
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Аз продължавам да вярвам, че лъжеш. Така както си се изразила излиза, че хич не ти пука, че носиш памперси. Памперси, които трябва и на даскало да сменяш. Памперси, които няма как да прикриеш, демек ще ти се подиграват разни хора, които не са наясно с дадената болест, примерно. А в даскало тези хора са много. На теб проблемът ти е, че миришело. Даммм, убедена съм.
![]()
![]()
Дано не е истина това.
Соло мойто момче, нямаш ли домашни бе....
Тая тема вече си я пускал... Повтаряш се..
По темата: Закачаш един airwick на врата и си пръскаш като замирише... Даже може да си купиш от ония дето сами си пръскат на определен интервал от време...
Последно редактирано от Dwyd96 : 02-05-2017 на 16:17