.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Много неловка ситуация

Ще говоря директно по въпроса който ме мъчи, а той е следния: С приятелката ми с която сме от скоро решихме да го направим, смисъл тя се почувства готова (аз съм на 19 тя е по малка) та аз нямам нищо против, защото ако имах би изглеждало странно хаха ама има едно нещо което ме мъчи много и то е, че не съм от надарените дори нз дали спадам към нормалните, в прав текст ми е малък и не знам как ще реагира тя.. Ако момичета са изпадали в такава ситуация или има такива момчета да дадът някой съвет или нещо от сорта. Как да подходя и тн. Благодаря предварително!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    готин ник
    Та по темата...не знам какво да ти кажа.Не може да се знае как ще реагира,докато не се случи. Съответно те съветвам да не изпадаш в размисли,не е нещо,което можеш да промениш на момента,нито пък е болка за умиране.Всичко зависи от начина,по който я караш да се чувства с теб.Ако се чувства добре и иска да бъде с теб,нямаш за какво да се тревожиш.Бъди уверен в себе си и не се притеснявай толкова.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Не се филмирай ! Еби я щом ти е паднало и не мисли колко ти е голям или малък! Само си вземете и ползвайте презервативи! Успех !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на divergent
    След като е девствена има вероятност да няма вярна преценка за размера и изобщо да не му обърне внимание. Важното е да си направите кефа в крайна сметка.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

AddieM
    Guest
    Ти я познаваш най-добре и можеш най-точно да прецениш.. ако е някоя кифла, според мен е почти сигурно да направи проблем, ако е свястна, най-вероятно нищо няма да каже. А и както казаха преди мен, щом е девствена най-вероятно няма точна преценка

Успех! И без притеснения, всички сме хора!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си