- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за окосмяването при мъжете?
харесва ли ви или не? как предпочитате 1 мъж да има косми или да е гладък......
Е нормално си е к'во! Аз махам космите единствено коремната област и краката... е и там к'во му се викаше - гениталните области
Не е от особено значение за мен, стига космите да не са по-дълги от косата ми
Колкото по-малко косми, толкова по-добре.
и аз мисля че колкото по малко толко по добре!
Намирам ги за секси (стига да не са по гърба и да не са мноооого дълги). Не ми харесват голи охлюви...
Супр са и ме възбужда. Мъжо изглежда адски мъжествен така и ме влудява.
аз съм против обезкосмяването на краката и ръцете при мъже но харесвам когато гърдите на мъжа са гладки
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Първоначално написано от K123
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Мен пък ме кефят обезкосмени .. нзз много са ми гнусни тия косми ...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
ее значи аз съм на кирия щото аз почти нямам косми гладък съм като бебешко дупе без да се обезкосмявам и съм на 14 ( а имам приятели толкова косми че палто могат да си изплетът )
Не обичам голи охлюви. Нормалното мъжко окосмяване даже е секси
И аз така, но ако са прекалено окосмени тряа да направят нещо по въпроса.. отвръщават ме дебелаци със някакви къдрави косми по корема...Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
имам един приятел на 22г, който е като зомби. Повече коса има на краката отколкото на главата. Целея е като килим. Единствено оная работа си обезкосмява и въпреки това винаги си намира момичета за секс и даже самите те го търсят често Незнам как не ги е гнус.
аз ги махам само по корема и гардите!!!!
+1Първоначално написано от shady^baby
косми ^^ .
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от billycohen
АЗ ще ти отговоря защо става така, защото косматите мъже са по сексуални и ги бива в секса заради голямото наличие на тестостерон
И ДР. РАБОТИ
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
няма нищо лошо в това мъжете да се обезкосмяват...някои казват че е секси,но не ми е много приятно да пипам космати крака и гърди,да не говорим за интимните части
бе не ми е приятно срещу мен да стои маймуняк...
Имам един приятел, който целия се обезкосмява, но има и тяло на бог
намирам го за много секси обезкосмен
И аз не харесвам мъже без никакви косми. Намирам ги по - мъжествени с косми (освен по гърдите, там предпочитам да са гладки).
Първоначално написано от sodomicdream
ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН МУ ПОДАРИ ЧЕРУПКА
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
izdavat majestvenost...a kato vidq nekoi gladak i samo edno si mislq- 4 e gei...nz 6to.........