- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Z O D I A
Predi imashe takava tema neka i sega ima... kakva zodiq ste?
Koq zodiq vi privlicha nai mnogo...?
ako chetete astrologichni knigi koi vi e lubimiq avtor?
Az sum zodiq RIBI s aksendet oven, luna v vezni, mars - strelec i venera - telec (kak sa sa naredili sichki razlichni...)
zodiite koito nai mnogo me prevlichat zapochvashto ot No1 sa:
1.oven
2.vezni,rak
3.kozirog, deva
4.strelec, lav
5.telec, ribi
6.vodolei
7.bliznaci, skorpion
Lubimite mi knigi sa na Plamen Rumpalov
az sum rak s ascedent skorpion.ama i dvete sa mi vodni zna4eta
Любовта е най-висшата степен на омразата
Mii az sam m/y rak i luv (22.07.) neznam s kakuv ascedent, nai mnogo me privli4at bliznacite
My heart topur-lopur for you, baby!
az sum luvche)ne che mn q haresvam taq zodiq verno che si imame i hubavi cherti no obojavam vezni...tiq hora prosto sa mi liubimi)no vse pak edna zodiq...inache obichkam devata bliznacite i ovena..s posledniq rabotim chudesno v ekip i kato cqlo se vodim dosta dobre a inache s racite dosta se draznim...(mama)
ЛЪВ
ааа?! моляяя?! ..не може ли преди да пускате умни теми да обясните кво е асцедент... иначе съм девичка :P
..But why?...
RAK si! dovedeniq mi bashta e na 22 i e rak 100%Първоначално написано от Pepsi^
znam za tozi den che ste dosta tvardoglavi no darjite na horata koito obichate do krai, dori ako vi napravqt mrasno shte prostite - pri povtorna izdanka stavat minalo za vas.... kaji dali sum prava
аааа не неее......може и да не си рак....когат си роден така...знам че се правят едни тестове ли там кво да видиш към коя от двете зодии по спадаш..май тей беше...Първоначално написано от Pepsi^
..But why?...
Ne ta pitam kakav ti e aksendenta prosto kazah kakv e moq ...Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
a aksendeta se opredelq ot chasa na rajdane ... i razbira se zodiqta - slancheviq ti znak... aksendenta e kato 2ri nai vajen znak kato cqlo - kato vtori slanchev znak e...ako ne ste razbrali kajete da se opitam da obqsna po dobre!
oshte neshto - slancheviq znam e tozi koito se opredelq ot denq na rajdane - t.e. moq e ribi
ааааа първо да кажа не съм искала да се заяждам с тоя си пост..май тей излезе;0) просто ми беше интересно..мерси за инфото))Първоначално написано от Kittie_
..But why?...
DEVA
Sing what you can`t say
forget what you cant play
hasten to drown into beautiful eyes
walk withhin my poetry this daing music
my lovevetter to nobody
az na tekiva raboti nevervam
: AMG Corporation ::
аз съм стрелец
на 29-ти тоя месец съм родена
и скоро имам рожден деннн
AMG-to,kak mi napomnq6 za.....aide nqma da kaja 4e 6te vzeme da mi se rasurdi o6te pove4e i da ne vqrva6 kaji koq zodiq si
Любовта е най-висшата степен на омразата
Osven, che sym zodiq rak, drugo nishto ne im razbiram na tezi zodii, nito pyk im vqrvam
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Аз съм Овен и се кефя по принцип на Стрелец и Лъв, но никога, като се замисля, не съм ходила с никой от тези зодии. Сега ходя с Близначе
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
аз съм водолей, но не обръщам внимание на зодията, все пак мисля,4е от мойта зодия има най-мн яки, според мен хора
ko kat ne vervash kaji kva zodiq siПървоначално написано от AMG-to
az sum luv s ascendent deva. Mnogo viarvam v zodiite i sum 4ela dosta na taia tema. Imam si astrolojka i tia mi znae v koi zodii sa mi planetite taka 4e ne mi se nalaga da gi pomnia! :P Nai-se razbiram s oven,strelec,telec(samo momi4eta) i vodolei(samo mom4eta).
Ми аз съм рак, ама си нямам на представа къв ми е асцедента.Ми мисля , че се разбирам с лъв и водолей.А най-много мразя БЛИЗНАЦИ
Аз съм скорпион и знам, че се привличам с раци ... и един веднъж доста ме привличе А сега си харесвам едно скорпионче като мене и четох, че връзката м/у скорпион и скорпион била невъзможна интересно защо тогава се разбираме много добре
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ne e nevazmojna vraskata a mnogo burna i strastna osven ako ediniq ne se ostavi na drugiq da vladee neshtata shte ima vinagi karanici za nadvlastie A skorpion i rak i ribi i ribi ili ribi i rak i ribi i skoprion t.e. vraskite m/u vodnite znaci sa nai perfektnite vraski , no ne sum mn sigurna v tova zashtoto ne se razbiram s skoprioni -maje ili jeni...
no za sichko si ima izklucheniq...
Везни съм.Само това знам...