.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
  1. #1
    Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Регистриран на
    Jun 2009
    Град
    stara zagora
    Мнения
    363

    Angry какво иска от мен??

    Здравейте!
    Ще започна накратко историята си , по която все още имам не отговорени въпроси , затова и пиша тук.
    Първокурсничка съм в университета , както обичайно нови хора нови компании. Във въпросната ми нова компания се запознах с едно момче и нещата между нас се случиха много бързо , излизахме , държахме се сякаш сме заедно - с една дума всичко беше доста хубаво , като приемем факта че след лятото той преживяваше и явно още страда от накърнено достойнство резултат от изоставянето му в предна връзка. И така де всичко вървеше много добре , сякаш бяхме заедно без да си го кажем , но изведнъж нещо сякаш започна да се накъсва и играехме малко тип " днес те искам утре не " , аз се бях изморила от това , тормозеше ме този факт и говорих с него като той естествено от своя страна се измъкна с простото " за сега е по-добре да си на страна от мен " , разбрахме се и останахме приятели , но сякаш не се получава - все пак сме в една компания ще се гледаме и още дълго. В началото той избягваше да излиза с нас , после виждах че сякаш му е неловко . Търсеше ме и за щяло и не щяло , после започна да се заяжда с мен ей така за каквото се захване , интересуваше се ако не отида някъде с тях с кой съм и т.н , започнах да го игнорирам и виждах че това малко го дразни. Той направи и много неща с които ми падна в очите ( мързи ме да изреждам) но като например : говори за други пред мен , хвали се с коя какво вършил и така нататък и си мислеше че ме засяга , държал ми е сметка и за някакви дребни неща. Беше ме махнал от приятели във фейсбук а като излезем с компанията ни се прави на луд говорих с него за пореден път да видя какъв му е проблема той ми заяви разни глупости , после се скарахме , блокира ме , при положение че трябваше аз да се сърдя и т.н , но му простих и сега поне ме отблокира (не че е от значение) , дразненията и лапешките му истории го правят смешен и все пак до някъде му се дразнех .. Сега пак ми се прави и се шегува с мен за щяло и нещяло скоро пък в чат с едно момиче от компанията ни с които са много добри приятели видях как ме беше сравнил с някаква си там. Въпроса ми към вас е - какво иска от мен? Защо съм му в устата и само продължава да се заяжда? Това някакъв признак ли е че има нещо все още ?
    Благодаря предварително

  2. #2
    Голям фен Аватара на HardJ
    Регистриран на
    Nov 2015
    Мнения
    735
    Ще го кажа от мъжка гледна точка
    Винаги,когато едно момиче ни се дърпа на нас ни е по-интересно опитваме всякакви начини тя да ни обърне внимание и в повечето ситуации не се получава .

  3. #3
    Повече от фен Аватара на DeHu
    Регистриран на
    Jun 2011
    Мнения
    457
    Отговорът е много прост-човекът има много голямо его и хем те харесва и иска да е с теб,хем се прави на интересен и се опитва да си докаже,че може и без теб.Друг е въпросът защо се дърпа при положение,че очевидно има интерес към теб и според мен отговорът е,че е от хората,които обичат да има някаква драма,защото иначе им е скучно.С две думи,твоето момче е малко недорасло и вариантите са или да ти се налага да му търпиш изцепките или просто да приемеш,че не е твоят човек.Предполагам,че наистина го харесваш,но се запитай наистина дали си заслужава да търпиш такова отношение.

  4. #4
    Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Регистриран на
    Jun 2009
    Град
    stara zagora
    Мнения
    363
    Проблемът е че там че вече го преодолях до някъде .. Абсолютно знам че не е за мен , той е непостоянен , и сега даже се занимава с една , която си има сериозно гадже , слага си статуси ,песни и тем подобни глупости и все пак на моменти ми е мъчно заради хубавите ни моменти .. той просто не знае очевидно какво иска. Не само его но и комплекси но .. не знам какво да правя вече , иска ми се хубаво да го накажа по някакъв начин Благодаря ви !

  5. #5
    Повече от фен Аватара на DeHu
    Регистриран на
    Jun 2011
    Мнения
    457
    По принцип безразличието е най-голямото наказание.Въпросът е да стигнеш до този момент,в който наистина не ти пука за него и нито искаш да го наказваш,нито да го обичаш или да изпитваш към него каквито и да било чувства и то всъщност това е най-трудното. Не знам колко са ми правилни съветите,но се надявам поне малко да съм в помощ.

  6. #6
    Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Регистриран на
    Jun 2009
    Град
    stara zagora
    Мнения
    363
    Да ,благодаря ти. Мисля че до някаква степен той доста си ме подценява , знае колко съм добричка и си мисли явно че още ми пука и че едва ли не ако ми свирне ще хукна след него. Той е такъв човек , свикнал е да тичат след него , но точно обратното и се стремя да му покажа че при мен не мина номера

  7. #7
    не минава ли май мислиш още за него а най-лошото е че той го знае. Плюса е че неговите нерви не държат също защото и ти си му в главата. Но има и други в главата му.

  8. #8
    Аз мисля че те харесва но или не знае какво да прави(тоест да останете приятели или да станете гаджета) или та е видял с някво друго момче да сте близки и ревнува (поне аз така направих и почнах да обиждам най-добрата ми приятелка която харесвам).Затова помисли малко дали първо ти не си направила няква грешна постъпка но ако си го преодоляла както казваш не мислиш за него и не му обръщаш внимание(повярвай това много дразни).

  9. #9
    Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Регистриран на
    May 2011
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Мнения
    1 416
    Има друго момиче дето го подлудява..а теб те е използвал само за разсейване според мен ,приятна си му но не е искал ти да се привързваш за да може да си тръгне по всяко време.Когато между двама има напрежение то е защото се харесват ма не могат да са заедно поради една или друга причина ...и тогава идва кофтито ситуация между тях..тези двама души добре знаят че няма нещо повече..но и нищо по-малко !
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

  10. #10
    Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Регистриран на
    Jun 2009
    Град
    stara zagora
    Мнения
    363
    Да точно това ме побърква , но не искам да говоря с него..

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си