.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
  1. #1

    Unhappy Пред раздяла

    Здравейте ! Моята история е дълга! Имам връзка от 7 години и двамата сме на 22г в началото бяхме на разстояние предоляхме и това. Заживяхме заедно.Всичко беше добре обичахме се както една връзка. Имаше много недостатъци преглътнах ги,но с течение на времето това напрежение продължаваше. Всичко преглътвах в името на нашата любов. Той ми е първи много го обичам,но вече ми е много трудно за това искам да споделя с вас. Започнаха да стават скандали с стресове аз се разболях.Посягал ми е обиждал ме и какво ли не. И всичко това пак преглъщах. Преди години пушеше трева нямах нищо против,а от скоро и чай започна все се карахме заради това криеше и в един момент спря,поне аз така си мислех. Докато един приятел стар наш общ не дойде на гости за няколко дена и не ми отвори очите ,че моя постоянно пуши и спирка няма пристрастил се бил. А това ме тормози най -много искам да спре. Говоря с него а той започва да вика и да крещи , а го виждам как постоянно как пуши тази гадост. И все още се опитва да ми посяга. Това момче ми каза,че най добре е да се разделим не знам какво ще кажете вие. Толкова много съм дала за моята любов много неща съм преглътвала . Исках и деца от него. Всичко това го прави скришом от мен. А когато се прибера от работа все е неадекватен. Парите вкъщи все не стигат,защото той си взема почти всеки ден. Пак нищо не казвам.... Много пъти съм му намирала пакетите и все се оправдава,че е за някой друг,да не му вярвам,но когато му взема пакета започва да вика и да крещи. Какво да сторя не знам и аз вече толкова съм объркана. Толкова много държа на него искам да спася връзката си с него,но и здравето си пропилявам.А съм осъзнала,че и не мога без него. Как ще го предолея не знам. Опитвам се да говоря с него,че това не ми харесва и ме тормози той само отрича и започва да вика. Представях си живота с него. Какво да правя кажете ми толкова съм объркана.

  2. #2
    Мега фен Аватара на RapExotic
    Регистриран на
    Nov 2013
    Мнения
    4 760
    Жените имате свойството да тичате след льольовци, докато обяснявате как искате свестни момчета.

  3. #3
    Имам подобен проблем със жена. Дълги години сме заедно 9 на брой и преди 2 седмици ме напусна и се върна при техните. Направих много грешки спрямо нея , всичките поправими . Но в последно време работех прекалено много и не ѝ обръщах достатъчно внимание, затова и тя си тръгна. Обичам я и искам да спася връзката си , но се опасявам че този път няма да стане.

    Момчето което обичаш щом пуши трева , не е проблем стига да не минава на нещо тежко. Обикновено така става. Ако е мързел и не работи , и чака всичко на теб . Жена , защо не познавам аз такава като теб. Живота е тежък и все се влюбваме в неправилните хора. Седни и помисли дали наистина искаш да си с този човек и какво ти дава. И понякога дори и минусите да са в повече , дали би се променил заради теб. Аз бих дал всичко и бих се променил за жената която обичам , но май вече е късно за каквото и да било. Ако той би се променил дай му шанс . Но никоя жена не заслужава да ѝ посягат. Не знам друго какво да ти кажа. Аз едва ли съм за пример след като аз съм в твоето положение. Давам всичко и не е достатъчно.

  4. #4
    Мега фен Аватара на an7raks
    Регистриран на
    Aug 2013
    Мнения
    10 094
    Цитирай Първоначално написано от tseti Виж мнението
    Посягал ми е обиждал ме
    И вярно се чудиш след 7 пропилени години дали да се разделите?
    Такова животно като бивш наркоман НЕ-МА... Може да спре да прави, каквото прави, ама винаги ще е в състояние да лъже всички, за каквото му изнася, щото така е свикнал. Няма да спре да те лъже така или иначе, ако ще и цял футболен отбор да му народиш, не се залъгвай!

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си