.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
  1. #1

    Много го харесвам...Какво да правя?

    Здравейте, аз съм прилично изглеждащо, що-годе умно и забавно момиче на 17. От края на предходната учебна година изпитвам силни симпатии към едно момче от класа ми. Мисля, че и аз не съм му безразлична, но не съм сигурна.През лятото въпросното момче си направи инстаграм и аз бях първия последван човек. Това е първото нещо, което ме кара да си мисля, че ме харесва. Второто е, че често го забелязвам да ме заглежда. Друго, което ми прави впечатление е, че май се опитва да контактува повече с мен.
    На първият учебен ден тази година по време на тържеството с част от класа обсъждахме как ще седим. Аз измърморих, че не знам до кого ще седя, но се надявам да не съм сама, тогава той ми предложи да седим заедно. Така сега сме на един чин. Контактуваме, но общо взето само в училище. Шегуваме се един с друг, забавляваме се изключително много, от време на време се хващаме на басове, които обикновенно губя и го черпя, много си помагаме и така. Когато съм около него се чуствам прекрасно! Кара ме да забравям за всички проблеми, които имам. Първия път, когато го почерпих, беше, защото без да искам разлях Hell-а, който си беше купил. Тогава му се извиних и му казах, че ще му купя. В междучасието след часа с най-добрата ми приятелка отидахме до близкото магазинче и аз си изпълних обещанието и му купих. Случайно го засякохме на ъгъла на училището и аз реших да му дам въпросния Hell. Тогава той изненадано ми благодари и каза, че не е очаквал наистина да му купя. Приятелката ми му отвърна, че съм готина и няма как иначе и той и отговори, че знае че съм готина и че съм пич, ама чак пък толкова не е очаквал. Знам, че не е кой знае какво, но някак си се почуствах много добре като чух тези му думи. Та така. Много харесвам това момче, караме да се чуствам страхотно и знам, че искам да имам нещо повече с него. Отдавна не са ме карали да се чуствам така. Просто буквално летя от щастие. Не знам какво да правя. Дали трябва да направя първата крачка и да му кажа какво изпитвам или пък да чакам? Мисля, че той е малко срамежлив или по-скоро неуверен в себе си. Чувала съм дори, че казва, че е грозен, а всъщност е много сладичък. Това ме кара да се чудя, дали ако наистина ме харесва( а той май ме, но не съм кигурна) ще направи нещо. Искам да ви помоля за съвет. Първо как мислите, дали ме харесва? Второ дали ще направи нещо? Какво да правя аз? Как да му покажа, че го харесвам и искам нещо повече? Не изсържам вече! Ще се побъркам! На моменти просто ми идва да го целуна! Помощ! Дайте ми съвети, моля ви. Брагодаря ви предварително!

  2. #2
    Мега фен Аватара на tori
    Регистриран на
    Jun 2012
    Мнения
    16 955
    И е много страшно наистина да го целунеш или да му кажеш че го харесваш?! Колкото повече го мислиш, толкова по-уплашена ще ставаш. Директния подход винаги е най-подходящ и никакви недомлъвки и игрички не са толкова доброто решение. Разбира се, освен ако не мислиш, че ще завършеш гимназия на 30.
    квак

  3. #3
    Аватара на Stygian
    Регистриран на
    Nov 2017
    Мнения
    57
    Грешката ти е в това, че очакваш той да предприеме нещо, стоейки със скръстени ръце. Ако само чакаш едва ли ще се получи нещо, още повече заради това, че е срамежлив. Сподели ни, че сте на един чин, помагате си, шегувате се, това значи, че сте нещо като приятели, дори може би добри приятели. Събери кураж, кажи му как се чувстваш и виж той какво ще ти каже и как ще реагира. Все пак какво ще изгубиш? В най-лошия случай няма да те харесва, но според мен имаш доста добри шансове. Успех!
    The night is dark and full of terrors.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си