.

Емануела се изкачи на върха!

Красивата Емануела „разби” конкурентите си от попфолк средите с мега хита „На повикване”. Закачливото парче е на първо място в класацията за месец ноември публикувана в единственото специализирано издание за попфолк- „Но

Емануела се изкачи на върха!
Красивата Емануела „разби” конкурентите си от попфолк средите с мега хита „На повикване”. Закачливото парче е на първо място в класацията за месец ноември публикувана в единственото специализирано издание за попфолк- „Нов фолк”. От списанието споделиха, че през ноември са се върнали към една стара традиция в месечния си чарт. Песен, която е дебютирала предния месец /октомври/ на втора позиция, сега превзема върха в класацията.
Емануела се утвърди като една от най-успешните изпълнителки за вече изминаващата година. Това доказва и класацията за рейтинг на звездите, където певицата с изумрудените очи заема второ място за изминалия месец, с 8% дял аудитория.
Певицата от каталога на Ара мюзик вече атакува чартовете с най-новата си песен, баладата „Празни думи”, която също се радва на огромен интерес.




Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...