.

Блогъри издават своя книга с поезия

Група блогъри от най-посещавания сайт Blog.bg предстои да издадат първата по рода си стихосбирка, създадена изцяло в бългаското блог пространство. Проектът "Поезията - моят живот" стартира в началото на месец май под формата на онлайн ко

Блогъри издават своя книга с поезия
Груп
блогъри от най-посещавания сайт Blog.bg предстои да издадат първата по рода си стихосбирка, създадена изцяло в бългаското блог пространство.

Проектът "Поезията - моят живот" стартира в началото на месец май под формата на онлайн конкурс, срещащ творбите и размислите за поезията на автори, избрали блога за своя трибуна. В подготовката му, като съ-автори, ще се включат всички желаещи блогъри, давайки предложения за подредбата на съдържанието, редакция, илюстрация, съвети.

По думите на един от главните инициатори - Владимир Качаклиев, това е начин "анонимни хора със свободна мисъл да демонстрират силата на свободния дух".

За официална премиера на книгата и връчване на наградите от конкурса е избран нос Шабла и денят 1 юли - July Morning. Защо ли?  :)

Сайтът Blog.bg стартира през февруари 2006 г като част от портфолиото на интернет групата Инвестор. Към момента блоговете в Blog.bg са повече от 50 000, а постингите надвишават 220 000.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...