.

6-годишно момиченце удря жена с колелото си, тя умира три месеца по-късно

В Съединените Американские Щати ще се проведе процес над шестгодишната Джулиет Брейтман. През 2009 година момичето ударило с колелото си 87-годишна пешеходка. Момиченцето и нейна приятелка карали колелата си, когато се ударили в Клер Менаг. От удара

6-годишно момиченце удря жена с колелото си, тя умира три месеца по-късно
В Съ
динените Американские Щати ще се проведе процес над шестгодишната Джулиет Брейтман. През 2009 година момичето ударило с колелото си 87-годишна пешеходка. Момиченцето и нейна приятелка карали колелата си, когато се ударили в Клер Менаг. От удара жената счупила бедрото си и трябвало да се подложи на операция. Три месеца след инцидента Клер починала.

Адвокатите на Джулиет искат делото да бъде преустановено, поради възрастта на детето. А и детето не било оставено без надзор, родителите й били близо до нея. Съдията е категоричен, че това не оправдава момичето и че дори под зоркия поглед на родителите си, то не трябва да извършва глупави постъпки. Също така е на мнение, че Джулиет е била достатъчно голяма, за да осъзнава какво може да причини случилото се.

Засега не е ясно какво ще е наказанието, но най-вероятно семейството на момиченцето ще изплати парична компенсация на близките на починалата Клер Менаг.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...