.

Баща уби сина си, като го пъхна в пералнята и я пусна

33-годишен мъж от Франция е обвинен за смъртта на 3-годишния си син. Французинът хванал детето си, напъхал го в пералнята и я пуснал. Жестокото убийство станало на 25 ноември (петък) в град Мо, който се намира близо до френската столица. Съседка н

Баща уби сина си, като го пъхна в пералнята и я пусна
33-г
дишен мъж от Франция е обвинен за смъртта на 3-годишния си син. Французинът хванал детето си, напъхал го в пералнята и я пуснал. Жестокото убийство станало на 25 ноември (петък) в град Мо, който се намира близо до френската столица.

Съседка на семейството видяла безжизненото тяло на детето, което приличало на разкъсана детска кукла. Майката твърди, че синът й паднал по стълбите и в следствие на удара починал.

Бабата разказва, че майката и бащата често биели и наказвали детето си, като редовно го затваряли в кухненски шкаф за назидание. Съдът е повдигнал обвинения срещу мъжа за убийство на лице под 15-годишна възраст, майката също е обвинена, че не е предотвратила случващото се.

Мъжът се придържа към версията на майката и казва, че детето починало, след като паднало по стълбите. След направената аутопсия било установено, че смъртта е настъпила заради пералнята.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...