.

Деми Мур се среща с мистериозен мъж

Холивудската актриса Деми Мур изглежда бързо е преодоляла раздялата си с Аштън Къчър и е започнала да се среща с друг мъж, гласят най-пресните задокеански клюки. Ако се вярва на слуховете, 49-годишната звезда била забелязана в компанията на красив

Деми Мур се среща с мистериозен мъж
Холи
удската актриса Деми Мур изглежда бързо е преодоляла раздялата си с Аштън Къчър и е започнала да се среща с друг мъж, гласят най-пресните задокеански клюки.

Ако се вярва на слуховете, 49-годишната звезда била забелязана в компанията на красив мъж в бара на хотел “Sunset Tower” в Ню Йорк. Тя ни най-малко не се притеснявала от любопитните погледи на останалите посетители в заведението и сякаш нарочно искала да демонстрира, че има нов човек до себе си.

„Деми изглеждаше добре и сякаш вече се чувстваше готова отново да се покаже в публичното пространство. Тя и мъжът, с когото беше, водеха задълбочен разговор”, разкри очевидец за известно американско издание.

Деми Мур и Аштън Къчър минаха под венчило през 2005 г. През септември обаче актьорът бе хванат в изневяра, при това навръх годишнината от сватбата му със сексапилната актриса. Въпреки слуховете, че тя е готова да му прости, в средата на месеца Мур обяви официално, че възнамерява да се разведе със съпруга си.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...