.

Кой избра интелигентна Мис България? (+видео)

Вече имаме нова носителка на титлата Мис България. Тя се казва Антония Петрова и разбуни духовете в родните медийни среди веднага след избирането си. Определено тя е най-обсъжданият човек в страната през последните часове. Не сме сигурни дали Българи

Кой избра интелигентна Мис България? (+видео)
Вече имаме нова носителка на титлата Мис България. Тя се казва Антония Петрова и разбуни духовете в родните медийни среди веднага след избирането си. Определено тя е най-обсъжданият човек в страната през последните часове. Не сме сигурни дали България е гласувала заради интелигентността на участничката, заради красотата й, заради годините или частичните тунинги по тялото. За да се реши този казус бе създадена кампания в известния сайт ЛицеКнига (обичам да го наричам така:) под наслов "Да затворим зоопарка! Кога най-после ще имаме красива победителка в Мис България???".

Според запознати в световния конкурс не се допускат участнички, които имат силиконови импланти в тялото. Злите езици упорито твърдят, че 24 годишната Антония няма да бъде допусната до световния конкурс точно поради тази причина макар, че никой все още не знае със сигурност дали има силикон в гърдите на миската. Но да оставим силикона. Предлагаме ви да видите как миската бе изгонена от студиото на Милен Цветков след като отказа да му отговори на въпроса кога България стана член на Европейския Съюз. (Жокер: на 1-ви Януари 2007).

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...