.

Американско предаване направи ЛиЛана смешна

ЛиЛана и песента и със Снууб Дог успя да предизвика скандал дори в САЩ. Американско предаване отдели специално време, за да анализира що за песен е това, защо най-известният американски рапър е решил да направи песен с ЛиЛана и Биг Ша. Най-смешно спо

Още подобни новини
Американско предаване направи ЛиЛана смешна
ЛиЛана и песента и със Снууб Дог успя да предизвика скандал дори в САЩ. Американско предаване отдели специално време, за да анализира що за песен е това, защо най-известният американски рапър е решил да направи песен с ЛиЛана и Биг Ша. Най-смешно според водещите е акцента на ЛиЛана като не пропускат да й се подиграят пеейки на "арабиш инглиш". Сексуалните намеци ще ви ги спестим, но ви предлагаме да изгледате цялото видео без цензура (на английски език).

И все пак добре е да знаем че подобни дуети като този на ЛиЛана със Снуб не се случват всеки ден и е по-добре да се гордеем, че имаме представители на родната сцена, които да имат смелостта да направят подобен проект. А това, че се подиграват на нашите изпълнители може дамо да ни радва, защото обикновено хората се подиграват с най-големите :)


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...