.

„Диагноза Тийн” вече тресе тинейджърите

„Диагноза Тийн” е единствен по рода си сборник от автентични текстове на български тийнейджъри - потребители на TeenProblem.net.   „Диагноза Тийн” засяга най-скандалните, най-популярните и най-коментираните теми за млад

„Диагноза Тийн” вече тресе тинейджърите
„Диагноза Тийн” е единствен по рода си сборник от автентични текстове на български тийнейджъри - потребители на TeenProblem.net.
 
„Диагноза Тийн” засяга най-скандалните, най-популярните и най-коментираните теми за младото поколение. Тя е писана изцяло от тийнейджъри, които в последните осем години са изпращали за публикуване в интернет своите размисли и страсти под формата на статии, есета, съчинения, въпроси, коментари и... дори заплахи.

Тази уникална книга трябва да бъде прочетена не само от тийнейджърите, но и от родителите, от учителите, от психолозите и социолозите, от журналистите... и от всички, които искат да знаят какво се случва със съвременните млади хора в България.

Сборникът е съвместен проект на Издателство «Кръгозор» и на най-големия тийнейджърски сайт в българското интернет пространство – TeenProblem.net. Всъщност „Диагноза Тийн” е забележителна и с това, че преобръща напълно клишето за „мишката, която изяжда книжката”. Тя доказва, че когато издателите и администраторите на интернет сайтове си подадат ръка, „мишките” могат да „раждат” книжки, а в българските книжарници да се появяват модерни текстове, които да привличат младите хора към четенето.

Поръчайте книгата с 20% намаление от тук!

Дата:
28 май 2009 г.
Час:
18:00 - 19:30
Място:
книжарница „Хеликон“
Улица:
бул. Патриарх Евтимий 68

Елате на партито по случай издаването на най-лудата тийн книга! Колата и пуканките са аванта :)





Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...