.

Чуйте първи „Baby Tell Me” – новото парче на Se7en o’ Four

След дебюта с песента “Not the same” преди няколко седмици, сега момчетата от Se7en o’ Four ни представят следващото си парче наречено “Baby Tell Me”. Този път група залага на по–алтернативен звук и отново успяват

Чуйте първи „Baby Tell Me” – новото парче на Se7en o’ Four
След
дебюта с песента “Not the same” преди няколко седмици, сега момчетата от Se7en o’ Four ни представят следващото си парче наречено “Baby Tell Me”. Този път група залага на по–алтернативен звук и отново успяват да ни зарадват с уникално звучене, което превръщат в тяхна запазена марка. Интересното е, че парчето е планирано за балада, последвала идея за по-хард звучене и в крайна сметка се спрели на нещо средно между двете.



Ивайло Христов - барабанистът на Se7en o" Four ни сподели, че за напред смятат да правят парчета изцяло на български език. Вече се правят записите по следващото парче, наречено "Рай", което ще бъде готово около новогодишните празници споделят Севън-о-фор-ците.

Наши агенти научиха, че младата група иска да запълни редиците си с още един китарист и бек вокал, което да допринесе за мелодичността на песните им, а до тогава ще държим бандата изкъсо и ще слухтим за по-нататъшните им планове.

Повече инфо за бандата можете да намерите на адрес - http://www.facebook.com/#!/se7enofour !

Снимки на групата можете да видите тук!

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...